|
Dodge Durango SRT Hellcat, 'şimdiye kadarki en güçlü SUV' iddiasıyla tanıtıldı
-
-
-
Tasarımı çok güzel
-
Sütçü beygiridir klasik amerikan verimsizliği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M18 Hellcat bunu yer, çakma Hellcat seni
Süperşarjlı 6.2 litre V8 motor: 50 bin $
8 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi: 25 bin $
720 beygirlik arabada Egea direksiyonu olması: Paha biçilemez..
-
Benim söylediğimle ne alakası var şimdi bu yazdığının?
-
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectroSütçü beygiridir klasik amerikan verimsizliği
Aynen çok verimsiz 2,5 tonluk aracı 3,5 saniyede 100 e çıkartabilen verimsiz motor yapmışlar. Yani düşün ferrari f430 4 saniyede 100 e çıkabiliyor bu motor o kadar verimsiz ki 3,5 saniyede çıkıyor. Keşke herkes bilip bilmeden her konuya atlamasa
Arabanın çeyrek mili 11.5 millet boş diyor. Konya'da yüklü evolar 9 altı koşunca millet çılgına dönüyor. İyi misiniz?:d
Amerika'da odun taşımak için kullanılıyordu bunlar , Türkiye'de mekan önüne çekiliyor
Benzin ucuz olsa alır binersinde Türkiye'de benzinide senide yakar bu araba
ÖKSYÖDÖ VORKON HÖÇ GÖRÖK YOK xd
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dümenci Ragıp
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiat, Dodge, Chrysler, Jeep aynı araba, neden utanç duyuyorsun?quote:
Orijinalden alıntı: white without pressureSüperşarjlı 6.2 litre V8 motor: 50 bin $
8 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi: 25 bin $
720 beygirlik arabada Egea direksiyonu olması: Paha biçilemez..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son derece itici birisin, sana egea 500.000₺ olsada ssvunursun 2017 fiyatına düşerse bakın hükümet herşeyi düzeltti dersin.quote:
Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
O yüzden bilgi alışverişi yapılacak biri değilsin, Allah bir dediğine bile inanılmaz senin, Radikal bir şekilde çekiliyorda sen tesbih olsan çekilmezsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayirlisi olsun be kardes. Sen araba alamadin diye ulke batmadi. Biz bunlari yaziyoruz sana bu kadar batiyorsa bundan onur duyarim ancak. Forumda actigin konular malum. Sen devam et. Bir netice alirsan bana da ders olur. Su islerle ugrasana kadar adam gibi bir is bulup hayatini duzene soksaydin herkes gibi istedigine biner, istedigini alirdin. Her taraf luks otomobil kaynarken, satislar artarken sen hala ayni seyleri tekrarliyorsan bir goz at hayatina. Oturdugun yerden sifir araba vermez kimse sana.
-
Yoo, Allah nasip ederse bu sene sonuna kadar alacam sıfır egea, 4 senemi alacak hepsi bu, Almanya'da olsaydım 4 ay sürecekti sadece.quote:
Orijinalden alıntı: Ibrahim AkcaHayirlisi olsun be kardes. Sen araba alamadin diye ulke batmadi. Biz bunlari yaziyoruz sana bu kadar batiyorsa bundan onur duyarim ancak. Forumda actigin konular malum. Sen devam et. Bir netice alirsan bana da ders olur. Su islerle ugrasana kadar adam gibi bir is bulup hayatini duzene soksaydin herkes gibi istedigine biner, istedigini alirdin. Her taraf luks otomobil kaynarken, satislar artarken sen hala ayni seyleri tekrarliyorsan bir goz at hayatina. Oturdugun yerden sifir araba vermez kimse sana.
Almanya bana 4 ayda almamı sağlayacak imkan sunarken Türkiye 4 yıl sürecek, hayatımdan bi egea almak için 4 yıl verecem sana sağlam beddua ederdim ama değmez boşver sen dalgana bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Aynen çok verimsiz 2,5 tonluk aracı 3,5 saniyede 100 e çıkartabilen verimsiz motor yapmışlar. Yani düşün ferrari f430 4 saniyede 100 e çıkabiliyor bu motor o kadar verimsiz ki 3,5 saniyede çıkıyor. Keşke herkes bilip bilmeden her konuya atlamasa |
ÖKSYÖDÖ VORKON HÖÇ GÖRÖK YOK xd
|
Son derece itici birisin, sana egea 500.000₺ olsada ssvunursun 2017 fiyatına düşerse bakın hükümet herşeyi düzeltti dersin.
O yüzden bilgi alışverişi yapılacak biri değilsin, Allah bir dediğine bile inanılmaz senin, Radikal bir şekilde çekiliyorda sen tesbih olsan çekilmezsin |
Bu araç güzel. 7 kişilikte oluyor. Çekme sınırı baya bi yüksek. Herkes fındık motorlu avrupa araçlarıyla kıyaslamış. Evet amerikan araçları verimsiz ve pahalı ama onların önceliğide bu değil zaten. Herkesi kendiniz gibi ezik fakir sanmayın. Adamların yolları bile aynı değil bizle.
|
Yoo, Allah nasip ederse bu sene sonuna kadar alacam sıfır egea, 4 senemi alacak hepsi bu, Almanya'da olsaydım 4 ay sürecekti sadece.
Almanya bana 4 ayda almamı sağlayacak imkan sunarken Türkiye 4 yıl sürecek, hayatımdan bi egea almak için 4 yıl verecem sana sağlam beddua ederdim ama değmez boşver sen dalgana bak |
Bu amerikanların yaşam stiline hastayım. Ev mi? 8 yatak odalı olsun. Araba mı? koy 5 litre 1000 beygir. Herifler pahalıdan ucuza'ya basıp en gereksizini üretiyor gibiler |
Arabanın çeyrek mili 11.5 millet boş diyor. Konya'da yüklü evolar 9 altı koşunca millet çılgına dönüyor. İyi misiniz?:d |
İki tip alıntılar.
1- 1.2 TSI bundan az yakıyor yeah, o hacme ne gerek var yeah, Dodge Fiatla birleşti motor kalitesi malzemesi işçiliği düştü yeah, bunu alana kadar touraeg alırım yeah. 2- onlar seni beni Avrupa'yı uzakdoğuyu afrikayı Ortadoğu'yu sömürüyor tabiki 6.4 V8 binecek, sömürmese bizden hallice olur 1.5 DCI binerlerdi. |
vag fanları yine ortalığa bırakıp kaçmışlar, yoh verimsiz, emme çoh kötü tirreksiyon! hem arizona çöllerinde, hem de alaska buzullarında gitsin diye canavar gibi araba yapmışlar. bizim gerzek tayfa da anında saldırıya geçmiş. ulan bir elinize geçse ölümüne atlarsınız bu arabaya, ikiyüzlü sıradan cahiller! daha evvelsi gün çekmeköy otobanında srt hellcat v8 charger gördüm, yeni araba, yemin ediyorum yanında tüm arabalar sinek gibi kaldı, rölanti motor sesi bile ufak çaplı gökgürültüsü gibi... ki, yeni durango'yu düşünemiyorum o heybetli yapıyıla. |
Benzer içerikler
- whatsapp web nedir
- whatsapp şifre koymak
- tiktok para kazanma
- video boyutu küçültme
- ea play pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X