Şimdi Ara

Doğalgazlı Hermetik Şofben Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
39.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şuan evimde termodinamik doğalgazlı hermetik şofben kullanıyorum fakat hiç memnun değilim. Suyu yeterince ısıtmadığı için servisi çağırdım ve bar ayarı yaptılar ancak bu kezde suyun debisi çok düştü. Bar ayarını açınca da suyu ısıtmıyor. Bu yüzden yeni geçeceğim evde yeni bir şofben almak istiyorum. Demirdöküm ve ECA önerdiler fakat sizin önerileriniz ne olur?

Kısaca alabileceğim iyi bir şofben tavsiyesi istiyorum sizden. Şimdiden teşekkürler.

• ben de bu sofbenden almayı düşünüyorum. ne kadara aldınız acaba?. servisi tekrar çağırın bence..

bu arada şu linkteki üründen bahsediyorsunuz? değilmi !
    www.termodinamik.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.termodinamik.com.tr/index.php?termodinamik=11&id=49

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3m0 -- 27 Ocak 2013; 0:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3m0

ben de bu sofbenden almayı düşünüyorum. ne kadara aldınız acaba?. servisi tekrar çağırın bence..

www.termodinamik.com.tr
    LİNK bendeki ürün bu hocam. Bugün bir tanıdığım da daha gördüm aynı şofbeni son derece memnun olduğunu söyledi. Kendim ayarlamayı deneyeceğim.

• quote:

ben de bu sofbenden almayı düşünüyorum. ne kadara aldınız acaba?. servisi tekrar çağırın bence..

www.termodinamik.com.tr

termodinamik almayın aldırmayın aldığımın senesi dolamdan e5 hatası vermeye başladı kullanıcı hatası diyolar sorunumu çözemediler paranıza yazık aman uzak durun 50 tl farkla demirdöküm almak varken salaklık yaptım resmen ben yandım siz yanmayın arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

quote:

www.termodinamik.com.tr

termodinamik almayın aldırmayın aldığımın senesi dolamdan e5 hatası vermeye başladı kullanıcı hatası diyolar sorunumu çözemediler paranıza yazık aman uzak durun 50 tl farkla demirdöküm almak varken salaklık yaptım resmen ben yandım siz yanmayın arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende doğalgaz şofbeni almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan varmı bazı marka ve modellerda banyo keyfimiz kaçıyor. birtürlü sabit sıcaklıkta su alamıyoruz diyorlar. sizce bu sorunu hangi marka ve model şafbenle aşabiliriz. Sİzce hangi şofben???

• quote:

Orijinalden alıntı: sfavori

Arkadaşlar bende doğalgaz şofbeni almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan varmı bazı marka ve modellerda banyo keyfimiz kaçıyor. birtürlü sabit sıcaklıkta su alamıyoruz diyorlar. sizce bu sorunu hangi marka ve model şafbenle aşabiliriz. Sİzce hangi şofben???

Alıntıları Göster
    görselliğe önem veriyorsanız daxom şofbeni öneririm duvarda tablo gibi durur . gayet ince bir şofben , inceliği sizi yanıltmasın ısıtmasında herhangi bir sıkıntı yok.
  • daxom 12 lt hermetik kullaniyorum.

suyu az açınca sıcak su gelmiyor, fazla açsam deprem olmuş gibi mutfak sallanıyor ve aşırı gürültü oluyor. ortasını bulmak sıkıntılı oluyor.

banyodaki sıcak suyu kullanırken 5 dakika da bir soğuyor ve sıcak gelmesi de zaman alıyor.

bu sorunları gidermenin bi yolu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacalı kombi önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mütevazi granada M kullanıcısına yanıt
    Servis çağırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Servis çağırın.
    daha önce bu konuya tekrar yazmıştım hala almayı düşünen olursa diye yazıyorum bu markadan uzak durun hiç bir markanın satıcısı yada fanı değilim ama termodinamik hermetik şohben kullanıcı olarak e5 e6 hatalatından gına geldi servisin kaç kere geldiğini unuttum sorun çözülmüyor hata vermesin diye sıcaklığı düşürüyorlar bu seferde ısıtmıyor tam banyodayken hata vermeye başlıyor fakat siz banyoda şohben mutfakta olduğunuz için yapacak hiç bir şeyiniz olmuyor buz gibi akan su ile başbaşa kalıyorsunuz suyu bir kaç kere kapatım açıp litrelerce suyu boşa akıttıktan sonra s.ove s.ove banyonuzu tamamlıyorsunuz bu mesajı burayaı yazmayı bir vatandaşlık borcu bildiğim için yazıyorum paranıza yazık bunun dışında herhangi bir cihaz alın TERMODİNAMİK markasına yaklaşmayın dış kasaı çok şık aldanmayın kalitesiz malzeme ve berbat servis daha sonra karşınıza çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

