Şimdi Ara

Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.835
Cevap
0
Favori
86.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Oxxommo

Ben ayin 2 sinde, burdaki Telekoma gittim ve emirde o gün yeni gelmişti.Bizzat gözlerimle gördüm, hatta emri okudum. Olay doğru.Neyse, Üst tarafı yeni abone açılışı, alt tarafı Tarife değişikliği için olan bir abone kağıdı verdiler. Altında tel numarası, ad soyad vs bilgileri yazıp 1024 256 6gb limitli işaretlememi söylediler, işaretledim.Görevli bayan şu anda öyle bir tarife olmadığı için Eylül 1 de 1024 olıcaksınız dedi. Neyse eve döndüm bi baktım emule açıktı 80 le cekio dedim noluyo adamlar direk 1024 yapmış.Şimdi kafam iyice karıştı, emir 1 Eylülden diyor ama adam beni direk geçirdi artı zaten o geçirdiğinde, yani bu ay içinde ben 2 günde zaten kotamı aşmıştım 3-4 defa 4440375 i aradım "alınmaz kota aşımı zaten şu anda geçiş yok sizin zaten limitiniz dolduysa 2 günde sizin bağlı bulunduğunuz santralin kıyağıdır" falan dediler.Santrale gittim müdire hanım da bana geçiş olduysa eğer fatura tuzlu gelicek diye korkmamı eğer gelirse faturayla kendisine gelmemi direk indirteceğini söyledi.Bakalım görücez 1 Eylülde faturam ne kadar gelicek.Bende inatla koyatı deliyorum iyice:)

Tarife değişikliklerinde başvurduğunda hız hemen değişir ama tarife diğer ayın 1'inden itibaren başlar, sen zaten 256K sınırsızdan geçiyorsun yani bir problem olmaz gibi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK102 -- 6 Ağustos 2006; 12:30:58 >

• bende pek sorun olcaıbnı dsunmuorm
  • ben de düşünmüyorum. hatta pazartesi günü telekoma gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: icabetmez

arkadaslar iksforumda gordüm sequella denen arkadas 40küsür yaşında biraz saygılı olalım. gerci 40 yaşındaki adam neden forumu karıstırmaya kalkarsa
    squella lütfen uzatma bana attıgın pm i burada yayınlamak istemiyorum zaten metal müziğede satanist işi demişsin...

o bize saygılı olsun biz de oluruz ama yaşından utansın derdimde neyse...
  • quote:

Ben ayin 2 sinde, burdaki Telekoma gittim ve emirde o gün yeni gelmişti.Bizzat gözlerimle gördüm, hatta emri okudum. Olay doğru.Neyse, Üst tarafı yeni abone açılışı, alt tarafı Tarife değişikliği için olan bir abone kağıdı verdiler. Altında tel numarası, ad soyad vs bilgileri yazıp 1024 256 6gb limitli işaretlememi söylediler, işaretledim.Görevli bayan şu anda öyle bir tarife olmadığı için Eylül 1 de 1024 olıcaksınız dedi. Neyse eve döndüm bi baktım emule açıktı 80 le cekio dedim noluyo adamlar direk 1024 yapmış.Şimdi kafam iyice karıştı, emir 1 Eylülden diyor ama adam beni direk geçirdi artı zaten o geçirdiğinde, yani bu ay içinde ben 2 günde zaten kotamı aşmıştım 3-4 defa 4440375 i aradım "alınmaz kota aşımı zaten şu anda geçiş yok sizin zaten limitiniz dolduysa 2 günde sizin bağlı bulunduğunuz santralin kıyağıdır" falan dediler.Santrale gittim müdire hanım da bana geçiş olduysa eğer fatura tuzlu gelicek diye korkmamamı eğer gelirse faturayla kendisine gelmemi direk indirteceğini söyledi.Bakalım görücez 1 Eylülde faturam ne kadar gelicek.Bende inatla koyatı deliyorum iyice:)

1024 sınırsız faturası gelecek sana benden söylemesi benzer bir olay benim başıma da geldi. İlk başta faturayı ödemelisiniz daha sonra fazla alınan ücret size iade edilecek dediler. Ankara'ya şikayet bildirdiler 9 ay oldu hala bir sonuç çıkmadı. Yani üzerine bir soğuk su içtim, oradaki bayan nasıl o faturayı indirecekmiş acaba??? Kendi fazlallık alınan kısmı cebinden verecek o zaman ama bu zamanda öyle kıyak yapacak(hem de Telekom personeli) kişi kaldı mı bilemiyorum...

