Şimdi Ara

doğalgaz kurulumu ve dış mekan kombi hk. yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize selam.. Bir süredir tam olarak bilgi edinemediğimiz ve ilgili yerlere sorunca sürekli farklı cevaplar aldığımız ufak bir sorunumuz var. Hatay'a doğalgaz henüz bağlanıyor. Kışlar genelde ılık geçtiği için ısıtma konusunda şimdiye kadar eksikliğini çekmedik doğalgazın ancak bir an önce merkezi sistemden kurtulmak için doğalgaza başvurmuş bulunduk. Doğalgaz kurulumu ve tesisatı hakkında hiçbir bilgimiz yok. Bilgi veren de yok.

1.Oturduğumuz konutun yapısı itibariyle balkonlar yok ve kombimizi evin dışına (yüksek giriş) koyacağız. Tüm su ve ısınma tesisatı evin dışına çekildi. Peki doğalgaz borusu evin dışına nasıl çekilecek? Evin içinden geçmesini istemiyoruz çünkü evin içinde herhangi bir şekilde doğalgaz kullanılmayacak. Mutfakta indüksiyonlu ocak var ve gaza ihtiyaç duyulmuyor. Doğalgaz borusunun evin dışından ya da bir alt katın içinden(alt kat bodrum,veranda-ardiye gibi bir yer) geçme şansı var mı?

2.Tabi bir de kombi arayışı içindeyiz. Yüksek girişe monte edileceğinden dolayı hiç bir şekilde üzerindeki kontrol panelinden kumanda edilemeyecek. Uzaktan kumanda edilebilen ne tür kombiler var bilmiyoruz ve bilgilendirilemiyoruz. Buderus GB032 balkon tipi yoğuşmalı kombi gibi başka hangi kombileri tavsiye edersiniz? Uzaktan kumandası nasıl oluyor? Tek kumanda mı yoksa her odaya monte kumanda mı? Kablolu mu yoksa kablosuz mu?

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. evin basic şemasını ekte belirttim. doğalgaz saati ve kombi tesisatının bulundukları yer şekilde mevcut. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

doğalgaz kurulumu ve dış mekan kombi hk. yardim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.