daha önce bu konuya tekrar yazmıştım hala almayı düşünen olursa diye yazıyorum bu markadan uzak durun hiç bir markanın satıcısı yada fanı değilim ama termodinamik hermetik şohben kullanıcı olarak e5 e6 hatalatından gına geldi servisin kaç kere geldiğini unuttum sorun çözülmüyor hata vermesin diye sıcaklığı düşürüyorlar bu seferde ısıtmıyor tam banyodayken hata vermeye başlıyor fakat siz banyoda şohben mutfakta olduğunuz için yapacak hiç bir şeyiniz olmuyor buz gibi akan su ile başbaşa kalıyorsunuz suyu bir kaç kere kapatım açıp litrelerce suyu boşa akıttıktan sonra s.ove s.ove banyonuzu tamamlıyorsunuz bu mesajı burayaı yazmayı bir vatandaşlık borcu bildiğim için yazıyorum paranıza yazık bunun dışında herhangi bir cihaz alın TERMODİNAMİK markasına yaklaşmayın dış kasaı çok şık aldanmayın kalitesiz malzeme ve berbat servis daha sonra karşınıza çıkıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende termodinamik kullanıyorum.Ufak tefek problemlemler yaşadım her seferinde servis gelmeden (e5 hatası) çağrı telefonlarından yönlendirilerek çözdüm.Bu cihazı aldıktan sonra termodinamik de çalışan bir arkadaşım oldu.Çağrı merkezinde çalışyor.Söylediği şey termodinamik alınır mı? Günde yüzlerce telefon şikayeti alıyorlarmış.Bilginiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bogoss

arkadaşlar bende termodinamik kullanıyorum.Ufak tefek problemlemler yaşadım her seferinde servis gelmeden (e5 hatası) çağrı telefonlarından yönlendirilerek çözdüm.Bu cihazı aldıktan sonra termodinamik de çalışan bir arkadaşım oldu.Çağrı merkezinde çalışyor.Söylediği şey termodinamik alınır mı? Günde yüzlerce telefon şikayeti alıyorlarmış.Bilginiz olsun.

Alıntıları Göster
    TERMODİNAMİK HERMATİK ŞOFBEN ALDIM

ALDIĞIMDAN BERİ HEP SIKINTI. 2 YIL GARANTİ YENİ DOLDU.

SERVİS SON GELDİĞİNDE HONEYWELL PROSESTAT TAKTI VE GİTTİ.

1 AY SONRA YİNE F5 ERROR VERMEYE BAŞLADI. ŞİMDİ BENDE AÇTIM BAKTIM ADAMLAR YENİ TAKMAMIŞLAR SAHTEKARLAR İŞTE ...

BEN BUNU ALSAM YENİ TAKSAM SORUN ÇÖZÜLÜR MÜ. SOFBEN KENDİ KEYFİNE GÖRE ÇALIŞIYOR.

1 GÜN ÇALIŞIYOR BİR GÜN F 5 VERİYOR.

ACABA PARÇADA SORUN YOK MU BAŞKA MI AMA HATA KODU BU PARÇAYI GÖSTERİYOR.

BU PARÇAYA BAKTIM İKİ GİRİŞ VAR L VE H DİYE ŞOFBENİ BORUSUNU L YE TAKMIŞLAR ACABA H YE TAKSAM NE OLUR PATLAR MI

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LÜTFEN YARDIM

• mütevazi granada M kullanıcısına yanıt
    bu tür şofbenler dakikada en fazla 12 litre verir, ayrıca şofbenin devreye girmesi için dakikada 2 litre su akacak şekilde musluğu ayarlamanız gerekir.
    Duş alırken muslukta duş ayarını değiştirmeye çalışmayın bir kere ayarladıktan sonra musluğa hiç dokunmadan duşunuzu bitirin. özellikle yeni tip mix bataryalarda çok daha fazla dikkat edin.
    böylece bu sorun kendiliğinden ortadan kalkar. detaylı bilgi için mesai saatlerinde arayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert mühendislik

bu tür şofbenler dakikada en fazla 12 litre verir, ayrıca şofbenin devreye girmesi için dakikada 2 litre su akacak şekilde musluğu ayarlamanız gerekir.
    Duş alırken muslukta duş ayarını değiştirmeye çalışmayın bir kere ayarladıktan sonra musluğa hiç dokunmadan duşunuzu bitirin. özellikle yeni tip mix bataryalarda çok daha fazla dikkat edin.
    böylece bu sorun kendiliğinden ortadan kalkar. detaylı bilgi için mesai saatlerinde arayabilirsiniz.
    Bir ay önce Termodinamik 11 Lt. Hermetik Şofben su akıtmaya başladı, servis geldi soğuklardan kazanın patladığını, 230 TL'ye tamir edeceklerini söylediler, kabul ettim. İki gün sonra kombi geldi, taktılar, sıcak suyu açtırdılar akıyor. Daha kapıdan yeni çıkmışlardı kontrol edeyim dedim, kombi hala akıtıyor, arkalarından bağırdım, telefon açtım bakan yok, göz göre göre akıtan kombiyi tamir ettik diye bana kakaladılar. Sonra, kazan değişimi için 100 TL daha istediler, onu da yaptılar, bu kez kombi ateşleme yapmıyor. Kablo değişimi falan derken reset yapa yapa çalıştırdılar. Fakat cihaz şu anda hiç ateşleme yapmıyor ve benden anakart değişimi için 180 TL daha istiyorlar. Cihazın sıfırı 500 TL civarında, doğrudan tamir için cebinizden çıkacak para 500TL deseler, yenisini alırım diyecektim, işlerine gelmez nasıl soyacaklar müşteriyi. Bu nasıl iş ahlakıdır bana açıklasınlar. Ürün de kalitesiz, servis te...

