Şimdi Ara

doblo için bursadan yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şubat başı doblo cargo aldım.arkaya koltuk ve cam koydurmak istiyorum.ama nerde yaptırabilirim kaça mal olur hiç bir bilgim yok.
    kaça mal olacağı ve nerde yaptıracabileceğim konusunda yardımınıza bilginize ihtiyacım var.
    şimdiden teşekkürler.

• kardeş herhalde artık ruhsata geçmiyor bikaç lira paran varsa orjinalini al derim
    quote:

Orjinalden alıntı: krokodil

şubat başı doblo cargo aldım.arkaya koltuk ve cam koydurmak istiyorum.ama nerde yaptırabilirim kaça mal olur hiç bir bilgim yok.
    kaça mal olacağı ve nerde yaptıracabileceğim konusunda yardımınıza bilginize ihtiyacım var.
    şimdiden teşekkürler.
  • Küçük Sanayiide Teknoser var oraya git. Sahibi servet abidir. İşçiliğe çok iyidir. Ufuk yolladı dersen yapabileceği yardımıda yapar.
    quote:

şubat başı doblo cargo aldım.arkaya koltuk ve cam koydurmak istiyorum.ama nerde yaptırabilirim kaça mal olur hiç bir bilgim yok.
    şimdiden teşekkürler.
  • bildiğim kadarıyla vergi farklarını ödemek gerekiyor...
  • arkadaşlar çok saolun ilgilendiğiniz için.küçük sanayiye uğrucam heralde .teknoser tavsiyeniz içinde ayrıca teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doblom_oguz

ama yapılıyorsa orjinalini yaptır diğerleri çirkin oluyor.

hocam eyvallah.iyi yardımcı oldun.sağolasın.
  • ilk boş vakitte gidicem.daha bakamadım hafta sonu büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oranın sahibinin adı servet. Yanlız sen orada tuncaya göster oraada ustadır işçiliği çok iyidir. Hatta geçenlerde bi astra alayım dedim araba temiz bi usta bkmıştı araba iyi demişti tuncaya gösterdim araç kesik teşhisini bile koymuştu.
    quote:

ilk boş vakitte gidicem.daha bakamadım hafta sonu büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.