Şimdi Ara

Doğru Olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir foto makinesi almak istiyorum. Max 2 bin lira bütcem var. Eğirlikli olarak bebek fotoğrafi çekicem önerileriniz nelerdir ?
    Teşekkürler.

Birde Webte arama yaparken bu siteyi gördüm sizde fiyatlar doğrumudur. Yoksa tokatçi sitesimidir ?

http://www.fotodunya.info/index.php?route=common/home

• Fiyatlar normalden çok aşağıda, dikkatli olmak lazım, adreste Batum yazıo, ya gümrükle ilgili bi işler çeviriyorlar ya da bu izlenimle dolandırıyor olabilirler. 5DMIII+24-105 'i 3900 lira!?
  • Nikon D800 DSLR + 24-70mm f/2.8G Lens Fotoğraf Makinesi 3.800 TL. Bu kitin Türkiye'de ithalatçı garantili olarak bulunabileceği en düşük fiyat ise 9.900 TL. Aradaki farkı anlamak çok zor. Yurt dışı satış fiyatlarına da bakıldığında pek akılcı fiyatlar değil. Bir ürünün makul bir fiyat alt sınırı vardır. Bana sorarsanız kesinlikle alışveriş yapmayın derim. En iyimser tahminle satılan ürün 2.El ve sıfırlanmış bir ürün olabilir. Bu bile mümkün değil bana göre. Korkulu rüya görmektense, uyanık kalmak tercih edilmeli diye düşünüyorum.
  • Zaten sitenin "hakkımızda" kısmı açılmıyor, oradan dakika bir gol bir durum oldu ama fiyatlar bile yurtdışı fiyatların baya bir altında, hangi sitede olursa olsun, satış fiyatı TL olarak dünyadakien ucuz fiyatlardan bile aşağıdaysa rüyaya dalmaya gerek yok.
  • Bir forumda görmüştüm. Bu şahıslar bir arkadaşın yakınını dolandırmışlar. Doğal olarak kredi kartıyla ödeme geçerli. Bu şekilde satıyorlar (!) adamın kart bilgilerini alıp, başka bir alışveriş sitesinde 5 bin liraya yakın alışveriş yapmışlar. Ve adamın saf olmasını fırsat bilerek yaptıkları 5 bin liraya yakın alışverişi tamamlamak için "bizden alışverişinizi tamamlayıp ürünü size göndermemiz için kartınızı teyit ettirmeniz gerekli bize telefonunuza bankadan gelen şifreyi söyleyin" demişler. Ne yazıkki vermiş. Nasıl olur bilmiyorum alışveriş ücretininde mesajla gelmesi gerekli. Neyse adam mutlu mesut çok ucuza aldım diye gezerken birkaç gün sonra hesabından 5 bin lira çekildiğini farkediyor. Ne bu diye koşuştururken aklınada bu dolandırıcılar geliyor. Ürünü hala eline ulaşmamış çünkü adı üstünde adamlar dolandırıcı. Olmayan hayali ürünü nasıl yollarlar? Mağdur adam bu sözde firmayı arıyor telefona bakan yok. Sonrasında da sürekli arıyor en sonunda tamamen kapalı bir telefonla karşı karşıya kalıyor. (Mağduru rahatsız ediyor diye blacklist'e almışlar galiba ) Bankaya ödemenin kendisi tarafından yapılmadığını söylesede ispat edilecek bişey yok ortada şahsi telefonuna gelen mesajı onaylamış bankada haklı. Bu mağdur şahıs sözde firmayı davaya vermişti ancak sonucu hakkında bir bilgim yok. En düşük karfo garantili fiyatı 2600 (indirimdeyken) olan D7000 + 18-105 kit i 1750 lira gösteriyorlar. D7100 ise 1900 :) normalde aralarında 1,5 - 2 katı fiyat farkı var. Elbetteki var bu işte birşeyler.

Ben internetten alışveriş yapmamayı gelenek haline getirdim. Gidicem, ürünü görücem, dokunucam öyle alıcam arkadaş

• http://www.fotodunya.info/index.php?route=information/contact
    Mağaza Bilgilerimiz
    Adres:
    Foto Dünya
    Ergene sok.no:12-4 Sarp sınır kapısı/ BATUM
    Telefon:---

Yorumsuz....
  • Evet arkadaşlar çok haklisiniz. Sitenin ürün fiyatlari piyasanin altininda altinda.. Fevkaledenin fevkinde bir dolandirici sitesi :) Birde telefon birakin biz sizi arayalim diyorlar..
    Bayi girişleri falanda mevcut..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden böyle yapmış olabilir ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya zaten batum gurcistasnda bir yer.. firmanın yarisi turkiyede yarisi gürcistanda sanirim :)
    7*24 telefon destegi ama sitede telefon yok..

