Şimdi Ara

.... (2050. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.239
Cevap
274
Favori
4.335.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20482049205020512052
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,

Yakında evime doğalgaz geleceği için araştırma yapıyorum bilgili arkadaşlarım yol gösterirse sevinirim,

Ev izmirde, 4 senelik yeni bina, tesisatlar hazır, sadece kombi ve petekler eksik.

Resimde ev ile alakalı herşeyi göstermeye çalıştım, mavi noktalar petek hatlarının olduğu yerler,

kombi ve petekler hakkında bilgi verirmisiniz?, (kumanda ünitesi, termo vana vb.)

Birde kabaca ne kadara malolur yapılacaklar. Teşekkürler.

• Herkese selamlar, SESSİZ Kombi ihtiyacı

Annemin evinde açık mutfaklı salonda çalışacak ama çok sessiz olmasını istediğimiz bir kombiye ihtiyacımız var.
    mevcut kombi protherm marka traktör gibi ses yapıyor. Salonda otururken durulmuyor.
    Ev: 70 m2 Kocaeli'nde...
    önerilerinizi bekliyorum.
  • arc kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Tam sessiz bir kombi istiyorsanız Daikin Premix veya Bosch GB062 tercih edebilirsiniz. Ancak yoğuşmalı olan bu cihazların maliyeti 70 m2'lik bir ev için fazla.

Konvansiyonel sessiz cihaz olarak Bosch Class 6000 isteklerinizi tam karşılar. Fiyatı 2000 TL civarı.

Bunun yerine 1400-1600'e Arçelik DGK, ECA Proteus, Demirdöküm Nitron Plus bulabilirsiniz. Hatta Bosch yerine 200-300 lira üzerine verip Arçelik Premix (yoğuşmalı) daha mantıklı bir tercih olur. Sese çok da takılmayın. Bu saydığımız cihazlar tam sessiz olmasa da traktör gibi ses de çıkartmaz. Mevcut kombinizin de fan motoru temizlenirse muhtemelen sesi azalacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cglynfrk

Merhaba

Tam sessiz bir kombi istiyorsanız Daikin Premix veya Bosch GB062 tercih edebilirsiniz. Ancak yoğuşmalı olan bu cihazların maliyeti 70 m2'lik bir ev için fazla.

Konvansiyonel sessiz cihaz olarak Bosch Class 6000 isteklerinizi tam karşılar. Fiyatı 2000 TL civarı.

Bunun yerine 1400-1600'e Arçelik DGK, ECA Proteus, Demirdöküm Nitron Plus bulabilirsiniz. Hatta Bosch yerine 200-300 lira üzerine verip Arçelik Premix (yoğuşmalı) daha mantıklı bir tercih olur. Sese çok da takılmayın. Bu saydığımız cihazlar tam sessiz olmasa da traktör gibi ses de çıkartmaz. Mevcut kombinizin de fan motoru temizlenirse muhtemelen sesi azalacaktır.

aslında 2500 tl falan bütçe ayırdık.
    sessizlik hakkaten önemli takıntı oldu gibi...
    değiştirme sebebide sadece ses.
    öneriler için teşekkür ederim.

• arc kullanıcısına yanıt
    Motorlu cihaz sonucta sessizlik icin duvar orup yalitim yapin sadece dugmeleri acikta kalsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer Kocaeli

Ev son kat. 130 m2, çatı var, izolasyon var. Güneybatı cepheli, 8.5 metre petek var.

Iki ürün arasında kaldım;

Demirdöküm nitromix p24 : 2470 TL

Daikin D2cnd024 : 3250 TL

Arada 780 lira fark var. Daikin de iki sey beni cezbediyor. 6 yil garanti ve yuksek modulasyon. Evi sifir aldim. Bu yuzden kismetse uzun sure kullanmak istiyorum. Siz e daikin aradaki farka deger mi yoksa dd yapistirip geceyim mi :). Farkli kombi onerilerine acigim.

