Şimdi Ara

DOD 2.El

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese slm..Aslında sahibinden 2.el araç bakarken son zamanlarda duyduklarım beni oto galericilere yöneltti..Bu DOD 2.el gibi kurumsal galerilerde yazılan fiyatlarda pazarlık oluyor mu?Tavsiye eder misiniz DOD u??

• Pazarlik yapabiliyorsunuz ayrica dod u tavsiye ederim garanti veriyor cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyduklarınız galerilere yöneltmiş ancak galeriler ne duyduysanız daha fazlasına sahiptir emin olun. İyi araştırıp temiz bir araç ve araç sahibi bulmak ne galeriye ne dod gibi yerlere değişilecek şeyler değil. Dod meselesine gelicek olursak, vukuatları olan bir firma. Garanti laflarına kanmayıp aracı iyi analiz etmek gerek. Çünkü piyasa öyle bir halde ki, tabiri caizse babana bile güvenme dedirten cinsten.
  • Geçenlerde yolum düştü girdim aşırı fahiş fiyatlar gördüm Haramidere'de bir daha da işim olmaz...
  • Uzak dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 11 Temmuz 2012; 22:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Geçenlerde yolum düştü girdim aşırı fahiş fiyatlar gördüm Haramidere'de bir daha da işim olmaz...

doğrudur..Ancak gebze şekerpınar'da outlet var..orada fiyatlar nispetenuygun..outlet nasıl oluyorsa araçta:))
  • Bulmak daha uzun sürse de biraz daha arayıp sahibinden araçlara yönelmenizi tavsiye ederim...
  • hocam şikayet var a bak. bir çok pert araç temiz diye satılmış. bence çok dikkat et.
  • Sahibinden aracı her zaman öneririm galericilere yönelmek bana garip geldi sonuçta adam ticaret yapıyor ve para kazanması lazım bunu unutmamak gerekir, dod'un avantajı en azından araçta ki sorunları tam söylüyor yani iki parça lokal söyleyip 5 parça tam boya çıkmıyor tabi yine de dikkatli olmak lazım.
  • benim çok yakın bi arkadaşım dod da satış danışmanı
    bana söylediği kesinlikle art niyetli değiller ama fiyatları gerçekten çok fazla şahsen ben hiç arayıpta ya şu araçta bana bi güzellik yap filan bile demedim bildiğin yüksek fiyat:)
  • Forumda dod'la ilgili araştırma yapın.Bir çok konuda canı yanan arkadaşların mesajları geçmişti
  • dod = piyasa fiyatına en az 3 bin tl daha koyup satmak kısacası kazık başkada birşey değil
  • Önemli olan kaçmaz denebilecek temiz araç bulmak bence..
    1000 lira fazla verirsin alır çıkarsın... Bir sorun çıktığında gidip suratına çarparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARB

dod = piyasa fiyatına en az 3 bin tl daha koyup satmak kısacası kazık başkada birşey değil

+1 ek olarak dod dan araba alıp ta km si oynanmıs olan bir arkadas vardı forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOD a önceki aracımı verdim 8000 km de iken sonra takip ettim 3 ay ilanda göremedim aracı ondan sonra 14000 km de benim aracın ilanını gördüm. Herhalde aracı beğenip biraz kullandılar :) Sattığım fiyatında üstüne 2000 lira koyup ilan vermişler. O aracı DOD a sattığım fiyata sahibindende 2 ay ilanda tuttum. Arayan çok gelip arabaya bakan yok. Dedim size müstehak vereyimde DOD a gidin oradan en az 2000 fazlasına aracı satın alın. Milletimizi anlamıyorum.

Başka bir arkadaşımda DOD a 53000 e sattığı aracı 5 ay 56000 den sahibinden de ilanda durdurdu ama bir tane eleman araca gelip bakmadı. DOD o aracı 58500 e affınıza sığınarak enayi diyorum enayinin birine sattı. DOD az bile yapıyor.

DOD a sattığım önceki aracın ilanı bu tertemiz bir araçtır. İsteyen gidip inceleyebilir.

http://dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=375853

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz -- 12 Temmuz 2012; 0:45:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.