Şimdi Ara

DOCK... Gördüğüm en güzel Iphone uygulamalarından biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videoyu ekleyemedim linki veriyorum oradaki videoyu izlersiniz . Install source'u da sayfada yazıyor.

http://cre.ations.net/creation/dock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 8 Mayıs 2008; 4:14:48 >

• arkadaşım başına gelcekleri şimdiden yazıyorum. valla bahsettiginiz programı sanırım iphone dünyasında bilmeyeni hapise atıyolar tadında tonlarca esprili msj alıcaksın da neyse
  • :) forumda göremedim koydum. Hapis söz konusuysa tırstım şimdi.
  • iphonun bir numaralı düşmanı... dock tır
  • Aman ha DOCK kurmayın arkadaşlar...Restıre ye gidersınız en rezıl en sınır bozucu bır proğram....
  • mapus arkdşın olucam galiba bilmiom

videoda izlediim kdryla vistanın win tuşu+ tab tuşuna benzer bişide yorumlara bakıcan
    restore korkusu kötu bişi walla
  • ne kötülüğü var ki anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden kurmayalim...sorun nerede???Biri aciklik getirirse sevinirim
  • yavaşlatıyor, ısınıyor. Ram ve işlemciye ekstra yük.. bunlar normalleri. Benim içinse, kendi görüşüm: gereksiz.
  • vede yüklenen bazı programlardan etkılenıp telefonun kılıtlenmesıne neden oluyor...yogun program oldugundan halıyle hangısı etkılıyoro anda bılemıyorsunuz son programı hatırlasanızda fayda yok cunku ınstallere ulaşma ımkansız ortadan kalkıyor anında kılıtlıyor...
  • çok kullanışlı bir program yeni versiyonunu kurdum son 2 aydır hiç sorun yaşamadım

süper bir program bencede
  • anlamadığım birşey begenmedinseniz nedenini yazında bari bilmiyenler kurmasın...RESTOREYE gidersiniz ! neden ? UNINSTALL diye bişey yokmu senin iphonunda ?... yapmayın arkadaşlar ben yükledim begenmedim uninstall ettim sorun yok.begenmeme sebebimse parmagım ikide bir o küçük noktaya takılıyor ve programı aniden çalıştırıyor hepsi bu...DOCK programını yapan arkadaşa helal olsun en azından bişey yaqpmış begenen çıkabilir.
  • Kurmayın diyen arkadaşlar da iyi niyetli ama şunu farkettim; Sanki bu IPHONE denen meretlerin her birinin ayrı karakteri var kiminde çalışan kiminde sorun çıkarabiliyor. Bu da herkesin yüklediği uygulamaların farklılıklarından kaynaklanıyor sanırım. Ben telefonu aldığım gün kurdum çatır çatır sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 16 Haziran 2008; 6:12:20 >
  • benim gördüğüm en kötü program bende ısınma kaşınma yapmadı yaptıysada bilmiyorum ama
    en köşedeki birşeyi kullanırken yanlışlıkla basıyorsun hoop başa dönüyor

kalsın
  • arkadaslar eger az bi program yuklediyseniz hic bisey yapmiyor haaa koseye yanlislikla dokunup acarsaniz ona bisey diyemem ama program hastasiysaniz kitliyor yok ben sadece 2 3 4 program yukledim derseniz ve dikkatli kullanip koseye basmam derseniz super bisey diger sekilde ÖLÜ

saygilarmla !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unutamam -- 12 Haziran 2008; 1:14:01 >
  • Manyak bişi ben ilk iphone'u ilk oldıgım güm yuklemıstım tek sorunum resımlerı sılerken veya elım carptıgı zaman baska seyler acması ondan baska sorunum yok ama manyak bişi tavsıye ederım hiçte restorelık yavaslama donma ınstallerda bı sorunum olmadı...
  • hadi beni hapse atın .bilmiyorum çünkü bu programı ne işe yarar bu program bilen söyleyebilirmi ?
  • 1.0.2 zamanında menü ilk sayfası yana kaymıyordu o zmaan iphone içinde ituneste yoktu yükledikleriniz altta gizli kalıyordu ve onları göremiyordunuz onun için masaüstünde bulunan ikonları görmek için dock kurmanız gerekli idid bazıları menüyü aşağı doğru kaydırıyordu şimdi nasıl yana kayıyosa bazıları ttıklayınca masaüstü ikonlarını tek pencerede gösteriyordu vs

buda onlardan biri o zamanlar işe yarıyordu ama
    şimdi çok gereksiz bir uygulama
    yan sayfaya geçmek için köşeye bas açılan biton uygulama içinden seç deneeye degmez benim için ..
    sevenler olabilir görünüşü çok şekilli ondan oldugunu düşünüyorum..
  • Nasıl eklicemizide yazarsanız buraya iyi olur en azından kulkanan kulkanır kullanmıyan kullanmaz trcih meselesi ben denicem ama bulamadımbirkaçtane dock uygulaması var hangisi sorc sorunlu sitedeki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.