Bildirim
doblo 1.2 ye tüp taktırmak ne kadar mantıklı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş arama motorunu kullan en az 5 tane topic var aynı konuBenim cevabım hayır,Ztn motor zayıf iyice rezil etmeye gerek yok -
bence bu arabayı hiç alma. performansı çok düşük olur. -
benzinde nasıl çalışıyorsa lpg de aynı çalışır. sizn için değişen bişey olmayacak
sadece yarı yarıya ucuza gitmenin keyfini yaşayacaksınız
quote:
Orjinalden alıntı: infilaaak
ekonomik olması açısından doblo 1.2 alam istiyorum. Bu araca lpg tattirsan nasıl olur. kasa ağır motor küçük sizce mantıklı olur mu.
-
ARACINIZI DEĞİŞTİRMEYECEKSENİZ LPG UYGULATA BİLİRSİNİZ 1,2 DOBLO PİYASADA ÇOK SİZDE BİRTANE OLDUĞU İÇİN TEREDDÜTÜNÜZ VAR SİZİ ANLIYORUM
quote:
ekonomik olması açısından doblo 1.2 alam istiyorum. Bu araca lpg tattirsan nasıl olur. kasa ağır motor küçük sizce mantıklı olur mu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysal otogaz -- 23 Nisan 2007; 20:49:44 > -
1,2+lpg hiçde mantıklı görünmüyor! -
Benzinliye göre %5 bir perfonmanstan yoksun kalacağını düşünürsek pekte sorun olmaz düşüncesindeyim. Ancak tamamen duygusal olan ekonomiklik açısından ise bence tadından yenmeyecek vaziyete gelirsin. O kadarda LPG li araç kullandm ve kardeş benim açımdan benzin almak boşuna para israf gibi bişiy. Gerisini sen düşün ama bence LPG mantıklı -
Bence BRC sistem olabilir -
1.2 motor,kasa ağır lpg takmak ne kadar mantıklı tartışılır. -
hiç birşey olmaz merak etme.arabanın da çekişinde pek bir değişilklik görmeyeceksin.
bir an önce taktır içinde rahat etsin cebinde -
quote:
SELAMLAR 1.2 DOBLO DA KASA AĞIR MOTOR KÜÇÜK OLMASINDAN ÖTÜRÜ YAKIT SARFİYATI YÜKSEK BİZ OKCAN OTOGAZ OLARAK KENDİ BÜNYEMİZDE 1.2 DOBLO KULLANIYORUZ VE TABİKİ LPG Lİ VE TARTARİNİ VAR HANGİ İLDE OLDUĞUNUZU YAZMAMIŞSINIZ AMA EĞER ANTALYA DA İSENİZ TEST ETME İMKANINIZ OLUR... -
mantıksızlık tofaş damı acaba tofaş buna lpg döüşümü yapıyor bizler yaparsak orjinal olmazmı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
1,2+lpg hiçde mantıklı görünmüyor!
-
her benzinli araca lpg mantıklıdır... -
quote:
Tecrübelerimizden dolayı 1.2 motoru İstanbul gibi tepeler ev yokuşlar bol bir şehirde zayıf kalıyor.
Ben olsam 1.4 motor tercih ediyordum . Şu anda şireketimizde 3 adet Doblomuz var ve 1.4 fena da değil gibi görünüyor .
3 ü da sıralı sistem takılmıştır .170 ykr yakıyorlar ( Istanbul trafiği da bilirsiniz ) .
Fiat zaten OEM olarak LPG sistemi takmaktadır ve 2 yıl -100.000 km garanti vermektedır .Yani motorun bakımı rahtaça Fiat servislerinde veya anlaşmalı olduğu markayı 2A-BRC servislerinde yapabilirsizniz garanti düşmez. -
aslında bende şu anda renault 12 toros var lpg li.
Bir tanıdıkta satılık temiz doblo 1.2 var. Sadece kafamdan geçirdim. Karar da vermedim. Alırsam ve lpg taktırırsam nasıl olur diye bilgi araştırması yapıyordum.
Bilgileriniz için teşekkürler.
Bulunduğum il SAKARYA -
bence burda mantıksız olan 1.2 ye lpg değil, dobloya 1.2... -
Evet çok doğru
quote:
Orjinalden alıntı: Bekir__
bence burda mantıksız olan 1.2 ye lpg değil, dobloya 1.2...
-
1,4 doblo alman daha mantıklı
herkesin yanıldığı bir nokta var küçük motorlu araç daha az yakmaz ... ancak boşken daha az yakar 2. kişiden sonra fazla yakmaya başlar -
fazla yük atmazsan taktır derim, mahalle sokak aralarında tüp su, aygaz vs işi yapan suzuki carry 1.0 lar bile taktırıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD
fazla yük atmazsan taktır derim, mahalle sokak aralarında tüp su, aygaz vs işi yapan suzuki carry 1.0 lar bile taktırıyor
katılıyorum
Benzer içerikler
- lpg söktürmek
- devir yükselince motordan gelen ses
- lpg tank değişim süresi 15 yıl
- landirenzo lpg yorum
- 9 yıllık lpg tankı muayeneden geçer mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X