arkadaslar büyükçe hem de çok önemli bir problemim var ben dofusta 47 levelım p2p im ama pvp bonta oldum, kanatlarım normaldi sonra bir brak bana attack yaptı beni yendi sonra 3-4 brak daha beni yendi sürekli levellıları cok yuksekti. ben bu neutrala geçemiyorum bir türlü disable yapınca da olmuyor onur puanınız az diyor of nasıl yapacağım lütfen yardım acilll
bazı maplarda kanatları kapamak yasak oluyor.farklı maplara giderek kanadı kapamaya çalış
çok denedim olmuyor, disgrace point yetersiz diyor. beni 4-5 hatta daha fazla brak öldürdü kanatlarım sonuna kadar inceldi en alt seviyede seviye 0 oldu bunu nasıl düzelteceğim :S
quote:
Orijinalden alıntı: unheil
çok denedim olmuyor, disgrace point yetersiz diyor. beni 4-5 hatta daha fazla brak öldürdü kanatlarım sonuna kadar inceldi en alt seviyede seviye 0 oldu bunu nasıl düzelteceğim :S
dp puanın kaç ona göre sana cevap vereyim ayrıca tekrar naturel olmak istiyorsan Morgan Faym'n at (5,-6) bu mapte adam var onla konuşucaksın amakna castle içinde ve bir sorunun olursa bana söyle 6 senedir dofus oynuyorum ve şuanda liderlik tablosundayım tümserverlar içinde. hangi serverdasın
quote:
Orijinalden alıntı: gladiotor
quote:
Orijinalden alıntı: unheil
dp puanın kaç ona göre sana cevap vereyim ayrıca tekrar naturel olmak istiyorsan Morgan Faym'n at (5,-6) bu mapte adam var onla konuşucaksın amakna castle içinde ve bir sorunun olursa bana söyle 6 senedir dofus oynuyorum ve şuanda liderlik tablosundayım tümserverlar içinde. hangi serverdasın
hocam nickiniz ne acaba ? Nasıl liderlik tablosundasınız ? Dofusa gönül veren birisiyim bende ama sizin kadar yükseğe çıkamadım . İnternette videolarınız var mı?