Şimdi Ara

DOĞRU TERCİH SİTESİ VERİLERİ *LÜTFEN YARDIM*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dogrutercih.com/program2012/tablo4/goster

Ben bu tablodaki 2011 TBS (0.12-0.15-0.21 ) yazan bölümdeki kırmızı renkli başarı sıralarını anlayamadım bu sene böyle mi olucak mesela iç mimarlık geçen sene 20.900 ile kapatmış bu sene 14.760 la m kapatıcak? Yani o sütun neyi belirtiyor. Br de iyimser kötümser makul dene bölüm ne belirtiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanillaNY -- 25 Temmuz 2012; 12:39:02 >

• yok mu bilen???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VanillaNY -- 25 Temmuz 2012; 12:43:59 >
  • 37 Kişi bakmış hiç yNIT YOK :(
  • o kırmızılar kılavuzda yer alan sıralamalar bildiğim kadarıyla
  • o geçen senenin sen oraya bakmayacaksın
  • Ordaki 0.15 li bölüm geçen seneye ait. 0.12 li olan yer ise bu sene yaklaşık alacağı sıralama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caGATay89

Ordaki 0.15 li bölüm geçen seneye ait. 0.12 li olan yer ise bu sene yaklaşık alacağı sıralama.

cidden miii yani 20 binden alan bölüm artık 14 binden mi alıcak ve de 10binden alan bölüm 5binden mi alıcak yaa nasıl oldu buuu:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elenasdiary

quote:

Ordaki 0.15 li bölüm geçen seneye ait. 0.12 li olan yer ise bu sene yaklaşık alacağı sıralama.

cidden miii yani 20 binden alan bölüm artık 14 binden mi alıcak ve de 10binden alan bölüm 5binden mi alıcak yaa nasıl oldu buuu:(

pek etkilenme o listeden hiç gerçekçi değil. eski sıralamaları düşünürek ama risk almamak açısından da geniş bir yelpazede tercih yap.
  • quote:

quote:

Yok dostum o kırmızılar geçen sene alan dışı puanla girenlerin sıralaması. Sen mavilere bakacaksın.
  • quote:

ne fark eder ki bölüm aynı puanlama değişti diye niye daha yukardan ya da aşağdan alsın ki.tabi girenler belirliyor da tahmini sıralama çok saçma geldi bana
    ediit:demin bakmamıştım,şimdi siteye bakınca anladım.da bu veri işimize yaramaz,zaten herkesin sıralaması belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyxx -- 25 Temmuz 2012; 13:18:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyesharita

quote:

quote:

Yok dostum o kırmızılar geçen sene alan dışı puanla girenlerin sıralaması. Sen mavilere bakacaksın.

Yani oradaki morlara mı bakıcam iyimser kötümser falan olan.Mavi geçen seneninki ya ondna dedm

• quote:

Yani oradaki morlara mı bakıcam iyimser kötümser falan olan.Mavi geçen seneninki ya ondna dedm

Evet aynen dediğin gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.