Şimdi Ara

Cruze 2.0 dizel sorunlu bir arabamıdır alsam elimde kalırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cruze 2.0 d düşünüyorum yorum ve fikirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2005 model tarihi civiclere 80 bin istendiği bi dönemdeyiz

Cruze hala piyasada f/p olarak en başarılı araçlardan biri. Piyasası oldukça hareketli, talep çok, o yüzden bazı cruze sahipleri şımardı, 90-100 bin hatta 100 küsür bin yazmaya başladı araçlara.

Gidip de onlara bakarsan parasını hak etmiyor dersin, 75 bine kadar 100 bin km altında c segment araç isteyenler için en iyi seçeneklerden biri, otomatik istersen direkt en iyi seçenek hatta, o paraya araba kalmadı çünkü...
  • Hocam iki litre motorlu bir araç alacaksanız neden cruze alıyorsunuz en azımsan d sınıfı alsanıza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze süper araçtır. Neden elinde kalsın? Kasası da bence modern

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma 70.000 km’de almıştık dizelini çok arızalar çıkarttı en sonunda satıp kurtuldu. Uzun yolda 7 litre tüketimi vardı antalyadan istanbul gelirken ama hakkınıda vermiştik. Motor ve şanzıman sıkıntıları yaşandı bu arada.

• Motorun ismi Vcdi modellerdd D diye geçiyor ama araştırmak istersen bu isimle bakabilirsin. İnsignia ile aynı mı bilemem ama Captiva aynı motora sahip Tr de fazla Cruze 2.0 yok ama hatrı sayılır Captiva 2.0 vardır. Ordan motorla ilgili daha çok bilgi bulursun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor döneminin kia ve hyundia araçlarında kullanılan, daha sonra opellerde de kullanılanlar gibi fiat grubuna ait bir motor

yani öyle sorunlu sıkıntılı bir motor değil, zaten cruze larda en temel konu aracın bakımlı olup olmadığı
  • Parana yazik sakin alma elinde kalmaz saf birini bulursun ama 1 yil ama 5 yil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sifir aldim ve halen kullaniyorum, sorun yok.

• Arabanın kendisi sıkıntılı parçaları pahalı piyayası yok ve o paraları gram hak etmiyor şuan
  • Dwayne35 D kullanıcısına yanıt
    2005 model tarihi civiclere 80 bin istendiği bi dönemdeyiz

Cruze hala piyasada f/p olarak en başarılı araçlardan biri. Piyasası oldukça hareketli, talep çok, o yüzden bazı cruze sahipleri şımardı, 90-100 bin hatta 100 küsür bin yazmaya başladı araçlara.

Gidip de onlara bakarsan parasını hak etmiyor dersin, 75 bine kadar 100 bin km altında c segment araç isteyenler için en iyi seçeneklerden biri, otomatik istersen direkt en iyi seçenek hatta, o paraya araba kalmadı çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Nisan 2020; 12:8:59 >
  • sorunlu.
  • Buradaki tek ve en önemli nokta, motoruna iyi bakılmış bir Cruze bulmanız. Yoksa elinizde kalmaz niye kalsın. Hatta tam tersi elinizde çok sevdiğinizden satamadığınızda kalır
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Cruze aynı motor mu bilmiyorum ama captiva ile insignia aynı motor değil. Bende opel motoru sanıyordum ancak değilmiş. Bildigim tek kronik sorunu yağ pompası sıkıntısı

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Cruze aynı motor mu bilmiyorum ama captiva ile insignia aynı motor değil. Bende opel motoru sanıyordum ancak değilmiş. Bildigim tek kronik sorunu yağ pompası sıkıntısı
    insignia daki motor değil ama hepsi fiat motoru
  • Benim bildiğim Captiva , Curuze , ve epica aynı motorlar ortada çok fazla bilgi kirliliği var tamam cruzde otomatik sıkıntılı olabilir çünkü tek kavrama benim aklıma takılan motoru arıza yaparmi veya kronik bir sorunu varmı kasası sağlam ama iç mekanda kullanilan malzeme güzel ama sert plastik

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam 40 bin lira bütçeye Chevrolet olarak ne alabilirim ? Cruze baktım uçmuş piyasası...
  • Gerçekte temiz, uzun yıllar binilecek cruze'lar 60 binden başlıyor artık

40 bine eski kasa aveo bulunabilir, lacetti olabilir

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni kasa aveoların piyasası nasıl ne kadar eklemem gerekiyor ?
  • Epeydir bakmadım onlara ama temizleri 50 binden başıyordur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 16 Nisan 2020; 18:16:55 >
  • Şöyle söylemek istiyorum bizde reno latitude aldık. Almadan önce kime sorsam işte piyasası sıkıntılı , almayın vs vs. bir sürü şey duyduk bazılarında tabi ki haklılardı fakat her malın bir alıcısı mevcut.Aldığımız zaman ile şu zamana kadarda değeri baya bir arttı.Cruze de f/p aracı bizim arabayla bu yönden çok benzerler. Full+full araba alıyorsun aynı sınıf da olan bir başka markaya bakıyorsun arada 40-50k fark var, o yüzden iyi araştır bak çok önemli kronik sorunları yoksa alınabilir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.