Herkese selam. Aracımın bazen kalkışlarda silkeleme (titreme) problemi ve 5.vitese geçişinde devir problemi nedeni ile internetten araştırma yaparak ikamet ettiğim yere yakın kartal oto sanayinde bulunan doğan oto şanzımana gösterdim.İlk gittiğimde gerçekten yorumlarda bahsedilen gibiydiler.İlgi alaka gerçekten iyiydi.Aracımda cvt şanzıman bulunmasından dolayı honda yetkili servisinden iki tane cvt yağı almam istendi.Eyvallah dedik gittik honda yetkili servise tanesine 600tl vererek 2 tane şanzıman yağını aldık.Birini hemen o gün değiştirdik.Diğerini 4-5bin km sonra değiştireceğiz dediler.
O gün sanayiden çıkıp eve geldikten sonra geriye kalan yağın bagajda olmadığını farkettim. Hemen yağın onlarda olup olmadığını teyit etmek amacıyla ustayı aradım.Usta da yağın orada olduğunu gelip almama gerek olmadığını nasıl olsa geleceğimi ve kendilerinin muhafaza edeceklerini söylediler.İyi dedik güvendik.Herkesi kendimiz gibi sandık. Bugün yağ değiştirmeye gittiğimde ne idüğü belirsiz bir tanktan aracıma yağ kondu. Sorduğumda orjinal cvt yağı olduğunu söylediler. Benim aldığım yağın kutusunu soruyorum cevap yok.Ayrıca fiyat politakaları saçma sapan.İlk yağ değişimine 150tl ikincisine 60tl aldılar. Böyle bir şey nasıl olabiliyor anlamıyorum.
Belki enayi yerine koydular belki gerçekten doğruları söylediler bilemiyorum.Ama kesinlikle o ücret değişkenliğinden sonra güvenim kalmadı.Olayı da orada büyütmenin bir anlamı olmadığını, yağı bırakarak zaten enayi yerine koyulmanın önünü açtığım için en çok kendime kızıyorum.Kimseye değil.