|
Bildirim
|
Hocam arabayı sürerken sadece yola bakmayın. Sürekli aynalarınızı kontrol edin. Biz babam , ben , annem ve kız kardeşimle Antalya'dan Eve dönerken bir anda sağa bakma gereksinimi duydum , amcanın teki uyumuş üstümüze doğru geliyor. O anda elimi kornaya attım(babam sürüyordu) attığım gibi basmam bir oldu amca uyandı. Hemen benzinliğe girdi , bizde yolumuza devam ettik. Bir de genelde orta şeritte gitmeye gayret gösterin. Acil bir durum olunca sağa yada sola kaçmanız rahat olsun.
120yi geçmeyin , biz genelde 110 civarı gideriz , tüp varsa bir bakıma götürün. Biz yola çıkmadan tüpü ve arabayı bakıma sokacağız ki bunlar gerekli olanlar. Tekerlerinizin durumuna bakın , kötüyse paranız da varsa değiştirin. Uzun yolda ne olur ne olmaz ani fren bile yapma gereksinimi duyabilirsiniz. Yanınıza kahve ve sakız alın. Özellikle sakız uykunuzu getirmiyor. En önemlisi kemerinizi bağlayın ve yolculuğunuza başlayın. İyi yolculuklar. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha37 -- 29 Haziran 2017; 11:4:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 29 Haziran 2017; 21:38:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|