• coskun1913 C kullanıcısına yanıt
    Daikin kullanıyorum. Tavsiye ederim. Gerek kalitesi gerek garanti süresi ile parasını sonuna kadar hak eden bir cihaz. 780 lira farkı ek garanti ücreti olarak düşünün. (Kombilerde ek 4 yıl garanti markalara göre 850 ila 1000 lira arasında değişiyor. ) Çok daha kaliteli ve özellikli bir cihaz almış olursunuz.

• Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Servis konusunda bu bolgede hicbir bilgim yok. Biraz once de babam baymak duo tec 24fi icin montaj+ dolap 2900 Tl fiyat almış. Dd nitromix montaj dahil 3000Tl, eca proteus pre icin de 3000 Tl fiyat teklifi var. Bu 3 urunden bu daha iyidir diyebileceginiz hangisidir? Ya da 3 ü de aynı derseniz en uygun olan ve yaklasimi en iyi olani sececegim.

Yazdığınız 3 cihaz da birbirlerine benzer cihazlar.
    Ancak bütçeniz varsa Daikin'ı kesinlikle es geçmeyin.

• merhaba arkadaşlar yeni bir kombi almam lazım. eski kullandığım prothern di. şimdi demirdöküm falan almayı düşünüyorum. yoğuşmalı olanlar hakkında ne düşünüyosrunuz. fiyatı biraz yüksek normallerinden.

yoksa normal bi tane alayım gitsin mi.

hangi marka, model tavsiye edersiniz. şöyle alıpta memnun jkaldığınız bi şey varsa söylerseniz sevinirim.

• 60 M2 alt 60 M2 üst, dubleks ev içi tesisatı için mobil sistem malzeme ücreti 1300 lira dendi nasıl sizce arkadaşlar

• Arkadaşlar, Buderus Gb 062 ile Gb 072 arasında ne gibi fark var teknik olarak.. Alacak olsak hangisini tercih etmeliyiz..

DD nitromixden uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 12 Mart 2018; 10:47:44 >
  • Dd nitromixten bayilerin açgözlülüğü yuzunden vazgectim. Internet uzerinde 2500 olan kombiyi israrla 2850 ye satmaya calisiyorlar. Şu anda yuksek olasilik baymak duo tec premix olacak gibi 2900 TL kombi+ dolap+ montaj. Dd bayileri 3150 istiyor bu islemlere. Keyifleri bilir.

Fiyati icin vazgeciyorsaniz hic vazgecmeyin,baglatin mutfakta traktor calistirin.

• 24 kc. Kombi önerisi plan var mı? Sessiz olsun az yaksın kaliteli olsun :) hatay da yaşıyorum

• Baymak duo tec premix montaj + dolap 2900 9 taksite aldik. Hayirlisi olsun. Aklimin kaldigi tek cihaz daikin oldu. Yeni ev masraflari yuzunden alamadim. Yapacak birsey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: coskun1913

Yer Kocaeli

Ev son kat. 130 m2, çatı var, izolasyon var. Güneybatı cepheli, 8.5 metre petek var.

Iki ürün arasında kaldım;

Demirdöküm nitromix p24 : 2470 TL

Daikin D2cnd024 : 3250 TL

Arada 780 lira fark var. Daikin de iki sey beni cezbediyor. 6 yil garanti ve yuksek modulasyon. Evi sifir aldim. Bu yuzden kismetse uzun sure kullanmak istiyorum. Siz e daikin aradaki farka deger mi yoksa dd yapistirip geceyim mi :). Farkli kombi onerilerine acigim.

Merhaba ben de birkaç ay içinde evime tesisat döşetme arifesindeyim. Daikin çok gözüme çarpan ve almak istediğim bir cihaz. Çok araştırdım 3800 den aşağı 24lük cihaz yok siz nasıl buldunuz 3250 ye? Çok iyi fiyat kaçırmayın bence.

• Ozelinize yolladim bayi bilgilerini.

• 
Sayfa: önceki 20482049205020512052
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.