Komedi gibi yapmişlar.. Ama adamlarda hakli elin kamerunlu dolandırıcısı gelip memlekette doktorlari avukatlari kandirip dolandiriyorsa bu cok normall..
  • 2000TL ye alacağınız en iyi ekipman;

İkinci el Canon 60D + Tamron 17-50 F2.8 + 50mm F1.8

Veya

İkinci el Nikon D7000 + Tamron 17-50 + 50mm F1.8
  • www.fotodunya.info tamamen tezgah bir sitedir !!!!

Taze dolandırılmış biri olarak söylüyorum aman bu adamlara kanmayın. Adamlara verilen (0850)3027208 numaradan ulaşamıyorsun. Sonra benim gibi sazanlar hemen mesaj bırakıyor adamlara ve adamlar seni arıyor, oyun başlıyor. İlk başta ben "ya size ulaşamıyoruz,neden acaba?" gibi sorular soruyorum ama adamlar cin gibi "santralimizde arıza var" gibi cevapla ikna ediliyorsun.Sonra bu mallar neden bu kadar ucuz diyorsun vay efendim biz gümrükten geçemeyen malları ihaleyle alıyoruz yalanlarıyla kandırılıyorsun. Sonra seni arıyorlar ve sana gelen tek kullanımlık şifreyi istiyorlar. Ben sazan olduğumdan hemen adamlara şifreyi yolluyorum ve operasyon tamam.Adamlara bir daha ulaşamıyorsun. Bankayı aradım "siz gönüllü olarak şifreyi yollamışsınız,itiraz dilekçesi yazacaksınız" dediler ve yazdım.Param Zehir zıkkım olsun bu işleri yapan insanlara.Bu bana akıl parası olur.Bir daha görmeden mal almam.

Piyasanın yarı fiyatına ürün satışına lütfen itibar etmeyin !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanaforever -- 1 Ocak 2014; 16:12:33 >

• Birşey gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa zaten gerçek değildir. Der bir yabancı atasözü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaforever

www.fotodunya.info tamamen tezgah bir sitedir !!!!

Taze dolandırılmış biri olarak söylüyorum aman bu adamlara kanmayın. Adamlara verilen (0850)3027208 numaradan ulaşamıyorsun. Sonra benim gibi sazanlar hemen mesaj bırakıyor adamlara ve adamlar seni arıyor, oyun başlıyor. İlk başta ben "ya size ulaşamıyoruz,neden acaba?" gibi sorular soruyorum ama adamlar cin gibi "santralimizde arıza var" gibi cevapla ikna ediliyorsun.Sonra bu mallar neden bu kadar ucuz diyorsun vay efendim biz gümrükten geçemeyen malları ihaleyle alıyoruz yalanlarıyla kandırılıyorsun. Sonra seni arıyorlar ve sana gelen tek kullanımlık şifreyi istiyorlar. Ben sazan olduğumdan hemen adamlara şifreyi yolluyorum ve operasyon tamam.Adamlara bir daha ulaşamıyorsun. Bankayı aradım "siz gönüllü olarak şifreyi yollamışsınız,itiraz dilekçesi yazacaksınız" dediler ve yazdım.Param Zehir zıkkım olsun bu işleri yapan insansı yaratıklara.Bu bana akıl parası olur.Bir daha görmeden mal almam.

Hiçbirşey anlamadım. Kart bilgilerinizi mi verdiniz?

• quote:

Taze dolandırılmış biri olarak söylüyorum aman bu adamlara kanmayın. Adamlara verilen (0850)3027208 numaradan ulaşamıyorsun. Sonra benim gibi sazanlar hemen mesaj bırakıyor adamlara ve adamlar seni arıyor, oyun başlıyor. İlk başta ben "ya size ulaşamıyoruz,neden acaba?" gibi sorular soruyorum ama adamlar cin gibi "santralimizde arıza var" gibi cevapla ikna ediliyorsun.Sonra bu mallar neden bu kadar ucuz diyorsun vay efendim biz gümrükten geçemeyen malları ihaleyle alıyoruz yalanlarıyla kandırılıyorsun. Sonra seni arıyorlar ve sana gelen tek kullanımlık şifreyi istiyorlar. Ben sazan olduğumdan hemen adamlara şifreyi yolluyorum ve operasyon tamam.Adamlara bir daha ulaşamıyorsun. Bankayı aradım "siz gönüllü olarak şifreyi yollamışsınız,itiraz dilekçesi yazacaksınız" dediler ve yazdım.Param Zehir zıkkım olsun bu işleri yapan insansı yaratıklara.Bu bana akıl parası olur.Bir daha görmeden mal almam.

nanamıyorum gerçekten yaptınız mı bunu:S

• Keşke sitenizdeki bu yazıyı okusaydım ama iş işten geçtikten sonra gördüm.

