Şimdi Ara

Doğru Lens Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon Eos 70D 18-135 IS STM Lens Kit makina sparişi verdim şu an üzerinde 18-135 IS STM Lens var, bense tamamen ihtiyaçlarıma göre uyun lens seçeyim dedim ve makinayı sadece body olarak alıp amaçlarıma en uygun lens veya lensleri almak istiyorum. Ustalar bana aşağıdaki verdiğim detaylar doğrultusunda bizim için en uygun lens ve lensler önerebilirse sparişi kargolanmadan iptal edip önerileri almak istiyorum. yazdığım amaçlar dışında kullanmayacağım makina ve lensleri yani doğa manzara çekmeyeceğim sadece isteklerimi profosyenel olarak yapsın istiyorum. yardımcı olacak ehil arkadaşlara çok teşekkür ederim.

1.Fotoğraf çekimi yapacağım yer florasan lamba ile adınlatan bir ofis odası, ortalama 1.5 mt uzaklıktan portre çekim yapacağım.
    2.Video Çekimi yapacağım yer aynı oda ve 2 metreden belden üzeri makale anlatım videoları çekeceğim.
    3. Video Çekimi yapacağım yer yine florasan aydınlatmanın ve sayısının daha fazla olduğu bir atöyle ortamı 5 mt uzaklıtan , mesafe 4-3.5 mt'ye düşebilir. daha fazla burada hareketli detay çekeceğim bu çekimde.

Birde Canon EOS M IS 18-55 Kit LENS benim işimi görürmü bukdar para vermektense..

http://www.escmarket.com/canon-eos-m-is-18-55-kit-lens-18-mp-3vequot-lcd-silver-flash-dijital-fotograf-makinesi-resmi-distributor-garantili-pmu854?ref=akakce&v=1.35.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckedi -- 19 Ağustos 2014; 2:11:11 >

• Size açık diyaframli lens lazım, eğer video çekiminde AF sesi rahatsız etmeyecekse sigma 17_50 f2.8 ve yanında ne olur ne olmaz 50mm f1.8 öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim Canon EOS M 18-55mm IS STM Lens +22 mm STM Lens + Canon 90EX Flaş hakkında fikirleriniz varmıdır peki 1-2 yıl bu makina ile işimi görebilirmiyim süreki gelişen bir teknoloji sonuçta, yukarıda belirttiğim isteklerim doğrultusunda, sürekli tripod ile çekim yapacağım video çekimlerde sesi ayrı alacağım bunlarıda göz önünde tutarak cevap verebilirmisiniz. Tamamen teknik ve detay önemli çekimlerimde, sanatsal bir çekim düşünmüyorum sadece bahsettiğim iş için kullanacağım. Canon EOS M ile işlerimi profosyenel bir biçimde halledebilirmiyim. eksilerini inceledim fiyat performans göz önünde bulundurarak bunuda önerebilirmisiniz, fotoğraf makinası kullanan arkadaş zaten oldukça amatör olacak , d70 gibi bir makina boşa yaptmışda olmasın istiyorum ofiste başka işlerde kullanmayı kesinlikle düşünüyoruz. tekrar cevap için çok teşekkür ederim.

• 18-135 lens video da iyi ancak dusuk isikta isinizi gormez. Tamron 17-50 iyidir. Ancak bu sefer videoda af olayi var. Sony ler video da cok iyilerdir. Onlari incelemeni tavsiye ederim.
    Aynasiz almayi dusunuyorsan canon m yorumlari iyi degil. Sony a6000 ni tavsiye ederim. Daha ucuz olsun derseniz nex 6 olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer amaç ağırlıklı olarak video çekmekse Panasonic Lumix DMC GH3 öneririm.
  • Video çekecekseniz IS ve STM çok büyük avantaj, yani 2 ve 3 için 18-135 gayet yeterli olur, başkasını aramayın. 1 için size 50mm lens lazım. Bütçe kısıtlı ise 50mm f1.8 II, değilse 50mm f1.4 USM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.