"Bu yıl sonunda tarifeleri tekrar gözden geçireceklerine ve yeniden değerlendireceklerine dikkati çeken Paul Doany, "ADSL ile ilgili çok yüksek kapasitede internet kullanan kullanıcılar için fiyatları düşüreceğiz" dedi. Paul Doany, piyasada eskiye nazaran daha fazla rekabet olduğunu, kendilerinin de rekabete katkıda bulunmak istediklerini ve şirket olarak rekabete inandıklarını vurguladı."
Yüksek kapasite derken yüksek hız mı yoksa sınırsızları mı anlatmaya çalıştı acaba ? En azından indirim gelecekmiş. Her fırsatta da vurguluyor ya deli ediyor insanı: "Şirket olarak rekabeti savunuyoruz"
hangi rekabetten bahsetmis ??? anlamadim .....tekel degiller mi zaten?
Bende bugünkü milliyet gazetesinde okudum haberi eğer yanlış yazılmamışsa. 6 aylık 1mbit kullanımımız bitinceye kadar 512k 49 milyona düşebilir inancındayım :)
Yine muallaklı acıklamalar. Konusmalardan, demeclerden o da anlasılır, bu da. Bizim gibi garipler de yorum yapıp, acaba diye sorup, kendini avutuyo....
Doğru ya ne rekabetinden bahsediyor Sayın Doany? Kotalıları düşürsünler bari biraz fiyat olarak yazık yahu. Ben sınırsız kullanıyorum ama üniversiteden ayda 30 ytl veremeyen arkadaşlarım var. Şunu 15 ytl falan yapsınlar ya yazık ya bu ülkenin gençlerine. Genç nüfusu bu kadar yüksek olan bir ülkeye bu kadar acımasız olmasınlar
yine yalan haber...rekabeti kimle yapacak..milletle rekabet etcek..biz tepki verdikçe fiyatlar yükselmiyor mu zaten..yine aynı şey olacak...kendi milletine saygısı olmayan bi kuruluştan başka ne beklenir
Yüksek kapasitede kullanlar için dediği için kotalılara indirim olmaz. Sınırsızları 10 ytl indirirler.
adam alay geçiyor resmen. ADSL hizmeti verdigi superonline mi ile rekabet yapıyor
Resmen soguyorum bazı şeylerden.. İnsanımız neler görüyo bea.. hiç bir ülkede varmı acaba böyle şeyler... Kimlerle rekabet ettigini sölese keşke
bu yüksek kapasite dedikleri 2 mbitte allah bilr 10 ytl indirm yaparlar. indirm yaptk deyip bi de 256 yı kaldırırlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ashc
Yüksek kapasitede kullanlar için dediği için kotalılara indirim olmaz. Sınırsızları 10 ytl indirirler.
512k yı 49ytl yapsınlar biz 6 ay sonra 256k yerine 512k ya dönüş yapalım
yalandan geyik yapmış doany. bu yaz interneti iki kat hızlandıracağız dediğinde yaptıklarına hepimiz şahit olduk. bakalım bu sefer ne yumurtlayacaklar bekleyelim görelim :)
Sanırım 6 ve 9 GB kotalılara indirim yapılcak
çok yüksek kapasite demiş
2 mb den bahsediyor Çok Yüksek . Nerde Bu hız var . İran da bilem yok Maşallah
Çok konuşmuş ama yararlı hiçbirşey söylememiş
İndirimmiş. Yıl sonunda minimum 512 79 ytl olur. (10 ytl daha indirdik) 256 yı da kaldırırlar. Alın size indirim.
o doany'i eşekler kovalasın
quote:
Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs
o doany'i eşekler kovalasın
/>
e-doany vs e-donkey
Herhalde yurtdışı çıkışları filan -- bi firma vardı 60 Gbps filan artıracaktı çıkışları yanlış hatırlamıyosam okuduklarımdan-- 2007 de çıkışlar artınca bunlarda indirim yapacak bence..
Bir altı ay daha insanları oyalamak için yapılmış bir açıklama.