Ne yazık ki kart bilgilerimi de vermiştim ama sanal alışveriş limiti olduğundan bir şey yapamamışlar.Sadece makinenin tutarı kadar çekildi.Ya adamlar kartın bilgilerini kaydetmişler site profilinde görünüyor.Kartı bloke ettirdim.Bakalım banka yapılan işlemler için ne cevap verecek onu bekliyorum.

Ben saflığımın kurbanı oldum başka arkadaş olmasın !!!
  • quote:

Keşke sitenizdeki bu yazıyı okusaydım ama iş işten geçtikten sonra gördüm.

Ne yazık ki kart bilgilerimi de vermiştim ama sanal alışveriş limiti olduğundan bir şey yapamamışlar.Sadece makinenin tutarı kadar çekildi.Ya adamlar kartın bilgilerini kaydetmişler site profilinde görünüyor.Kartı bloke ettirdim.Bakalım banka yapılan işlemler için ne cevap verecek onu bekliyorum.

Ben saflığımın kurbanı oldum başka arkadaş olmasın !!!

Alabildiniz mi paranızı geri ?
  • Büyük bir hata olmuş sizin için.. Ben siteyi görür görmez içime sinmedi yinede paylaşayim dedim :)

Buarada forumdan 3 bin Shutterda D90+18-105 makine aldim. Suan için memnunum. Bir çekmeyi öğrenebilirsem süper olacak.

Teşekkürler.
  • quote:

Taze dolandırılmış biri olarak söylüyorum aman bu adamlara kanmayın. Adamlara verilen (0850)3027208 numaradan ulaşamıyorsun. Sonra benim gibi sazanlar hemen mesaj bırakıyor adamlara ve adamlar seni arıyor, oyun başlıyor. İlk başta ben "ya size ulaşamıyoruz,neden acaba?" gibi sorular soruyorum ama adamlar cin gibi "santralimizde arıza var" gibi cevapla ikna ediliyorsun.Sonra bu mallar neden bu kadar ucuz diyorsun vay efendim biz gümrükten geçemeyen malları ihaleyle alıyoruz yalanlarıyla kandırılıyorsun. Sonra seni arıyorlar ve sana gelen tek kullanımlık şifreyi istiyorlar. Ben sazan olduğumdan hemen adamlara şifreyi yolluyorum ve operasyon tamam.Adamlara bir daha ulaşamıyorsun. Bankayı aradım "siz gönüllü olarak şifreyi yollamışsınız,itiraz dilekçesi yazacaksınız" dediler ve yazdım.Param Zehir zıkkım olsun bu işleri yapan insanlara.Bu bana akıl parası olur.Bir daha görmeden mal almam.

Eğer dolandırıldıysanız MUTLAKA polise durumu ihbar edin ve şikayet de bulunun. Bunu yapın, aksi taktirde daha fazla insanın canı yanacaktır.
    Bu durumda polisin bu kişilerin Türkiyedeki banka hesaplarına tedbir koymalarını sağlar ve paralarınızı geri alma şansınız artar.
    Bu tür siteler gördüğünüz zaman mutlaka Bimer e ihbar edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhittin Abi -- 17 Ocak 2014; 10:08:49 >

• quote:

Bankaya cep telefonum ve kredi kartlarımın olduğu çantanın çalındığını, chargeback yapmak istediginizi söyleyin. Dilekçeyle yapabiliyorsunuz sanırsam.

• arkadaşlar site tamamen tezgah
    fiyatlar gerçekle hiçbir alakası yok
    hatta bu adamlarbi farklı site daha açmışlar site fotodünya.info ile aynı ama fiyatları farklı işte iki link
    Link 1 Fotodunya
    http://www.fotodunya.info/index.php?route=product/product&filter_name=7000&product_id=74
    Link 2 Nikonavrupa
    http://www.nikonavrupa.com/index.php?route=product/product&filter_name=7000&product_id=70
    ikiside aynı fotograf makinası olmasına ragmen fiyatları farklı ama siteler birbirinin aynısı

• Kesinlikle ikiside aynı.. İletişim bilgileride aynı.. Ama adresleri komedi . Birisi sarp sınır kapısı birisi kapıkule güya gümrükte ucuz olur ya..
    Insallah birileri görürde itimat etmez böyle sitelere..
    Dikket Edelim Arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.