Şimdi Ara

doğan slx motor titremesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 95 model doğan slx aracım var. motor 2-3 saniyede bir titriyo ve 150km hızı tüpte de benzinde de geçmiyor.aracımın daha bu gün sibopları değişti ama sorun çözülmedi. bujiler değişti karbüratör contaları değişti triger kayışı ve bilyası değişti.bu arada rölentide çalışırken devir saati çok az oynama oluyo. gezmediğim tamirci kalmadı sorunuma bi çare bulan olmadı yardımcı olursanız sevinirim...

• yardım edebilecek bi arkadaş yok muuuuuuuuu?????
  • LPG veya benzin motora az geliyor olabilir. Yakıt sisteminizi de bir kontrol ettirin.
  • kardeşim zaten bu arabalarda 160-170 dir hız. tekerlek rulmanları baskı balata arabayı sıkabilecek aksamları kontrol ettirin ve okadar hız yapıp ne yapacaksınız.
  • arkadaşlar ben şehir içinde hız yapan birisi değilim. uzun yolda hız yapmayı seviyorum. bu araçtan önce 91 doğan L vardı motor ölü olduğu halde 170i çok rahat görüyordum. bu araçta iste 1-2-3üncü vites deki arabanın performansı süper 3. vitesde 120 yi görüyorum ama 5. viteste araç tüpte de benzinde de 150yi geçmiyo. araç 150 ile giderken 4000 deviri geçmiyo. bunun yanında araç rölentide çalışırken arada motor titriyo. denizli de gitmediğim tamirci kalmadı heralde. tamircilere sorunu anlatıyorum bi yorum yapabilen yok :(
  • motor titremesi elektirikden kaynaklanıyo olabilir dediler. buji kablolarını ve bobini başka slx arcınkini takıp denedim yine aynı..........önceden karbüratör hava alıyo olabilir dediler contalar ve fiberi değiştirdim...
  • aracın baskı balatası iyi. aracı yürüyen aksam olarak kasan birşey yok araç 3. vites 120 diyo ama 4 ile 5i vitesde performans yok. araç aynı 4 vites gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şahin motoru doğan motoru
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel Kardesim Bir karbüratörcüye gidip

1) Karbüratör Memelerini kontrol ettir

2) Lpg Kısmen iptal Ettirip öyle dene,

3) karbüratörün üstüne gelen lpg bogazini cikarttir öyle dene

bak bakalım neler degisiyor.. benzinde sonra bizide bilgilendirirsin
  • tsk ederim. bi kaç güne kadar giderim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.