• happycat35 H kullanıcısına yanıt
    Termodinamik maalesef uzak durulacak bir şirkettir benzer sorunlar Taurus model kombisi ile yaşıyor komşularım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Termodinamik maalesef uzak durulacak bir şirkettir benzer sorunlar Taurus model kombisi ile yaşıyor komşularım.
    12 dairelik apartmanda sadece benim Termodinamik marka kombi dondu ve kazanı patladı, herkese anlatıyorum etrafımda benzer olayı yaşayan yok. Satarken bir de Donma koruması (Anti- freeze) özelliği var diye satıyorlar. Kaynak yaparak patlayan kazanı tamir etmeye çalışan (230TL), beceremeyince kazan değişimi için ektra para isteyen (100TL), bu işlemleri yaparken de anakartı bozan (180TL) kendi servislerine karşı koruması olsa daha mantıklı. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: happycat35

12 dairelik apartmanda sadece benim Termodinamik marka kombi dondu ve kazanı patladı, herkese anlatıyorum etrafımda benzer olayı yaşayan yok. Satarken bir de Donma koruması (Anti- freeze) özelliği var diye satıyorlar. Kaynak yaparak patlayan kazanı tamir etmeye çalışan (230TL), beceremeyince kazan değişimi için ektra para isteyen (100TL), bu işlemleri yaparken de anakartı bozan (180TL) kendi servislerine karşı koruması olsa daha mantıklı. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.

Alıntıları Göster
    Doğalgaz şofben için ECA markaya karar verdim taktırdım

Şofben görünüş olarak çok hoşuma gitti sanırım buda kararımda etkili oldu.

yaklaşık 1 haftalık kullanımım sonucunda problemli bir durum ile karşılaşmadım çok şükür

Sıcak suyun lavaboya banyayo gelmesi uzun sürüyor o da sanırım tesisat uzunluğu ile ilgili .

Genel olarak sıcak suda dalgalanma mevcut ama çok rahatsız edici düzeyde değil kesinlikle.

Şu an için memnun sayılırım Ama tavsiye ederim demek için yeteri kadar kullanmadım.

• TERMODİNAMİK' ten herhangi bir şey alırsanız;Yetkili servis talep edersiniz. 1 hafta 10 gün içerisinde gelir. Aradığınız zaman telefonlara bakmazlar. Bu durumdan şikayetçi olursunuz. -Sözde- ''Müşteri Hizmetlerini'' ararsınız, karşınıza firmanın tek yetkilisi, en yetkilisi soy ismini vermeyen Uluuu Yüceeee Sibel hanım çıkar, derdinizi anlatırsınız o da en yetkili olduğu için sizi azarlar... Zira tek yetkilidir o. Kapatırsınız telefonu az sonra yetkili servisi aradığınızda cevap veren yetkili servis... Geç gelmekle hatta birkaç gün sonra gelmekle tehdit eder sizi ve peşinden ekler... . ''İşine Gelirse Kardeşim''. Termodinamik Kombi ve Klima kesinlikle kurumsal bir firma değil. Müşteri memnuniyeti mali satıp parayı alana kadar...Sonrasında muhatabınız firmanın tek yetkilisi, en yetkilisi soy ismini vermeyen Ulu Yüce Sibel hanım... Kesinlikle TERMODİNAMİK ten uzak durun...

• Rezalet bir marka surekli hata veriyor servis gelip yapiyor binadan cikarken ayni hatayi tekrar veriyor. Uzak durun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunun başka bir çözümü yok mu yaa..? Bu çözüm değil ki.. Bu durumda çok fazla su israfı oluyor yazık yaa..
    Ha birde banyoda kapandığı zaman aşırı mağdur oluyor insan.. Şuda var elektrik gidince kesin kapanıyor o zaman ne yapacağız..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabayt

quote:

Bunun başka bir çözümü yok mu yaa..? Bu çözüm değil ki.. Bu durumda çok fazla su israfı oluyor yazık yaa..
    Ha birde banyoda kapandığı zaman aşırı mağdur oluyor insan.. Şuda var elektrik gidince kesin kapanıyor o zaman ne yapacağız..?

Alıntıları Göster
    bendede bu dandik sohbenlerden vardı. Sadece bir dene dayanabildim sonra attım. Yerine Bosch aldım. Cok memnunum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.