|
Küçük arazi canavarı Suzuki Jimny'nin 5 kapılı versiyonu tanıtıldı
-
-
Araç ikonik tamam da motor çok yetersiz değil mi?
-
Çok hoş araba keşke benim olsa 😂
-
moto dwğil de 4 vites tork konvertörlü otomatik adamın canını okur. Turbo da yok ağlarsın. şehir içi 10 litreden açılış yapar :(
-
4 vites nedir ya. ayrıca motoru çok zayıf. arazi aracı diye reklam yapıyorlar ama bu motor nedir.
-
bu araç gerçek bir arazi aracı diye kabul edersek, aracımda isteyeceğim şey çift kavrama veya cvt yerine, o 4 ileri şanzıman olur.
ha bu motorun beygiri, torku ile arazide ne yapabilirim onu bilmiyorum
-
aracın motoru küçük olsa da: çok hafif olduğunu da unutmamak lazım. tabi 4 kapılı versiyonunda tam yükte durumunu görmek lazım.
-
Bu aracın ikinci el piyasası çok zayıf ama fiyatları ona rağmen hala yüksek.
-
arabanın değer kaybı yakıtından daha maliyetli.
yenisi 1 milyon tl olan aracı 100,000 km de satmak istesen, araç 600b tl ye satılsa. her 1000 km sürüşte değer kaybı 4.000 TL ediyor. şaka gibi ama gerçek. her 100km de değer kaybı 400 TL. sen yakıtı servisi boşver.
Uçak arabadan daha ucuz bu ÖTV ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 12 Ocak 2023; 19:35:30 >
-
Mevcut 2 kapilinin dahi Türkiye kotası çok düşüktü, yüksek maliyetli bir araç, 5 kapilisi gelse bayi başına 3 ayda 1 tane gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arazi aracına çift kavramamı koysunlar tabi tork konvertörlü koyacaklar. 4 ileri yerine daha güncel bir sürüm konulabilirdi. Asıl mevzu motor bence. Bu motorla bile arazi vitesini 4 lowa alınca (her vites için hız yarıya inip tork 2 katına çıkıyor) keçi gibi tırmanır . Araç hafif olsa da motor zayıf bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 12 Ocak 2023; 20:50:42 >
Suzuki lüks araç üretmemiştir halbuki Almanya nın voswogen i gibidir ucuz olur dünya genelinde politikası da Japonya da o ama gel gör ki Türkiye de 1 milyon xD şaka gibi ya
Bu araç tanıtıldığında çok yükselmiştim. Fındık kadar araba fiyatı yüksek olmaz gibi bir düşüncem vardı. Ama öyle yüksek bir fiyattan giriş yaptı ki eminim benim gibi bir çok kişinin hayalleri yalan olmuştur.
-
Jimny'nin 5 kapısını seneler önce yapsalar öyle bir satarlardı ki avrupada.. minyatür G serisi kafasına.. inat ettiler yapmadılar.
Taa seneler sonra yaptılar, şimdi de avrupa emisyon baskısından inliyor, bu aracın tekerini değdiremezsin artık oraya.
Bu japonlar kadar her şeye geç kalan bir millet daha yok..
-
Bu tarz araçlarda ömür ve dayanıklılık gereği bu tip şanzumanları tercih ediyorlar fakat motor konusunda size katılıyorum, hala daha atmosferik olması büyük saçmalık.
-
Siz hiç Jimny arka koltuğunda oturmayı denediniz mi? O 34cm ancak daha önce yapılmayanı yapıyor, yani araç tek kapılıyken bu uzunlukta olmalıydı zaten. İki kapılısının arka koltuğu kuyruk sokumu öldürmek için yapılmış adeta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 13 Ocak 2023; 20:43:04 >
-
4 vites, tork konvertörlü, tam otomatik şanzımana sahip bir W124'üm vardı. Şehirçinde işkence idi. Fazla yakmaya sebep oluyordu. Fakat aşırı sağlamdı. Bir kere yağ ve filtresini değiştim. Ne yaylalara köylere çıktım bana mısın demedi. Bu arabaya en azından 5 vites olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Araç 100 km/s hızı geçince havalanmaya başlıyor.Aşırı şekilde güvensizlik yaratıyor. Yerli milli uzay programının parçası adeta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek kisi araziye ciksin diye yaomislar
ucuz mercedes g klass olmuş. bence çok güzel görünüyor. arttırılmış aks mesafesinin uzunluğu arka alan için ferah bir yapı oluşturabilir. motor şanzıman beğenmedim. marka zaten tam bomba türkiye piyasası için. karsan gibi firmalar bu kasalar için anlaşma yapıp farklı motor şanzıman seçenekleri ile farklı marka ya da aynı marka olarak piyasada sunsa çok satabilrler.
gerçi alım gücü bitti neredeyse ama yine de alan alıyor. 2022 satış rakamları ortada.
moto dwğil de 4 vites tork konvertörlü otomatik adamın canını okur. Turbo da yok ağlarsın. şehir içi 10 litreden açılış yapar :(
|
bu araç gerçek bir arazi aracı diye kabul edersek, aracımda isteyeceğim şey çift kavrama veya cvt yerine, o 4 ileri şanzıman olur. ha bu motorun beygiri, torku ile arazide ne yapabilirim onu bilmiyorum |
Çok hoş araba keşke benim olsa 😂
|
Jimny'nin 5 kapısını seneler önce yapsalar öyle bir satarlardı ki avrupada.. minyatür G serisi kafasına.. inat ettiler yapmadılar. Taa seneler sonra yaptılar, şimdi de avrupa emisyon baskısından inliyor, bu aracın tekerini değdiremezsin artık oraya. Bu japonlar kadar her şeye geç kalan bir millet daha yok.. |
Benzer içerikler
- fake fotoğraf sorgulama
- whatsapp hesap silme
- stalk ne demek
- grok ücretli mi
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X