Şimdi Ara

Dodge Durango SRT Hellcat, 'şimdiye kadarki en güçlü SUV' iddiasıyla tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ABD’li Dodge, makyajlı Durango SUV modeli ve onun tamamen yeni Hellcat versiyonunu tanıttı. Şirket, Dodge Durango SRT Hellcat’in “şimdiye kadarki en güçlü SUV” olduğunu iddia ediyor.

2021 Dodge Durango SRT Hellcat’in kalbinde süperşarjlı 6.2 litre V8 ünite yatıyor. 720 beygir güç ve 874 Nm tork üreten motor, standart olarak 8 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle kombine edilmiş. Bu kombinasyon Hellcat’in 0-100 km/s hızlanmasını 3.5 saniyede tamamlamasına imkan veriyor. Maksimum 290 km/s sürat yapabilen ateşli SUV, çeyrek mil (400 m) koşusunu da 11.5 saniyede tamamlıyor.

Üretilen gücü kontrol altında tutmak için spor süspansiyonla donatılan SUV’da Pirelli Scorpion Zero lastiklerle çevrili 20 inç jantlar bulunuyor. Brembo frenlere sahip Hellcat’in ön tekerleklerinde altı pistonlu kaliperler ve 401 mm fren diskleri mevcut. Arka tarafta ise dört pistonlu kaliperler ve 351 mm fren diskleri kullanılmış. 2021 Dodge Durango SRT Hellcat’in 3.946 kg çekme kapasitesine sahip olduğunu da belirtelim.

Ayrıca Bkz.2020 yılı Haziran ayında Türkiye'de en çok otomobil satan markalar

Siyah ızgarası, bumerang şekilli hava girişleri, havalandırma girişine sahip motor kaputu, özel arka spoyleri ve çift egzoz çıkışıyla dikkat çeken 2021 Dodge Durango SRT Hellcat’in iç mekanında revize edilen orta konsol, yeni vites kolu ve 10.1 inç dokunmatik ekrana sahip Uconnect 5 bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Isıtma/soğutma özelliğine sahip Nappa deri döşeme koltuklar ve vites kulakçıkları da ateşli SUV’un sundukları arasında.

Önümüzdeki yıl ABD’de satışa sunulması planlanan Dodge Durango SRT Hellcat’in sadece 2021 model yılı kapsamında satılacağı açıklandı. Aracın fiyatı ise henüz belli değil.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Dodge Durango SRT Hellcat,

• Yoo, Allah nasip ederse bu sene sonuna kadar alacam sıfır egea, 4 senemi alacak hepsi bu, Almanya'da olsaydım 4 ay sürecekti sadece.

Almanya bana 4 ayda almamı sağlayacak imkan sunarken Türkiye 4 yıl sürecek, hayatımdan bi egea almak için 4 yıl verecem sana sağlam beddua ederdim ama değmez boşver sen dalgana bak
    İki tip alıntılar.

1- 1.2 TSI bundan az yakıyor yeah, o hacme ne gerek var yeah, Dodge Fiatla birleşti motor kalitesi malzemesi işçiliği düştü yeah, bunu alana kadar touraeg alırım yeah.

2- onlar seni beni Avrupa'yı uzakdoğuyu afrikayı Ortadoğu'yu sömürüyor tabiki 6.4 V8 binecek, sömürmese bizden hallice olur 1.5 DCI binerlerdi.

vag fanları yine ortalığa bırakıp kaçmışlar, yoh verimsiz, emme çoh kötü tirreksiyon!

hem arizona çöllerinde, hem de alaska buzullarında gitsin diye canavar gibi araba yapmışlar. bizim gerzek tayfa da anında saldırıya geçmiş. ulan bir elinize geçse ölümüne atlarsınız bu arabaya, ikiyüzlü sıradan cahiller!

daha evvelsi gün çekmeköy otobanında srt hellcat v8 charger gördüm, yeni araba, yemin ediyorum yanında tüm arabalar sinek gibi kaldı, rölanti motor sesi bile ufak çaplı gökgürültüsü gibi... ki, yeni durango'yu düşünemiyorum o heybetli yapıyıla.

