Bildirim
DOBLO'MU SATIYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ilgileniyorum arkadaşım... fakat biraz ayrıntı lazım ben antalya'dayım ikna olursam arabadan anlayan yakınlarım var gönderebilirim sana. servisine gösterecem mutlaka fakat önce senden dinlemek isterim memnuniyetini ve tabi şikayetlerini. ben de bi aile arabası arıyordum -
Arkadaşım arabayı sattım bilgine ... -
hayırli olsun. -
06/2010 trafiğe çıkışlı bordo renkli 1.6 premio Blue&me (tomtom dahil) + konfor paketli 27000km. de yeni kasa doblo aracımı satıyorum. Araçta kaza, boya, masraf yok.
Görüşmek üzere. -
acaba 1.6 doblosunu satan kardeşim ne kadar istiyor arca ve araç hangi ilde ???? -
Doblo ya 33500 istiyorum. Şu an Erzincan'da çalışıyorum. Ancak il çok fark etmez bir yolunu bulur buluşuruz. Araçta her hangi bir masraf yok.
Tatillerimde İstanbul - Erzincan arası aracı kullanmaktayım. -
Doblo ya 33500 istiyorum. Şu an Erzincan'da çalışıyorum. Ancak il çok fark etmez bir yolunu bulur buluşuruz. Araçta her hangi bir masraf yok.
Tatillerimde İstanbul - Erzincan arası aracı kullanmaktayım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X