• Bu durum farklı yalnız. bu güne kadar öyle bir kampanya yapılmamıştı. Umarım bu sefer dediğin gibi yanlışlıklar olmaz...
  • 1024 sınırsız imkansız gelemez.Çünkü ben 1024 6 gb limitliyi işaretledim.Ha 1024 6 gb limitli seçtin 100gb indiridn diye 170 Ytl faura gelir belki o daha normal:).Fatura indirme olayıda çok rahat oluyor daha önce arkadaşa 10 Ytl fazla geldi Telekom binasından,yani bağlı bulunduğunuz telekomdan direk sisteme girip fatura tutarını değiştirip elinize yeni bir fatura bile verebiliyorlar.Bizzat gördüm,şahit oldum.Sizi uğraştırmak istemişler bence.:)Çünkü bağlı bulunduğunuz telekomun böyle bir yetki yapma hakkı var.Direk sisteme girişleri var çünkü.
  • quote:

Ben ayin 2 sinde, burdaki Telekoma gittim ve emirde o gün yeni gelmişti.Bizzat gözlerimle gördüm, hatta emri okudum. Olay doğru.Neyse, Üst tarafı yeni abone açılışı, alt tarafı Tarife değişikliği için olan bir abone kağıdı verdiler. Altında tel numarası, ad soyad vs bilgileri yazıp 1024 256 6gb limitli işaretlememi söylediler, işaretledim.Görevli bayan şu anda öyle bir tarife olmadığı için Eylül 1 de 1024 olıcaksınız dedi. Neyse eve döndüm bi baktım emule açıktı 80 le cekio dedim noluyo adamlar direk 1024 yapmış.Şimdi kafam iyice karıştı, emir 1 Eylülden diyor ama adam beni direk geçirdi artı zaten o geçirdiğinde, yani bu ay içinde ben 2 günde zaten kotamı aşmıştım 3-4 defa 4440375 i aradım "alınmaz kota aşımı zaten şu anda geçiş yok sizin zaten limitiniz dolduysa 2 günde sizin bağlı bulunduğunuz santralin kıyağıdır" falan dediler.Santrale gittim müdire hanım da bana geçiş olduysa eğer fatura tuzlu gelicek diye korkmamamı eğer gelirse faturayla kendisine gelmemi direk indirteceğini söyledi.Bakalım görücez 1 Eylülde faturam ne kadar gelicek.Bende inatla koyatı deliyorum iyice:)

yani adsl bağlantın kopmadan mı hız arttırmışlar?

verdiğin dilekçenin üst tarafında yeni abone açılışı kısmı varsa bu önceki sözleşmelerin yenileriyle değiştirildiği anlamına mı geliyor, geliyorsa hak kaybı olabilir mi?

• Kopmadan derken ne demek istedin anlamadım.Bu arada ortada dilekçe diye bir şey yok, sadece bir kağıt parçası yani bir bir form ve ortadan 2 kısma ayrılmış 1 yaprak kağıt.Üst tarafı yeni abone açılışı için alt tarafı ise hız değişim talebi için.Altta sağda sınırsız tarifeler sodla sınırlılar ordan 1024 6gb limitli işaretledim ve verdim bu kadar tek satır yazı yok kağıtta madde falan cart curt.
  • İlla o uyduruk kağıt parçasını mı dolduracaz ya ben süper bi dilekçe hazırladım seve seve alacaklar artık... boru değil sonuçta dilekçe madem böyle bi hakkımız war kendi hazırladığımız dilekçeyle de başvurabileceğimize inanıyorum.. böylece ileride karşılaşma potansiyelimiz olan haksızlıkların da önüne geçmiş oluruz..

