Şimdi Ara

DOD'dan arac almak hakkinda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar..Sakarya DOD'ta bir arac buldum almayi dusunuyorum..Telefonda bana verilen bilgiler kesin dogrumudur?Ekspertiz disinda birsey cikma ihtimali olurmu?Aracin motoru ve vitesi,yuruyen aksami iyi dediler guvenmelimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fkgturker

Merhabalar..Sakarya DOD'ta bir arac buldum almayi dusunuyorum..Telefonda bana verilen bilgiler kesin dogrumudur?Ekspertiz disinda birsey cikma ihtimali olurmu?Aracin motoru ve vitesi,yuruyen aksami iyi dediler guvenmelimiyim?

%100 güvenebilirsin diyemem. Ama en azından tanımadığım bilmediğim birinden ya da galeriden araç alacağıma DOD'dan araç almayı tercih ederim. Sonuçta kurumsal bir firma. Eğer araç hakkında verdikleri bilgilerin hatalı olduğunu sonradan anlarsan gidip rahatlıkla hesap sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaZZaM -- 10 Ekim 2011; 10:56:54 >
  • Evet acikcasi daha rahat olacagimi dusunuyorum..Arac eski biraz o yuzden tereddut ediyorum ama piyasadaki bulabilceklerimden sanki daha guvenilir bilgiler veriyorlar..Boyanan parcalari tek tek soylediler..
  • Ankaradaki Dodu bir ara gezmeye gitmiştim. Corolla , Megane ve Focusların şirket aracı oldugu Bariz belli oluyordu. Ben orda hiç alınabilecek temiz bir arabaya rastlamamıştım. En güzeli pazarda Sahibinden almak ki bizde öyle yapmıştık o dönem
  • 2000 model BMW 3.16 ia compact almayi dusunuyorum malum eski arac ve cok soylenti var etrafimda..Moturu elinde patlar,masraf cikartir gibi..Dod'ta bulunca acaba daha guvenilir olabilirmi diye dusundum..
  • arkadaşım sakın dod dan araba alma kesinlikle ben volvo aldım 2008 s40 satana kadar bütün yalanları söylediler ..arabanın arkasındayız dediler 15 gün servise gidip geldi arabayı doğru dürüst kullanamadım ve ihale bana patladı 2500 tl şimdilik ilerde ne çıkar bilmem şikayet ettim ilgilenmediler yani anlıcan 34000 lik araba 40000 tl mal oldu 30000 satamıyorum araba elimde patladı ..kesinlikle almayın hep bozuk araba satıyorlar özellikle flash dod var ordanda almayın..en iyi bildiğin araba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.