Şimdi Ara

Doany: Yıl Sonunda Yüksek Kapasitede ADSL Ücretlerini Düşüreceğiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1024 6gb da indirim yapsa yapsa 5ytl yaparlar bu açgözlüler bence 3gb 10ytl olsun 6gb 20ytl 9 gb 40 ytl

sınırsızlarda da 256 kalksın 512 30 ytl olabilir

edit: doany hiçbirşeyden anlamıyor rekabet varmış herhalde gizli güçler filan var onun kafasında bu arada yine milliyette okudum japonlar van gölü canavarını bulmuşlar yazıyordu ...http://www.milliyet.com.tr/2006/09/06/son/sontur17.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoşsayar -- 6 Eylül 2006; 15:42:54 >

• yauw yauw alnını garısların ben bu telekomun. yalaaan yalaaaaan koskocaman bir yalaaaaaan daha
  • Doany....... denen bu herife kıl oluyorum..
  • Ben bu filmi biryerden hatırlıyorum..
  • Ayıkla şimdi princin taşını,

biraz durulur gibi olduydu, sürekli insanları huzursuz eden ne idüğü belirsiz açık-lama lar yapıyor, gel görki açık hiçbir tarafı yok, spekülasyona açıklığını saymazsak tabi,

hadi bakalım, yeni tarifeler konusunu yeni baştan tartışmaya başlayalım, ne zaman olur, nasıl olur, kim faydalanır, hangi ayak oyunları, vs. vs. diyeceğim odurki azıcık ta konuşmayın ey telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakuler -- 6 Eylül 2006; 17:19:20 >
  • Ulan aynı numarayı 1 kere yedik o yetmedi birde geçen sefer yedik (17.5'lik indirimde)
    Ama bu sefer yemezler sizi yalancılar siziii.

Gene siz kotalıların hızını 1024'den 2048'e çıkarırsınız ama sınırsız 256'lara ne fiyat indirimi ne de hız artırımı yaparsınız.

Alayına
  • Yeter ya..Bu adam çıldırmış..
    "İNTERNETTE AB’NİN EN UCUZ ÜLKESİYİZ" Paul Doany
    http://www.ntvmsnbc.com/news/384292.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: daralcanoflan

Yeter ya..Bu adam çıldırmış..

Onun baktığı pencereden dünya bir başka gözüküyor galiba...
  • sanki dışarda vergi uygulanmıyo da bu kadar ucuz..bu adam ......... önde gideni...gelmiş ahkam kesiyo..telekom u satanda kabahat..vergiler hariç en ucuzmuş...ozaman ona göre tarife yapsınlar...yurtdışından örnek alarak...boş boş konuşarak anca bizim tepemizi attırırlar başka bişey olmaz..ah bi alternatif çıksa şu TEKELKOM a uygun fiyatlarla..ozaman görürüm telekom kalıyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: daralcanoflan

Yeter ya..Bu adam çıldırmış..

bak bak açıklamaya bak

quote:

orjinalden alıntı: Paul DONKEY

Doany Türkiye’de internetin pahalı olduğu yönünde bir soruyu ise, “Vergiler hariç Türkiye’de internet 12-13 Euro’ya tekabül ediyor, bu AB’nin en ucuzu, bizim için şu an öncelik altyapı ağını genişleterek kullanıcı sayısını artırmak” diye yanıtladı. NTVMSNBC’nin ADSL’de aylık indirme limitlerinin kaldırılıp kaldırılmayacağını sorması üzerine Doany şunları söyledi: “Kaldırmayı düşünmüyoruz, limitler olmazsa kendi açımızdan kontrolü sağlayamayız. Mevcut durumda en ucuz tarifeyi ödeyen bir kullanıcı ayda 12 film indirebilir. Amacımız limitleri tutarak gelecek dönemde mümkün oldukça fiyatlarda biraz daha indirime gitmek.”

