Şimdi Ara

Doğru ekran kartı modeli ve markası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize şimdiden mutlu yeni yıllar umarım hepiniz hayırlı mutlu ve sağlıklı bir 2019 geçirirsiniz, ben yeni bir ekran kartı almak istiyorum şuan 1050ti mevcut elimde. İşlemcim i3 7100 olduğu için ve ekonomik durumumdan dolayı 1060 almaya karar verdim fakat hangi marka ve hangi seri ondan emin değilim, asus strix(3 fanlı) serisi gerçekten pahalı ama o extra 500 liranın karşılığı var mı performans olarak onu merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım. 2 adet 8gb hyperfury ram mevcut. 750 watt güce sahibim ve i3 7100 işlemci 2500 liraya kadar çıkabilirim.şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle i3 7100, GTX1060 ı besleyebilecek bir işlemci değil onu belirteyim yani aldıktan sonra bu niye internette ki testler gibi yüksek fps almıyor yada niye sürekli fps drop yiyorum diye sızlanacaksın.

2500 lira bütçen varsa GTX1060 dan hem daha ucuz hemde daha performanslı olan RX580 hatta direk 1060 6GB ile kafa kafaya performans veren RX570 e dahi yönelebilirsin. Geri kalan paraya da mutlaka işlemci upgrade şart yoksa bu tür kartlardan adam akıllı performans alamazsın.

Tavsiyem elinde ki işlemci + anakartı satıp Ryzen 2600 + RX570-580 yapman
  • işlemciyi değiştimiceksen ekran kartını değiştirmene gerek yok. işlemciyi değiştikten sonra gpu al. Yeni modeller gelcek.
  • İşlemci ne önerirsin, hemen sonrasında ekran kartı alacağımı da göz önünde bulundur ama. En uyguna ne işlemci almalıyım i5 7400?

• ille de model yükseltcem diyorsan rx570 4gblık bir model alman kafi. gtx 1060a vereceğin para zayi olmasın. Ancak beklemen daha doğru. biraz daha para biriktirip komple sistem upgrade edersin 1 sene içinde
  • www.amazon.com.tr
    MSI 912-V330-245 Gaming GTX 1070 TI DDR5 256 Bit 8GB Ekran Kartı: Amazon.com.tr: Teknopcsarf
    https://www.amazon.com.tr/dp/B076VWFDC1/ref=asc_df_B076VWFDC157447795/?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR
    500 tl farkla 1070 ti :D sence nasıl :D dün paylaştım millet kapıştı 1 sıraya oturdu sıfır ürün karar sana kalmış
    www.amazon.com.tr
    MSI VGA GeForce GTX 1060 Gaming X 6G GTX1060 6GB GDDR5 192b DX12 PCIE 3.0 x16 (1xDVI 1xHDMI 3xDP): Amazon.com.tr: Ryl
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01IPVJ8S0/ref=asc_df_B076VWFDC157447795/?tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1
    yada bu var iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 1 Ocak 2019; 11:5:53 >

• ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    İyi güzel de 3000 ona versem 1500de işlemciye vereceğim 4500 etti, o kadarını karşılayamam:/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dar boğaz edeceğini okumuştum fakat işlemciyi değiştirene kadar götürmez mi? Bir zararı var mıdır karta ve i5 7400 yeterli midir?

• Ben açıkçası yeni model gelince alanlardan değil, yeni model gelince ucuzlayan eski modelleri alanlardanım daha çok:)

• yusuftanyas Y kullanıcısına yanıt
    ama bu fiyat çok ucuz bu ekran kartı oc ile 1080 geçiyor :D kendim kullanıyorum o yüzden dedim anakart modelin ne ona göre işlemci önerem bari yoksa sen bilirsin sana kalmış bir şey iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 1 Ocak 2019; 12:43:33 >
    Anakartım msi b250m pro-vd yani anakartı değiştirmeden 1060ı tam karşılayacak en uygun işlemciyi arıyorum, intel olması gerekiyor anakarttan dolayı ve 7. Nesil. Teşekkür ederim iyi forumlar

1060 bu fiyatın içindemi dostm 2500 tl sadece işlemcimihttps://www.youtube.com/watch?v=gxpoWUwwnuw buna bak https://www.itopya.com/intel-core-i5-7600k-soket-1151-38ghz-6mb-onbellek-4-cekirdek-14nm-islemci/ bunu al bence bulursan oda :D ikinci el ucuz bulur takarım diyorsan sana kalmış yeter artar bile ama yeni ekran kartlarına yetmez onu diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 1 Ocak 2019; 13:15:27 >

Yani sen bana en ucuz karşılayacak işlemciyi söyle ben adım adım alacagım işlemciyle kartı, önce kartı alırım bir ay sonra senin önereceğin kartı. 1000 lira civarı olabilirse işlemci

tamam dostum hazırlan :D
    www.incehesap.com
    AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz/3.9GHz 19MB Önbellek 65W 2.Nesil İşlemci
    https://www.incehesap.com/amd-ryzen-5-2600-2-nesil-islemci-fiyati-38896/?ref=akakce&v=1.37.4

çok iyidir bi abime aldım sogutması saglam sadece 3200 mhz kadar ram zaten amd ramlar genelde en yüksek 3800 falan sıkıntı yok yani intel inadım var diyorsan fiyat yükselir ama tam bir fp ürünü FİYAT TOPLAM 1880 TL UZUN SÜREDE GÖTÜRÜR SIKINTI ETME İYİ FORUMLAR

bu arada özel çok yogun ustacım dönemem eger discord verirsen gelirim konuşuruz özelden at sen girerim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 1 Ocak 2019; 13:34:48 >
  • Arkadaşın dediği gibi anakart ve işlemcini satıp ryzen'a geçmen çok iyi olur, fakat sana kalmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Eve varınca yazacagım

• 1050 ti de fena degil almisken ya duzgun islemci anakar ekran karti uclusunu degis yada hic bulasma. Yada az bekle. Bu uc parcayi sat once ortaya belli bir butce cikicak. Elindeki toplam paraya gore karar ver. Bendede 1050ti var. pc yi acmiyorum bile 1 yildir yazlari film izliyorum dusun yani. Bu telefonlar uzaklastirdi beni pc den film bile telden izler oldum😀

O dediğin pc parçalarında olmuyor. İ5 8400 ile i5 7400 faiyatı aynıydı 8400 çıktığında . Gtx 970 ile gtx 1060 fiyatı aynıydı gtx 1060 gtx 980 gücündiydi. rtx 2060 gtx 1070 ti den uygun fiyatlı olabilir keza olucakta rami 8 değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.