Beyler evde doğal gazlı ocak kullanıyorum . Ocağı yaktıgımda çok az yanıyor bunu nasıl artırabilirim. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: feyyazbugan
Beyler evde doğal gazlı ocak kullanıyorum . Ocağı yaktıgımda çok az yanıyor bunu nasıl artırabilirim. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim
yeni mi aldınız,ilk kez mi kullanıyorsunuz?ocağınız lpg li olabilir.gaz dönüşümü yaptırınız.
quote:
Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ
quote:
yeni mi aldınız,ilk kez mi kullanıyorsunuz?ocağınız lpg li olabilir.gaz dönüşümü yaptırınız.
ocak bir tanıdıktan aldık doğalgaza bağladık çalışıyor. Ama sorun çok az ateş vermesi yanı yemekler hızlı pişiremiyoruz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ
quote:
ocak bir tanıdıktan aldık doğalgaza bağladık çalışıyor. Ama sorun çok az ateş vermesi yanı yemekler hızlı pişiremiyoruz.
aldığınız ocak kesinlikle lpg li bunu aldığınız kişiye tüple mi kullanıyordunuz diye sorduğunuz da teyyit edeceklerdir.bu nedenle doğalgaz da çok az yanar.gaz dönüşümü yaptırın.doğalgaz için daha geniş enjektörler ve baypaslar kullanılır.gaz dönüşümünden sonra ocağınız randımanlı olarak yanacaktır.
ocağınızın girişi aşağıdaki resimlerden hangisi ise ona bakın yanlışsa dönüşüm yaptırın
lpg li giriş
doğalgazlı giriş
Sanırım çözümü bu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !brahim -- 29 Haziran 2013; 11:55:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: martinist
ocağınızın girişi aşağıdaki resimlerden hangisi ise ona bakın yanlışsa dönüşüm yaptırın
lpg li giriş
doğalgazlı giriş
quote:
Orijinalden alıntı: !brahim
Sanırım çözümü bu...
2 sinedebakıp cevap yazarım şuan evde değilim genede sağolun arkadaşlar.
Bence yetkili teknik servisi çağır ona yaptır. En fazla bir servis ücreti verirsin. Doğalgaz, tüp gibi bitince kendiliğinden kapanmadığı için her ne kadar gaz emniyetli de olsalar sonuçta insan canı devreye girdiğinden bu konuda tecrübeli ve yetkili kişilerin bu tür işlerde tamir yapmaları bence hayati önem taşır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme