Şimdi Ara

doğan slx karbüratörlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar doğan slx e 1.4 kapak takıldığı doğrumu bende takarsam aracın gücü şimdikinden daha iyi olurmu haders şartmı birde mpi nin silindir kapagını taksam ne olur eksantrik farkı varmı yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: flnorm

arkadaşlar doğan slx e 1.4 kapak takıldığı doğrumu bende takarsam aracın gücü şimdikinden daha iyi olurmu haders şartmı birde mpi nin silindir kapagını taksam ne olur eksantrik farkı varmı yardımcı olursanız sevinirim

doğandan ne bekliyorsunuz ne yaparsan yap doğan yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_murderer17 -- 11 Ağustos 2012; 6:19:38 >
  • senin araban bmw galiba kardeş arabamızı kötülemeni istemedim konu hakkında yardım istedim bizim gücümüz buna yetiyo bunu aldık sagını solunu kurcalamak eğlenceli oluyo masrafta etmiyorum imkanım var kapakta bulabiliyorum rektefiyeci arkadaşımda var doğanın doğan olduğunu bi halta yaramadıgını bende biliyom isterdimki 330ci olsun aracım bizde bunlarla gönlümüzü eğlendiriyoz
  • Öncelikle aracınızız üstten egzantrikli tempra motor olarak sayıyorum.1.4 kapakla sıkıştırma artacagı için performans alırsınız.Headers ile birlikte farkı hissedersiniz.MPI motor ise tek nokta enjeksiyonlu sistemdir.Onu kapağı takarken karbiratörlü sistemi enjeksiyonu çevirebilirsiniz.Tüm bunları yaparken radyatörü değiştirmeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

Öncelikle aracınızız üstten egzantrikli tempra motor olarak sayıyorum.1.4 kapakla sıkıştırma artacagı için performans alırsınız.Headers ile birlikte farkı hissedersiniz.MPI motor ise tek nokta enjeksiyonlu sistemdir.Onu kapağı takarken karbiratörlü sistemi enjeksiyonu çevirebilirsiniz.Tüm bunları yaparken radyatörü değiştirmeyi unutmayın.

peki ama 1.4 ün subapları bir kaç mm daha küçük büyütmem gerekirmi birde 1.6 mpi tipoların egsantrik milinin farlı olduğunu okudum bu tipodan vardı bende 1.6 slx ie ac full enjeksiyondu yani çok nokta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada vega vs doğan,şahin
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.