|
Suzuki Jimny'nin ralli aracı görünümlü versiyonunu görün
-
-
Şu aracımsıları 1,5-2 milyona satıyorlar. Sonra da Çinliler gelemesin diye kırk takla atıyorlar.
Hakkı 400 bin lira ama gel de bu ekonomi bakanlarıyla ve başındakilerle mantıklı bir fiyat bekle
-
Tatlı araç ama ederinden çok yüksek fiyata iteliyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu salla da şu aracın 5 kapısına öyle güzel bir talep var ki.. tam bir mini G-wagen. emisyon standartlarına uymadığı için giremiyor avrupaya. orada homologasyon alamadığı için bize de gelemedi, motor 1.5 olduğu için vergi dilimi olarak da uyuyor, çok orijinal bir araç olacaktı pazarda.
-
Suzuki ve Mazda distribitörleri de çöp olunca bu ülkede, bu kaçınılmaz oluyor...
-
İlk fotoda çek-bırak oyuncak araba gibi duruyor :d
-
Kırmızı jipin önü lancia deltanın aynısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mazda'ya yazık oldu. Aslında araçlarını beğeniyorum ama sırf Türkiye'de piyasası yok dye uzak durmak zorunda kaldım.
-
Doğrudur kötüdür ama 5 kapı jimny aracın gelmeme sebebi o değil. biz de avrupa homologasyon kurallarına tabiyiz. Avrupaya uyarlanmayan araçlar bize de gelmiyor çoğunlukla.
mazdanın da bildiğim kadarıyla bir distrübitörü yoktu.. onlar kendileri çekildiler.
-
ben yorum yapsam kelimesi kelimesine bunu yazardım...
kesinlikle katılıyorum...
-
Hala atmosferik ürettiyorlar çok normal hocam.
-
birisi reno diğeri delta
gta 5 deki modlanmış araçlar gibi
-
Lancia DELTA HF INTEGRALE yi andırıyor.
-
Kesinlikle katılıyorum. 5 kapı Jimny tam bir fakir G-Wagen'i. Burada satılsa almayı isteyeceğim araçların başında geliyor. Suzuki'nin ürün gamında 20 kadar araç var. Bunların pek çoğu Türkiye'ye AB normları yüzünden gelmiyor. Anlaşılan Suzuki de Avrupa pazarını pek umursamıyor(du).
-
Suzukinin global satışları çok yüksek hocam, vw dışındaki diğer avrupalı markaları katlayacak cinsten. Bir kaç model dışında pek amaçları yok gibi avrupa pazarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gereğinden pahalı bir araç. Off-Road yetenekleri iyi olabilir ama araçta donanım bile yok...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu aracımsıları 1,5-2 milyona satıyorlar. Sonra da Çinliler gelemesin diye kırk takla atıyorlar.
Hakkı 400 bin lira ama gel de bu ekonomi bakanlarıyla ve başındakilerle mantıklı bir fiyat bekle |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X