-vergisi falan beni ilgilendirmez kardeşim, sonuçta ben cebimden çıkan paraya bakarım
    - galiba bu adam 20-30 mbit'lik internet hızlarının fiyatlarıyla 1 mbit 3 gb kotalı interneti kıyaslıyor
    -3 gb kotayla nasıl ayda 12 film indirilebiliyor onu anlamadım. dvd indireyim desen 4.2 gb civarı. 1 filmde kotayı aşıyorsun. hadi xvid formatındaki filmleri indireyim desen 750 mb civarı. o da yaklaşık 4 bilemedin 5 film eder.

işte bu kadar hesap yapma özürlü,gerçeklerden bihaber bi adam koskoca şirketi yönetim kurulu başkanı oluyor. ve biz altın yumurtlayan bi kurumu böyle beceriksiz kişilere satıyoruz. hem de üç kuruşa....

• başımızdakilerin hangisi hesap yapabiliyoki..hepsi üniversite okumamış ilkokul mezunu adamlar...aynı kendilerine benzeyen birini de dikmişler telekom un başına..ülke zaten bunlar gibi matematik sourunu olanlar yüzünden bu halde...bu hippi adam da gelmiş 3gb la 12 film falan diyo...heralde fragman falan demek istedi bu uçuk adam...yoksa bu kadar da geriden işleyen bi zihin olamaz...3 yaşında çocuk bile bunun hesabını yapar
  • yok yok o fragman demiştir :D HD 1080p film fragmanı demiştir :lol:

256 kalkar

512 79 olur
    1024 129 olur
    2048 199 olur

kotalı 1024 3g 24 olur
    katalı 1024 6g 44 olur
    katalı 1024 9g 64 olur

çook büyük indirimler bizi beklio maşallahhhhhhh....

wimax gelsin de o zaman görürler...
  • quote:

orjinalden alıntı: Paul DONKEY

Doany Türkiye’de internetin pahalı olduğu yönünde bir soruyu ise, “Vergiler hariç Türkiye’de internet 12-13 Euro’ya tekabül ediyor, bu AB’nin en ucuzu, bizim için şu an öncelik altyapı ağını genişleterek kullanıcı sayısını artırmak” diye yanıtladı. NTVMSNBC’nin ADSL’de aylık indirme limitlerinin kaldırılıp kaldırılmayacağını sorması üzerine Doany şunları söyledi: “Kaldırmayı düşünmüyoruz, limitler olmazsa kendi açımızdan kontrolü sağlayamayız. Mevcut durumda en ucuz tarifeyi ödeyen bir kullanıcı ayda 12 film indirebilir. Amacımız limitleri tutarak gelecek dönemde mümkün oldukça fiyatlarda biraz daha indirime gitmek.”

Şok oldum ya bende az önce NTVMSNBC'de okudum. İşte haberin sayfası:http://www.ntvmsnbc.com/news/384292.asp

Lütfen haber sayfasını yoruma tutalım arkadaşlar, ben ilk yorumumu yaptım biraz sert oldu ama umarım yayınlanır. Bu nasıl bir yalandır ya. 3 GB kotayla mı indirilecek ayda 12 tane film pes yaa

• milleti yeteri kadar soyamadı yeni tarife pek işe yaramadı sanırım ondan bu açıklamayı yapmıştır
  • ben de yolladım buraya yazdığım yorumu,@Richy'e katılıyorum. siz de fikirlerini yazın
  • ben indirim istemiyorummmmmmmm

1 mbit SINIRSIZ 30 YTL olsun yeter gerisi boş
  • Lübnanlılar işte biz asker masker yolluyalım. Onlar için ülkemizde büyük tartışmalar olsun. Ama onlar halkımızla yüzlerine baka baka alay geçsinler. Harbiden biz 70 milyonluk ülkemiyiz? Yani 70 milyonluk halktan nasıl ses çıkmıyor anlamıyorum.

New York'ta 5dk elektrikler kesildi diye tüm ülke sokaga döküldü. Bizle alay geçiliyor halen millet evinde oturuyor. vay bea
  • yalanın böylesi 3gb kotayla 1-2 film indir aynı ayın içerisinde
    internette dolaşck kadar kota kalmıyor
  • bırakın 4-5 filmi bence 1 film bile zor çünkü 1024'le kota çok daha hızlı doluyor.. Ah doany ah... Seninle işimiz var..
  • Bu Telekom insanlığa yararlı bir şey yapacak da bizde yararlanacağız bundan..Pehhh
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.