Şimdi Ara

Doany: Yıl Sonunda Yüksek Kapasitede ADSL Ücretlerini Düşüreceğiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu bu adam ya hesap yapmayı bilmiyor yada bizle maytap geçio

zaten 1024 ve 2048 kaldı yüksek dediği ki bunlardan başka hız seçeneğide yok sayılır
  • ya allah aşkına BİRİ ŞU ADAMI SUSTURSUN sinirlerimi bozuo.
  • Ya adam biliyor çooook pahalı internet kullandığımızı. Bence dalga geçiyor bizimle. Bu kadar bilgisiz olamaz çünkü bir insan. Belki de yeni abonelere cazip göstermeye çalışıyor ADSL fiyatlarını. Hayırlısı, yeni yıl belki bize çok güzel internet hızları ve düşük fiyatlar getirebilir. Yeni yıla umutla bakıyorum bu yıldan ümidi kestim artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

arkadaşlar yaksunun projesi sadece lan için olabilir yaksu biz yurtdışı internet çıkışı satın alıyoruz demiyor yapmayın etmeyin.

Onu da öğreniriz umarım. Hiçbir bilgim yok. Cebit'e gidebilirsem soracağım bakalım. Ya da tam olarak bilgisi olan, Yaksu ile görüşenler var ise öğrenmek isterim tam olarak neler yapmak istediklerini veya yapabileceklerini
  • bence çok yüksek dediğine göre kurumsal bağlantılardan filan bahsediyor 2mbt çok yüksek bir bağlantı deil çünkü
  • fiatlar inecek baglantı yükselecek adamlar iyi para kazanıyor yaparlar merak etmeyin:))
  • Artık wimax mi çıkar ne çıkıyorsa çıksın bıktım bu Doany'den. Sülük gibi yapıştı milletin yakasına Allah'ın arabı ya. Yeter be. Daha 80 yıl önce deve üstünde gidiyorlardı başımıza artist kesildi.
  • Doany karşında itiraz etmeyen kullanıcılar var, TK da seni destekliyor bakalım nereye kadar gideceksiniz. Beter olun.
  • Alisin artik telekomdan bisi beklemeyin bizimturk yoneticiler bisi yapadi elin gavuru nie yapsin ugrasmaz bile adama maasina bakar indirm onun zararina

• adam ne güzel söylemiş işte bence fiyatlar gayet normal isyan etmeyin
    yanlış yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 10 Eylül 2006; 2:47:49 >
  • bence bu kampanyadan sonra 256k lar bitti artık kimse geri dönemez
    en düşük sınırsız 512k olur ama fiyat ucuzlar mı bilemem.....
  • bu pislik heriften her şey beklenir utamadan en ucuz dio 12 film dio 12 film yerine şarkı iner ya nedşr bu ya 512 iken kotayı geçmioduk şimdi fırlıo kota nedir buu ya Allah onun bin türlü cezasını versin başka bişi demem
  • dilerim bu lanet alt yapı tamamen çöker inşallah çöksün bunun vereceği bağlantının kablosunu koparıp onu birgüzel boğasım geliyor artık gına geldi yeter be doğru dürüst bir online oyun bile oynayamadım 1 saatte tam 15 kez bağlantıyı kestiler getirdiler bari kazıklıyosun anladık tamam yahu neden altyapıyı geliştirmiyorsun be adam.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Spider-man_

bence bu kampanyadan sonra 256k lar bitti artık kimse geri dönemez
    en düşük sınırsız 512k olur ama fiyat ucuzlar mı bilemem.....

Umarım 512 sınırsız 50-60 ytl gibi bir fiyatla sunarlar. Kotalıya da geçemem ben evde ailece kullanıyoruz yetmez bize Bu arada inşallah gerçekten de altyapı çöker de yatırım yaparlar. Bugün inanılmaz kötüydü bağlantı. Yurtdışı çıkışlarında da haftalardır problem var ama hiçbir şey yapmıyorlar

• Bir kez daha hız artırırlarsa tüm datacenterlar kapısına kilit vuracak arkadaşlar. Bence 5-10 milyon indirim gelir o kadar...
  • ya hiç bi yerde böyle razillikk yok valla en hızlı adsl kullanıcı gelişen ülke ünvanınız elinizde ve böylesi rezalet bi durum hele o vergiler yokmuu allahım... artık bi şeyler apmakk zorundalar kolaymı 2 milyon kkullanıcya ulaşmak bu kadar kısa bi sürede
  • Vergi oranları hakkında bilgisi olan var mı? (Sülük deyince aklıma hemen vergi ile ilgilenenler geliyor. GSM vergileri %60 civarında galiba.)
  • gene bizim lehimize bir tarife çıkacağını sanmıyorum.bu telekom insanı enayi yerine koymaya devam edecek bence.
  • kiminle rekabet doany bey
  • acgozlulugun luzumu varmi?vergiler yuksek olmasa 1mbit 3gb in fiyati gayet uygun.Kotada gayet guzel uygulama.siz heralde 30 ytl e dunyayi indirmeyi dusunmuyordunuz...
    ama sinirsizlar hala cok pahali
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.