Şimdi Ara

Dogalgaz sayacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sııznde dogal gaz sayacınız degıstımı bugun 2 tane ıgdasdan adam gelıp dogalgaz sayaclarımızı degıstırdı

Annem sayac kutusuna bakınca adama aynen sunu sordu

-- Ne o apartmanda sayacların yerlerınımı degıstırıosunuz en usttekını bıze bızımkıne en altta en alttakını uste .

yarildim sayaclari gorsen 2005 senesınden kalma hasarat temızleme reklamının yapıstırıcısı duruyor adam bıze bıde yenılıyoruz dıyor yenılerı takıyoruz varmı boyle bırsey ya bıde ustune gelıp 2009 dıye yazı yazıyorlar yapıstırıyorlar daha dogrusu sayacları bır gorsenız ustunde cımento lekesı eskı yapıstırmaların ızlerı fln var .

Asil soru su yıne kım para ındırıyor cebıne .?

• sen nerde oturuyorsun bilmememde kimse gelip sayacı kafasına göre değiştiremez bizim burada yani istanbulda

sayaç bozuksa veya üzerinde müdahale varsa yasal işlemler sonucu ceza(sayaç üzerinde oynama varsa kullanıcı tarafından) + sayaç değişimi yapılır.
  • İstanbul Maltepe Arkadasim.

sayacinin ustune bakarmisin bi ara ne yaziyor 2009 diye yaziyormu yapıstırma bı kagitta
  • yoo öyle birşeyler yazmıyor sayaç takıldığı günden buyana aynı ilk güngü parmak izleri bile duruyordur sayacın arka kısımlarındaki

öyle kafasına göre gelip sayaca bakıp yapıyoruz diyip sayaç değiştiremezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

yoo öyle birşeyler yazmıyor sayaç takıldığı günden buyana aynı ilk güngü parmak izleri bile duruyordur sayacın arka kısımlarındaki

öyle kafasına göre gelip sayaca bakıp yapıyoruz diyip sayaç değiştiremezler

kafasına göre değil zaten
    yasal olarak değişmiş hepsi
  • ya onların sayacı değiştirmek için iki nedenleri olabilir

1sayaç bozuktur
    2sayaç kullanıcı tarafından mudahaleye ugramıştır (cezası vardır) değiştirilir

yani durduk yere bakım yapıyoruz diye gelip sayaçların değiştirilmesinin amacı nedir anlamadım ve ilk defa böyle birşey duydum durduk yere sayaç değiştirildiğini

4,5yıldır biz doğalgaz kullanıyoruz ama kimse böyle bir talepte bulunmadı hiç bir tanıdık çevreyede böyle birşey yapmadılar yani fake mi şimdi bu konu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 12 Şubat 2009; 7:02:28 >
  • Arkadasim Fake flan Degil Hastamısın ? cık gıt topıgımde be ! Ben burda mantıksız bırsey oldugu ıcın acmısım konuyuu sızınde basınıza geldımı dıye sordum ? hayir de yeter sebeblerını goster fake nıyeyazatım ne cıkarım olcak fake olunca ıns. burdan bırı gelıpde yazar bızımkıde degıstı dıyede gorurum ben senı sankı yalan soyluyormusuz gıbı fake mı sımdı bu konu yazıyorsun fake meyk deıl . bugun yarın degıstırırler senınkınıde gorurum ben senı

Hatta Kapıya kcuk sus bı kagıdın ıcınde faturada bırakmıslar . bızımkıler atmamıssa foto ceker koyarım ınanırsın oke !?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dogalgaz
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fake e gösterdiğin bu şiddet celal nedir.! Konunun mantıksız olduğunu belirtmektense igdaş'ın adamlarına neden böyle birşey yaptıklarını sorsaydın
  • Adam yeniliyoruz dedi !

Yani amacin Yenileme Oldugunu anlamak Zor olmasa Gerekir. ama manzara oyle olmayınca lanse ettım forumlarda

Fake kelimesine gosterdigim celal ise karsindakine yaptigin saygisizlik fake nedemek dogru olmayan yalan olan birsey deilmi sen bana kalkmıs yalancı dıyorsun . gordgun celal de bu olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 12 Şubat 2009; 7:29:08 >
  • igdaşın müşteri hizmetlerini arayip bilgi alsanız iyi olur bu türkiyede heran herşey olabilir.

eskisinden daha berbat bir saat takılması ayrıca düşündürücü bidurum
  • sayaç değiştikten sonra eski sayacın üsütndeki metreküpü belirten bi yazılı kağıt verdiler mi? vermedilerse topicin başında attığın nidalarını şuan o sayacı değiştirenler atıyordur emin ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.