< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Dodge Durango SRT Hellcat, 'şimdiye kadarki en güçlü SUV' iddiasıyla tanıtıldı (2. sayfa)
-
-
Bu amerikanların yaşam stiline hastayım.
Ev mi? 8 yatak odalı olsun.
Araba mı? koy 5 litre 1000 beygir.
Herifler pahalıdan ucuza'ya basıp en gereksizini üretiyor gibiler
-
Bu araç güzel. 7 kişilikte oluyor. Çekme sınırı baya bi yüksek. Herkes fındık motorlu avrupa araçlarıyla kıyaslamış. Evet amerikan araçları verimsiz ve pahalı ama onların önceliğide bu değil zaten. Herkesi kendiniz gibi ezik fakir sanmayın. Adamların yolları bile aynı değil bizle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki tip alıntılar.quote:
Orijinalden alıntı: jubeii
Bu araç güzel. 7 kişilikte oluyor. Çekme sınırı baya bi yüksek. Herkes fındık motorlu avrupa araçlarıyla kıyaslamış. Evet amerikan araçları verimsiz ve pahalı ama onların önceliğide bu değil zaten. Herkesi kendiniz gibi ezik fakir sanmayın. Adamların yolları bile aynı değil bizle.
1- 1.2 TSI bundan az yakıyor yeah, o hacme ne gerek var yeah, Dodge Fiatla birleşti motor kalitesi malzemesi işçiliği düştü yeah, bunu alana kadar touraeg alırım yeah.
2- onlar seni beni Avrupa'yı uzakdoğuyu afrikayı Ortadoğu'yu sömürüyor tabiki 6.4 V8 binecek, sömürmese bizden hallice olur 1.5 DCI binerlerdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinançBenim söylediğimle ne alakası var şimdi bu yazdığının?
He birader haklısın, anlamıyorsan bir de sana laf anlatmaya mi ugrasayim ? Avukatlığa devam , alıntı yapma bana
Yav tamam neyse ney bide bunlarla uğraş işi gücü bırak. Ben ne diyorum bu ne anlatıyor bana. Birincisi konu ile alakası ne elemanın yazdığının? İkincisi varsa probleminiz özelden halledersiniz yok çomar bilmemne. Bir de avukat bilmem ne diyor utanmadan. Kendisi ne oluyorsa aynı mantıkla bakınca acaba? Tövbe estağfurullah sabah sabah. İyice Dingo'nun ahırına çevirdiniz forumu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 4 Temmuz 2020; 10:48:21 > -
Eşşek olana itinayla binilir
6.2 litre
Supercharger
Tam otomatik sanziman
Agir ve yuksek suv kasasi
Ve benzinli
Sehiricinde 25-30lt ortalama ile gezer artik.
vag fanları yine ortalığa bırakıp kaçmışlar, yoh verimsiz, emme çoh kötü tirreksiyon!
hem arizona çöllerinde, hem de alaska buzullarında gitsin diye canavar gibi araba yapmışlar. bizim gerzek tayfa da anında saldırıya geçmiş. ulan bir elinize geçse ölümüne atlarsınız bu arabaya, ikiyüzlü sıradan cahiller!
daha evvelsi gün çekmeköy otobanında srt hellcat v8 charger gördüm, yeni araba, yemin ediyorum yanında tüm arabalar sinek gibi kaldı, rölanti motor sesi bile ufak çaplı gökgürültüsü gibi... ki, yeni durango'yu düşünemiyorum o heybetli yapıyıla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25
Fiat, Dodge, Chrysler, Jeep aynı araba, neden utanç duyuyorsun?
Alıntıları GösterUtançlık bir durum yok sadece eleştiriyorum. Bir markanın en ucuz modeli ile en pahalı modelinin direksiyon gibi sürekli temas halinde olduğun parçası aynı olmamalı. Artık vw gibi copy paste dediğimiz firmalar bile bu olaya dikkat ediyor.
-
720 beygiri alvrupalılardan biri taksa 3 saniyenin altını zorlar
Haklısınquote:
Orijinalden alıntı: haberelectro720 beygiri alvrupalılardan biri taksa 3 saniyenin altını zorlar
Bildiğim kadarıyla Amerikalılar bile dodge nin büyük motorlu araçlarını eskisi gibi tercih etmiyorlar aynı arabaların onlara göre düşük bize göre yine büyük motorlu modellerini tercih ediyorlar. Mesela dodge nin 3 bin cc lik modeli güçlü versiyonlarından daha çok satıyormuş. Bu dediğim mustang ve camaro içinde geçerli
-
Adamlar sese doymuş demek, ülkecek oraya gitsek 3.0 alan olmaz alanda satamazquote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARKBildiğim kadarıyla Amerikalılar bile dodge nin büyük motorlu araçlarını eskisi gibi tercih etmiyorlar aynı arabaların onlara göre düşük bize göre yine büyük motorlu modellerini tercih ediyorlar. Mesela dodge nin 3 bin cc lik modeli güçlü versiyonlarından daha çok satıyormuş. Bu dediğim mustang ve camaro içinde geçerli
Çok cahilsin qnq. Hakikaten değer sınırlarını zorlayan bir yapiya sahipsin. Allah, anana ve babana sabır versin!
Dodge Charger'ın dünya rekoru kıran sedan modeli hakkinda bir haber yok. Standart bir sedanın fabrikasyon 326 km/h hız yapması Vag tayfasina mi koydu, Mercedes ya da amele markası Skoda'ya mı?
Ayıptır!
quote:
Orijinalden alıntı: El FuegoÇok cahilsin qnq. Hakikaten değer sınırlarını zorlayan bir yapiya sahipsin. Allah, anana ve babana sabır versin!
Kimin cahil olduğu internet ortamındaki yazışmadan bile belli oluyor da neyse
-
Hızlı ama dandik bir Suv
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X