Şimdi Ara

Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.835
Cevap
0
Favori
86.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

BJKKKKK

ben senin mesajlarını zaten biliyorum merak etme dediğinde haklısın. limitliler 1024 olduğunda beri bir hızlanma görmüyorum internette. kız arkadaşımın 3 gb limitli adsl'i 1024 olmuş, ama telekomun hız test sayfasında bile 54 kb/s çıktı. upload da 11 kb/s. anlayacağın modem 1024 gösteriyor ama değerler 512.

256 da herhangi bir hız düşüşü yaşamıyorum. eMule isimli eşek 22 stabil 256 da. 1024 olunca da 80den aşağı düşeceğime kanaat getirmiyorum.

Alt yapı gelişimi şart.

Tüh be, kız arkadaşına gidip download yapmak yalan oldu desene , hani bir de DVD Writer alacaktın bunun için , yol yapmak için yani Ben valla sabahtan beri şu SWAT4 oyununa giriyorum 3-5 dk sonra sinyal gidiyor, çıldırtacak beni, pingler korkunç, 130 iken bir bakmışım fırlama yapmış 300 lerde. Sonra bir bakıyorum sinyal yok Masaüstünde download yaparken sinyal gitmiyor ama o da rapid dışında yavaş. Telekom suyunu çıkardı

• ben altyapıya yatırım yapmayan ve tekelin önüne geçilmesine engel olan telekoma ban derim anca... o altı ay boyunca telekoma bi yüklenirsek anca altyapı yaparlar

ayrıca o dilekçeyle başvurulabilirse bi kuruş alamaz TT .. isterse kapatsın ADSLimi gider diğer hattan açtırırım mahkemeyle de tazminatımı bi güzel alır örnek olurum diğer koyuncuklara
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

ben altyapıya yatırım yapmayan ve tekelin önüne geçilmesine engel olan telekoma ban derim anca... o altı ay boyunca telekoma bi yüklenirsek anca altyapı yaparlar

ayrıca o dilekçeyle başvurulabilirse bi kuruş alamaz TT .. isterse kapatsın ADSLimi gider diğer hattan açtırırım mahkemeyle de tazminatımı bi güzel alır örnek olurum diğer koyuncuklara

Haklısın. keşke herkes duyarlı olsa ve hakkını aramayı bilse. diğer ülkelerle kıyaslanamayacağımız şeyler var, evet. ancak internet maliyeti açısından diğer ülkelerle kıyaslanamayacağımız bir konu. en azından yurt içi erişim 24 mbps, yurt dışı çıkış 1 mbps verilebilir... bu da alt yapı gerektirdiğinden dolayı yapılmıyor. sorun sadece yurt dışı çıkışı değil yani...

• nasıl hızlandık nasıl hızlandık
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

ben altyapıya yatırım yapmayan ve tekelin önüne geçilmesine engel olan telekoma ban derim anca... o altı ay boyunca telekoma bi yüklenirsek anca altyapı yaparlar

koyuncuk derken kımleri kast edıyorsunuz????
  • hakkını aramayan, sadece burada telekoma ban demekle yetinip hiç bir etkinliğe katılmayan, hatta 56k lı günleri ne çabuk unuttunuz telekoma şükredin her şey yavaş yavaş olur diyen kişileri kastediyoruz...
  • ben artık kesin kafayı yicemm
    hala net yaval
    yetr be artık yeter
    20 ile iner mi 110 la inmesi gerekn dosya
    açıp sövücem sonunda
  • twin_ , bir hız testi yaptırhttp://speedtest.ttnet.net.tr .Yabancı sitelerden dosya çektim, 108 kb ile çekti. Rapidshare'de 60-108kb arası gitti geldi. Yani sorun telekomdan değil sitelerden kaynaklanabiliyor. Veya senin bağlantıda sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squalla -- 10 Ağustos 2006; 1:42:51 >
  • twin_

256 ile 26 kb/s civarı seyrediyor eMule. Geçenlerde 22 den yukarı çıkmıyordu, şimdi sorun yok... Tabii 26 kb/s den yukarısını bilemem. Altı üstü 256.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 10 Ağustos 2006; 9:06:09 >
  • tamam bir test yapayım ...

şuanda 883.8 kbps Sizinki

böyle çıktı

bide dl hızıma bakatım rapidden
    ama artık yetti ondan patladım o mesajda

edit dl hızım dün gecekine göre daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twin_ -- 10 Ağustos 2006; 10:32:22 >
  • valla ben bu aralar emuleden aldıgım verim düştü . bizim dl yapmamızıengellemek için böle bi yöntemi düşündüler merak ediyorum
  • bende bir sorun olduğunu sanmıyorum
    2 gün önce 100 ile iniyodu
    şimdi 50 ile anca
  • bugün 256k da biraz hızlanma oldu galiba..

speakeasy download i 265kbit/s upload i da 71kbit/s olarak ölçtü ve flashgetle msdn dosyalarını ortalama 30 kbin üzerinde çekiyordum, umarım bu hız böyle devam eder
  • sürekli olarak 30 kb ile indiriosan bi anormallik var, o bağlantı TT'nin verdiği 256 hizmeti olamaz
  • bende hala yavaş net
    off ya
    ayrın boş olursam arıcam
    ne farkedicekse
  • quote:

sürekli olarak 30 kb ile indiriosan bi anormallik var, o bağlantı TT'nin verdiği 256 hizmeti olamaz

yok abi şu an hala devam ediyor aynı şekilde gerçi bağlanırken 512kbps yazıyo ama o eskiden kalma

1 ağustostan önce 256 sınırsıza geçmiştim. İlk geçişte sürekli 26 kb civarı alıyordum maksimum hatta speedtestlerde de 216kbps yazıyordu

Aman nazar değmesin 2 farklı işletim sistemi ile denedim aynen devam ediyor
  • Bakan Yıldırım halı sahada düştü...

yoksa biriniz beddua mı etti?

http://www.milliyet.com.tr/2006/08/18/son/sonsiy08.asp
  •  Doany: Bu yaz interneti 2 kat hızlandıracağız

Topla ilk buluştuğu anda dengesini kaybedip yere düşen Bakan Yıldırım, 5 dakika sonra oyundan çıktı.
  • acı gözyaşı çile = Telekom
  • 3 gündür hiçbir şey yazılmamış bu konuya.herkes umudunu kesti galiba telekomdan hızdan
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.