http://rapid>share.de/files/28498430/TT_256-1024_dilekce.rar.html

> yı silin aradan...
  • @mus_efe çok alengirli bir yazı olmuş kabul edilirse bizde bunu kullanalım. tinyurl sitesini de sansürlemiş bu arada donanımhaber

quote:

............TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNE

1 Eylül 2006 tarihinden itibaren geçerli olacak; 256/64 Kbit sınırsız tarife kullanıcılarının, 1024/256 Kbit 6GB kotalı tarifeyi altı ay süre (Eylül-Şubat dahil) ile deneyebilecekleri ve kota aşım bedeli ödemeyecekleri, ayrıca altı ay süre içerisinde (Eylül-Şubat dahil) kotalı tarifeden memnun kalınmaz ise koşul sorulmaksızın, tekrar 256/64 Kbit sınırsız tarife paketine, altı ay süre içerisindeki (Eylül-Şubat dahil) kota aşım bedellerinin ödenmesi istenmeksizin geçilebilme hakkımdan 1 Eylül 2006 tarihi itibarı ile faydalanmak istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 7 Ağustos 2006; 15:15:57 >

• şu 1 eylül hemen gelse be 1 mbit kullansak sınırısızımızı
  • mus_efe

Dilekçe örneğindeki her şey bana göre tamamen yeterli. özellikle şubat dahil kısmıyla beğenilmediği takdirde neden sorulmaksızın 256 ya dönülebileceği ibareleri ve bunların vurgulanması yerinde olmuş.

hepinize tavsiyem, bu dilekçenin imzalı fotokopisini alın ve mümkünse aslı gibidir damgası vurdurun telekomda.
  • bende bu hafta telekoma uğrayayım bari şu işi bi de burdan öğreneyim.bu telekoma güven olmaz arkadaşaım 1024 6 gb kotalı tarifeye işaret koydun ama kota aşım ücreti alınmayacak diye ibare varmıydı orada.
    mus_efe nin dilekçe bence çok güzel.o dilekçeyi versek daha iyi olur hatta telekom damga bastıktan sonra notere falan onaylatsak çok daha iyi olur bence.
  • Aslı gibidir damgasını noterler vurur diye biliyorum ben. Birde şöyle bir durum var ortada; kaç kişi bunun gibi ayrıntılı bir dilekçe ile başvuracak ki telekoma? Bence telekom 256k dan 1mbit 6gb kotalıya geçenlerin ya hepsinden kota aşım ücreti alır yada hiçbirisinden almaz. Böyle bir dilekçe yazıldı diye telekom alacağı kota aşım ücretini almamazlık yapmaz bana göre.

Yani sonuç olarak dilekçe yazmaya falan hiç gerek yok bence, telefonda açıp söyleriz sonra kota aşım ücreti alınmayacağını da belirtiriz olur biter.
  • Alt yapısı daha 1024 limitlileri kaldıramayan Telekomun , 256 sınırsızlara 6 ay boyunca 1024 sınırsız yapmasını kınıyorum , Telekoma
  • arkadaşlar kota aşım ücreti alınmayacak deniyorsa kesinlikle alamazlar.. yada böyle bir kaydı 444 0 375 e koymazlar neden bu aleni bir şekilde duyurulmuyor derseniz,
    kesinlikle kargaşa çıkar... ve böyle bir kargaşayı telekom istemiyor saman altından su yürüterek bir çok sınırsız 256 kullanıcısını kotalı tarifeye geçirebileceğini düşünüyor. buradaki farklı bir düşüncede şu,
    onların tespitlerine göre birçok 256 sınırsız kullanıcısı sınırsız olmasına ragmen 6 gb tın çok altında veri transferleri var, bu durumda bunlar zaten otomatikman 1024 6 gb ta kalacaklar. belki 1024 k hızını görenlerden bir çoğuda artık dl den vazgeçip oyunlarda ve videolardaki 1024 keyfini yaşayacaklar( 6gb la ne kadar yaşanır oda ayrı bir tartışma konusu tabi ki)
    tabi öncelikle bunların olabilmesi için bir yem atılması gerekiyor.. buda - kota aşım ücreti alınmayacak-
    oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Aslı gibidir damgasını noterler vurur diye biliyorum ben. Birde şöyle bir durum var ortada; kaç kişi bunun gibi ayrıntılı bir dilekçe ile başvuracak ki telekoma? Bence telekom 256k dan 1mbit 6gb kotalıya geçenlerin ya hepsinden kota aşım ücreti alır yada hiçbirisinden almaz. Böyle bir dilekçe yazıldı diye telekom alacağı kota aşım ücretini almamazlık yapmaz bana göre.