• X7 varken hiç gerek yok. Ancak amerikan pazarında satış yakalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibrahim Akca -- 4 Temmuz 2020; 13:4:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı çok güzel

• Sütçü beygiridir klasik amerikan verimsizliği

• M18 Hellcat bunu yer, çakma Hellcat seni

• Süperşarjlı 6.2 litre V8 motor: 50 bin $

8 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi: 25 bin $

720 beygirlik arabada Egea direksiyonu olması: Paha biçilemez..

• Yılan Serdar kullanıcısına yanıt

Benim söylediğimle ne alakası var şimdi bu yazdığının?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Sütçü beygiridir klasik amerikan verimsizliği

Aynen çok verimsiz 2,5 tonluk aracı 3,5 saniyede 100 e çıkartabilen verimsiz motor yapmışlar. Yani düşün ferrari f430 4 saniyede 100 e çıkabiliyor bu motor o kadar verimsiz ki 3,5 saniyede çıkıyor. Keşke herkes bilip bilmeden her konuya atlamasa

• Arabanın çeyrek mili 11.5 millet boş diyor. Konya'da yüklü evolar 9 altı koşunca millet çılgına dönüyor. İyi misiniz?:d

• Amerika'da odun taşımak için kullanılıyordu bunlar , Türkiye'de mekan önüne çekiliyor

Benzin ucuz olsa alır binersinde Türkiye'de benzinide senide yakar bu araba

• ÖKSYÖDÖ VORKON HÖÇ GÖRÖK YOK xd

• quote:

Orijinalden alıntı: Dümenci Ragıp

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

Süperşarjlı 6.2 litre V8 motor: 50 bin $

8 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi: 25 bin $

720 beygirlik arabada Egea direksiyonu olması: Paha biçilemez..

Fiat, Dodge, Chrysler, Jeep aynı araba, neden utanç duyuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Son derece itici birisin, sana egea 500.000₺ olsada ssvunursun 2017 fiyatına düşerse bakın hükümet herşeyi düzeltti dersin.

O yüzden bilgi alışverişi yapılacak biri değilsin, Allah bir dediğine bile inanılmaz senin, Radikal bir şekilde çekiliyorda sen tesbih olsan çekilmezsin

• Hayirlisi olsun be kardes. Sen araba alamadin diye ulke batmadi. Biz bunlari yaziyoruz sana bu kadar batiyorsa bundan onur duyarim ancak. Forumda actigin konular malum. Sen devam et. Bir netice alirsan bana da ders olur. Su islerle ugrasana kadar adam gibi bir is bulup hayatini duzene soksaydin herkes gibi istedigine biner, istedigini alirdin. Her taraf luks otomobil kaynarken, satislar artarken sen hala ayni seyleri tekrarliyorsan bir goz at hayatina. Oturdugun yerden sifir araba vermez kimse sana. Dodge Durango SRT Hellcat, 'şimdiye kadarki en güçlü SUV' iddiasıyla tanıtıldı 

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Hayirlisi olsun be kardes. Sen araba alamadin diye ulke batmadi. Biz bunlari yaziyoruz sana bu kadar batiyorsa bundan onur duyarim ancak. Forumda actigin konular malum. Sen devam et. Bir netice alirsan bana da ders olur. Su islerle ugrasana kadar adam gibi bir is bulup hayatini duzene soksaydin herkes gibi istedigine biner, istedigini alirdin. Her taraf luks otomobil kaynarken, satislar artarken sen hala ayni seyleri tekrarliyorsan bir goz at hayatina. Oturdugun yerden sifir araba vermez kimse sana.  

Yoo, Allah nasip ederse bu sene sonuna kadar alacam sıfır egea, 4 senemi alacak hepsi bu, Almanya'da olsaydım 4 ay sürecekti sadece.

Almanya bana 4 ayda almamı sağlayacak imkan sunarken Türkiye 4 yıl sürecek, hayatımdan bi egea almak için 4 yıl verecem sana sağlam beddua ederdim ama değmez boşver sen dalgana bak

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.