Şimdi Ara

Dodge Durango SRT Hellcat, 'şimdiye kadarki en güçlü SUV' iddiasıyla tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redbul_540

Hızlı ama dandik bir Suv

Sırf sahibi Fiat diye diyorsun, tek başına olsa birşey demezdin hocam

Edit: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 5 Temmuz 2020; 4:23:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Türkiye de seni komalik ederler hocam aman dikkat edin cok fazla serseri var dışarıda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

720 beygiri alvrupalılardan biri taksa 3 saniyenin altını zorlar

Ama takmamış.

Ayrıca taksa en az 150 bin dolar fiyat koyar.

Bu arada Gls amg 603 beygir ve 4.2 sn hızlanması. 100 beygir extra ile 4.2den 3 saniyeye inmesi imkansiz.Dodge Durango SRT Hellcat, 'şimdiye kadarki en güçlü SUV' iddiasıyla tanıtıldı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 5 Temmuz 2020; 8:22:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi uzanamadigi ciğere mundar der sözü aklıma geldi yorumların bir cogunda:)

• demi 5 milyonlunluk lamborghini de 100 binlik audi anahtarı olması

5 milyonnluk lamborghininde 100 binlik audi multi medya sistemi klima sistemi

• en ucuz model ile en pahalı model mi ?

dodge dan bahsediyoruz. amerikanın normal orta segment bir markası lüx iddası falan, premium iddası yok

sen ferrari ile, maserati ile fiatın aynı parça kullandığın gördün mü ? anahtarları bile farklı vag gibi skodadan lambboya aynı anahtarı kullamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deboern94

Türkiye de seni komalik ederler hocam aman dikkat edin cok fazla serseri var dışarıda

Yok hocam hemen hemen hepsi kuru sıkı. Bir tanesi vardı hakkımda atıp tutmuş. O zaman da geziyorum ama yanlış anlama ben öyle maddi şeylere takılmam. Adama sordum sesi titredi resmen cevap verirken. Dodge Durango SRT Hellcat, 'şimdiye kadarki en güçlü SUV' iddiasıyla tanıtıldı 

Internette herkes aslan kesiliyor bakma sen. Burada bana hakaret edenler karşıma geçse hiç böyle konuşmaz. Bir tanesini bildirdim. Mahkemeye çıktı. Annesi telefon açtı yalvardı kadın öyle düşün yani. Mahkemede ben yazmadım falan demiş ama işe yaramadı tabi. Hapse falan girmedi ama memur mu olmak istiyormuş neymiş o işi yalan oldu. İnternete yazılanlar kimseyi dokunmaz kılmıyor. Burada kimsenin yüzüne etmeyeceğim lafı etmedim o yüzden hala ayaktayım. Dodge Durango SRT Hellcat, 'şimdiye kadarki en güçlü SUV' iddiasıyla tanıtıldı 

• BU DODGE FİRMASI TAM AMERİKAN KAFASINDA OLAN BİR FİRMA.CHEWROLET VE FORD ÇIKTI O KAFADAN ARTIK BÜYÜK MOTOR VE YAKITI DÜŞÜRDÜLER AMA DODGE HALA TAM TERSİ.MODELLERİ DE HALA AMERİKAN RUHUNU YANSITIYOR.

• Hayırdır, size batan nedir, niye böylesine ağlama ihtiyacı duydunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettsezis

Bu amerikanların yaşam stiline hastayım.

Ev mi? 8 yatak odalı olsun.

Araba mı? koy 5 litre 1000 beygir.

Herifler pahalıdan ucuza'ya basıp en gereksizini üretiyor gibiler  

Bu hayat görüşü yüzünden bu sevimsiz okul çocukları hem karbon salınımı hem katı atık hemde tüketim konusunda dünya birincisi

Dünyayı sömürmekten başka halta yaradıkları yok, ikinci Çin'in bile ipek ne bileyim barut kağıt gibi bi ton yararı var şu dünyaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Sırf sahibi Fiat diye diyorsun, tek başına olsa birşey demezdin hocam

Edit: harf hatası

Alıntıları Göster

Hayır.Genel kalitesi ve işçiliği için dedim.Genelde usa araçları kalite ve işçilik olarak Alman araçların zaten gerisinde ama bu Durango gerçekten,Tucson seviyesinde kaliteye sahip.

Zaten 30 bin dolara bu boyutta bir suv yi avrupalılar sunamıyor.Usa araçlarının özelliği bu.Büyük ve ucuz olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Hayır.Genel kalitesi ve işçiliği için dedim.Genelde usa araçları kalite ve işçilik olarak Alman araçların zaten gerisinde ama bu Durango gerçekten,Tucson seviyesinde kaliteye sahip.

Zaten 30 bin dolara bu boyutta bir suv yi avrupalılar sunamıyor.Usa araçlarının özelliği bu.Büyük ve ucuz olurlar.

Alıntıları Göster
    Her ülkenin anlayışı farklı, italyan tasarım zariflik hız, alman konfor kalite, japon uzun ömür sağlamlık, Amerika iri gösterişli araba büyük motor.

Amerikalıların evleride böyle.

Hiçbir ülkede Dodge charger gibi araba yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemican kullanıcısına yanıt

GLE63 3.8 sn.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt

Kalite ve işçilik olarak Amerikan arabaları geri öyle mi? Hayatın boyunca kaç kez kullandın, nasıl böyle abuk sabuk uydurabiliyorsun, insan gerçekten hayret ediyor.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Olsunda 50 yaksın hemşerim satar dizel passat alırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt

Arabaya laf yok fakat ülkemiz şartlarında daha güzel arabalar alınabilir.

• Canavar canavar. Coğrafya kaderdir. 😢

• Dünyanın petrolünü sömürmekten bıkmadılar tamamen israf anlayışı üzerine kurulu bir mühendisliğe sahip amerikalılar.

• Lambo Urus daha hızlı bundan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.