Yani sonuç olarak dilekçe yazmaya falan hiç gerek yok bence, telefonda açıp söyleriz sonra kota aşım ücreti alınmayacağını da belirtiriz olur biter.

Ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım da kafam rahat olsun hunter_one En azından hatalı faturalama olduğunda gözlerine sokacak bir dilekçem olsun...

quote:

Orjinalden alıntı:BJKKKKK
    Alt yapısı daha 1024 limitlileri kaldıramayan Telekomun , 256 sınırsızlara 6 ay boyunca 1024 sınırsız yapmasını kınıyorum , Telekoma

3 GB limitli mi kullanıyorsun?
    Şaka bir yana, geçen seneki hız artırımı dahil bu sene de 256 lara ne yapıldı ki? 6 ay sonra yine 49 liradan 256 limitsiz kullanacağız. Yani eski fahiş tarifeyle. Bence Telekom'u altyapısı olmadığı halde bize 1024 vermesinin yanında bize yapılan haksızlığı da kınasan ne güzel olurdu.

• quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Aslı gibidir damgasını noterler vurur diye biliyorum ben. Birde şöyle bir durum var ortada; kaç kişi bunun gibi ayrıntılı bir dilekçe ile başvuracak ki telekoma? Bence telekom 256k dan 1mbit 6gb kotalıya geçenlerin ya hepsinden kota aşım ücreti alır yada hiçbirisinden almaz. Böyle bir dilekçe yazıldı diye telekom alacağı kota aşım ücretini almamazlık yapmaz bana göre.

Ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım da kafam rahat olsun hunter_one En azından hatalı faturalama olduğunda gözlerine sokacak bir dilekçem olsun...

quote:

Orjinalden alıntı:BJKKKKK
    Alt yapısı daha 1024 limitlileri kaldıramayan Telekomun , 256 sınırsızlara 6 ay boyunca 1024 sınırsız yapmasını kınıyorum , Telekoma

3 GB limitli mi kullanıyorsun?
    Şaka bir yana, geçen seneki hız artırımı dahil bu sene de 256 lara ne yapıldı ki? 6 ay sonra yine 49 liradan 256 limitsiz kullanacağız. Yani eski fahiş tarifeyle. Bence Telekom'u altyapısı olmadığı halde bize 1024 vermesinin yanında bize yapılan haksızlığı da kınasan ne güzel olurdu.

Haksızlığı kınadığımı önceki mesajlarımdan herkes biliyor ki zaten onu kınamamak elde değil, (hatta 256 kardeşliğine bile katıldım ) ama 1 Ağustos'tan beri internet bir normal oluyor bir çook yavaş, downloadlarda bir dengesizlik var , bir yavaş , bir hızlı, online oyun oynayamıyorum düşmekten ve fırlayan pingimden. Kusura bakma ilk önce kendimi düşünmek zorundayım burda. 256 sınırsızlar 1024 sınırsız olursa daha da beter olur. Bu altyapıyla böyle bir kampanyanın sonuna kadar karşısındayım .

• BJKKKKK

ben senin mesajlarını zaten biliyorum merak etme dediğinde haklısın. limitliler 1024 olduğunda beri bir hızlanma görmüyorum internette. kız arkadaşımın 3 gb limitli adsl'i 1024 olmuş, ama telekomun hız test sayfasında bile 54 kb/s çıktı. upload da 11 kb/s. anlayacağın modem 1024 gösteriyor ama değerler 512.

256 da herhangi bir hız düşüşü yaşamıyorum. eMule isimli eşek 22 stabil 256 da. 1024 olunca da 80den aşağı düşeceğime kanaat getirmiyorum.

Alt yapı gelişimi şart.

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.