Şimdi Ara

Doğru Zannedilen Yanlışlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) LVL im 24 int ağırlıklı charım. Bu yüzden SAR silahları tercih ediyorum.
    => Yanlış!! Charınızdan silahı çıkarın combat atağınıza silahınızın skill atack rate i kadar yüzde ekleyin. Ve aynı artılı min-max skill damageli silahı deneyin.Göreceksiniz ki SAR size 350 int den sonra yarayacak.Aynı şeyi AR lı silah için de söyleyebiliriz.Min-max damageli silahlar daha fazla düz atak verecektir( str 350 nin altında ise)
    2) FT silahları Vio ve Toxic silahlarından iyidir çünkü maximum damage si daha yüksektir.
    => Yanlış!!. Eğer dexiniz yüksek değilse moblara ve karşıdaki oyuncuya genelde (%90+) minimum ve minimuma yakın vurursunuz.FT silahlarının minimumu violet ve toxic lerden daha düşüktür.
    3) Hayvan kasarken öldürdüğüm hayvan sayısı önemlidir hele yüksek levelse tadından yenmez.
    => Yanlış!! Eğer binek hayvanı kasıyorsanız mühim olan mobu ne kadar sürede öldürdüğünüz değil ne kadar uzun süre vurduğunuz önemlidir.Miss çekmeniz de hayvana exp kazandıracaktır. Atack petlerinde ise hayvanın ne kadar uzun süre vurduğu önemlidir.
    4)Levelim 55 olmuş elimde de craft item var hala ne diye youngbloodlarda kasayım ki? Ben bambooda daha rahat kasabiliyorum.
    ==>Yanlış!! 60 a kadar youngbloodlarda kasmak en iyisidir.Hem seri kesersiniz hem de bamboo alt katındaki çoğu mob a yakın exp alırsınız.
    5) AR lı silah combat atağı etkilemez sadece düz atağınızı etkiler.
    =>Yanlış deneyin combat atağınızın artacağını göreceksiniz. Ve ayrıca skillerinizin üzerine mouse u getirip skillerinizin atack rate ini arttırdığını da görebilirsiniz.
    6) Combat atağı ve skill defansı sadece int arttırır.
    => Yanlış!! str de combat atağı arttırırken dex de aynı zamanda skill defansı arttırır. int kadar olmasa da tabi.
    7) Blade veya Axe kullanıcısıyım çünkü Sword veya Speardan daha iyi.
    => Skill atağında maksimumu fazla olduğu için söylenebilir. Critical Damage dediğimiz maksimum vurma yeteneğini veren şey dex dir. Dex silah kullanan arkadaşların daha seri ve daha düzenli vurduğu bilinir. Yani kısacası Blade kullanıcısı bir moba ilk vuruşunda 1k ikinci vuruşunda 600 vurabilirken sword kullanıcısı 800-750 vurur ve daha seri vurur. Yani daha düzenlidir.
    8) Abi geçen gün bi adam gördüm üstünde +9 sc set vardı.
    => Yanlış!! Oyuncuların elde edebileceği maksimum değer +7 gmlerin elindekiler de +12 olup enteresan bi alettir.(Tabi değişmemişse hala)
    9) Ben hem bow hem de blade kullanıcısıyım(Hele bi de sword kullanabiliyorsa yani dex de varsa adamda ) ve çok memnunum.Bow skillerimle topluyorum ve blade skillerimle kesiyorum.Böyle çok rahat
    => Yanlış!!! Hatta külliyen yalan :) Bow ve blade skillerinin tamamını açman mümkün değil. Yani zamanında mümkün değil. 40 skill kitabının tamamını anca 60 ta açarsın. Masterları da artık 105 de tabi.Onun yerine master skill kitabının levelini 12 yapmaya bak demezler mi adama. Ahanda dedim.
    10) Ya ben ko yu bırakıp buraya geçtim.Ne güzel koxp yok dupe yok.
    => Nerde o eski bayramlar... Ah ah...

• eline sağlık dostum güsel olmus
  • süper bilgiler teşekkürler. forum hayat bulmalı
    Hergün yeni birşeyler öğreniyoruz . cidden çoğunu yanlış biliyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyshadow -- 19 Nisan 2007; 18:35:57 >
  • Güzel bilgiler, paylaşımlarınız için teşekkürler..
  • bizim yiğen soruyoda kendisi axe musa
    musadaki defans skili ile bu priyer olan hem atack hem defans artıran sikili beraber kullanamıyor doğru mu acaba?
    bizim yiğen bu priyeri 10 sp vermiş . dolayısıyla musa skille kullanılamadığına göre boşa vermiş mi sayılır. beraber kullanılmıyorsa zaman ne diye veriyorlar sp bu skile bende anlamadım
  • Eline sağlık
  • süper thanks..bilgi için...ama soru 10

10) Ya ben ko yu bırakıp buraya geçtim.Ne güzel koxp yok dupe yok.
    => Nerde o eski bayramlar... Ah ah...
    kospu war ki bu oyunun herkes nasıl lvl kasi sanıyorsunuz bi biz elimizle kasioyoz herkes kospu burmuş..
  • Kinayeye dikkat!!! Aynı şeyleri söylüyoruz zaten
  • Çok Güzel Olmuş Teşekkürler!
  • çok iyi olmuş
  • Serkan güzel olmuş tebrikler. eee o a kadar stats deneyince adam doğrusunu buluyo . Özel hero dersi veriyo musun. Çok bilimsel olmuş valla

• :D:D:D::D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.