Sizin için doğru kişiyi bulabileceğinize inanıyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğru kişiyi bulmak
-
-
Forum Tyt-Ayt biliyorum
Ama en aktif yer burası
Yazmak istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BEN YKS 2022 ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYİM. İLK SINAV SENEMDİ. PUANIMIN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YANİ İSTEDİĞİM BÖLÜME YETECEK BİR PUAN ALDIM. AMA GEL GELELİM Kİ BAŞARILI SIRALAMAM UYMUYOR. ARKADAŞLAR 300'ÜN ÜZERİNDE BİR PUAN ALDIM. VE BAŞARI SIRAM 302K . AMA İSTEDİĞİM BÖLÜM 14 BİNLE ALIYOR. AKDENİZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ. NİYE. NİYE BU KADAR ÇOK YIĞILMA OLDU. SİZ BU GENÇLERDEN NE İSTİYORSUNUZ. YA BİRAZCIK DÜŞÜNÜN YA. ÜLKE İLERİYE GİTSİN BİRAZCIK YER VERİLSİN YÖN VERİLSİN. ELİNİ KOLUNU SALLAYAN ŞU SINAVA GİREMESİN. Kİ BİZİMDE BAŞARI SIRALAMAMIZ ONLARA GÖRE YAPILSIN. BENİM SINAVA GİRDİĞİM OKULDA SINIFTA HATTA 2 TANE YAŞLI TEYZE 1 TANE YAŞLI AMCA VARDI. ONLARLA BENİM ŞEYİM BİR SAYILMAMALI. NİYE BARAJI KALDIRDINIZ. ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN. NİYE YANİ NİYE YAPTINIZ BUNU. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN HAKKINA GİRİYORSUNUZ. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN VEBALİNE GİRİYORSUNUZ. NİYE YAPIYORSUNUZ BUNU. BAZILARININ TEK KURTULUŞU OKUMAK. NİYE BUNU GÖZ ARDI EDİYORSUNUZ. NAPALIM A101E BİME ŞOKA GİRELİM BURGERKİNGE Mİ GİRELİM İSTİYORSUNUZ. ARTIK ONA BİLE GİREMİCEZ.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
tyt-ayt forumundan çiçeği burnunda yeni üniversiteyi kazanmış ceylanları , böyle duygusal sorular sorup onun duygularını okşayarak kazanacağını düşünen 4cü sınıf bir mühendislik öğrencisinin eline erkek eli değmemiş , üniversite yüzü görmemiş , gözü kapalı çıtır düşürme çabaları. tabi bir dh li asla bunu yer mi? yemmezzzz...
-
Buldum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amacım bu değild ama yazan güzel hanımlar ile tabiki konuşabilirim sorun değil
buldum ama idris usta ona çarptı ve onu öldirdü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 26 Ağustos 2022; 13:3:11 >
-
bende tanışabilirim sayın triliçelerim güzel bağyanlarrrr serii yazsın
-
Kadın milletinden hiç yüzümüz gülmedi be Orhaann
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 26 Ağustos 2022; 15:27:21 >
Doğru kişi ne demek?
Doğru eş mi? Evlilik?
buldum
ben onu buldum ama o beni buldu mu meçhul
Doğru kişi ne be hhsjshshsj
Yaşınız kaçtı hocam
19
Doğru kişiyi çok yanlış bir zamanda bulup hayatı kararan biri olarak . Bana iyi gelecek hiç bir şeyin beni bulacağına inanmıyorum
Doğru kisi hic bir zaman olmayacak bosa ugraş olsa bile bulamayacaksin buyuk ihtimalle
Kızlar gerçek değil.
Katılıyorum dost!
Clown tarikatı dahi daha gerçekçi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangar31 -- 26 Ağustos 2022; 21:57:27 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
BEN YKS 2022 ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİYİM. İLK SINAV SENEMDİ. PUANIMIN GÜZEL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YANİ İSTEDİĞİM BÖLÜME YETECEK BİR PUAN ALDIM. AMA GEL GELELİM Kİ BAŞARILI SIRALAMAM UYMUYOR. ARKADAŞLAR 300'ÜN ÜZERİNDE BİR PUAN ALDIM. VE BAŞARI SIRAM 302K . AMA İSTEDİĞİM BÖLÜM 14 BİNLE ALIYOR. AKDENİZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ. NİYE. NİYE BU KADAR ÇOK YIĞILMA OLDU. SİZ BU GENÇLERDEN NE İSTİYORSUNUZ. YA BİRAZCIK DÜŞÜNÜN YA. ÜLKE İLERİYE GİTSİN BİRAZCIK YER VERİLSİN YÖN VERİLSİN. ELİNİ KOLUNU SALLAYAN ŞU SINAVA GİREMESİN. Kİ BİZİMDE BAŞARI SIRALAMAMIZ ONLARA GÖRE YAPILSIN. BENİM SINAVA GİRDİĞİM OKULDA SINIFTA HATTA 2 TANE YAŞLI TEYZE 1 TANE YAŞLI AMCA VARDI. ONLARLA BENİM ŞEYİM BİR SAYILMAMALI. NİYE BARAJI KALDIRDINIZ. ALLAH BİN TÜRLÜ BELANIZI VERSİN. NİYE YANİ NİYE YAPTINIZ BUNU. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN HAKKINA GİRİYORSUNUZ. NİYE BU KADAR ÇOK İNSANIN VEBALİNE GİRİYORSUNUZ. NİYE YAPIYORSUNUZ BUNU. BAZILARININ TEK KURTULUŞU OKUMAK. NİYE BUNU GÖZ ARDI EDİYORSUNUZ. NAPALIM A101E BİME ŞOKA GİRELİM BURGERKİNGE Mİ GİRELİM İSTİYORSUNUZ. ARTIK ONA BİLE GİREMİCEZ.
|
Kadın milletinden hiç yüzümüz gülmedi be Orhaann
|
Benzer içerikler
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
- galatasaray hukuk mezunu maaş
- concerta sicile işler mi
- sınav dönemi vitamin takviyesi
- ders çalışırken dikkat dağınıklığı için ilaç reçetesiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X