Şimdi Ara

Doğan Cüceloğlu'nun Ahmet Şerif İzgören'den farkı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce Ahmet Şerif İzgörenin bir kitabını okudum .. Bana kalırsa içi boş bir kitaptı .. Doğan Cüceloğlu daha farklı mı ? Dün birisi önerdi ama birde size danışayım dedim ..?? Faydalı mıdır ?? Farkı nedir ?

• Kagoca kullanıcısına yanıt
    Selam

Ahmet Şerif İzgören' nin hiçbir kitabını okumadım ama birçok konuşmasını canlı olarak dinledim ve çok etkilenmiştim. Çok farklı bir vizyonu olan, çok terbiyeli, dilimize hakim birisi. Hangi kitabını okudunuz acaba?
  • Şu hortumlu dünyada fil yalnızca bir hayvandır ..

Güncel ..
  • Kişisel gelişim kitaplarının insanlara faydalı olduklarına inanmıyorum. Geçici hevesler ve gazlamalar yapıyorlar ama gelişim kitapları okuyup ne kendim bir yönümü geliştirdim bugüne değin ne de geliştirenini gördüm. İzgören'in videolarını bazen otobüs yolculuklarında yapacak daha iyi bir şey bulamayınca izlediğim oldu, onun dışında ilgilenmedim. Sağdan soldan bulduğu hikayeleri kendi başından geçmiş gibi anlatarak ibret vermeye çalışıyor. Konuşma tarzı etkili, ona katılıyorum.
  • Bende faydasız buluyordum geçen gün adamın biri yere göğe sığdıramayıncaya kadar .. Şimdi aldım bakam sahaftan 1 tane Cüceloğlu görecez .. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.