Şimdi Ara

DOĞTAŞ 40.YIL 40 ÜRÜNDE %40 İndirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
19.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bote-hasan33

quote:

Orijinalden alıntı: lacokaan

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğtaş mobilyadan 14.03.2013 tarihinde satın aldığım carina model koltuk takımı 09.04.2013 tarihinde teslim edildi. Ancak ürünün 3 farklı kolçak seçeneğinden bizim istemediğimiz bir türü kullanılmış. Ayrıca üründe bazı fiziksel kusurlarda var. Ürünün sipariş dökümanında hangi kolçak tipinin kullanılacağı da belirtilmemiş. Ürünün istediğim şekilde yenisi ile değiştirilmesini yada para iadesini isteyebilirmiyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkür ederim.

En başta alırken sözleşmede belirtmemişler mi.orda yazıldıysa bastırabilirsiniz.hoş benim 3 şubatta sipariş verdiğim, sözleşmede 3 Mart'ta teslim almam gereken ürünlerim ısrarla aramalarım,hakem heyetine bildireceğimi söylemem üzerine ancak 29 unda geldi.genel merkezde 20 gündür şikayetimi değerlendirip dönecek inşallah.işin zor arkadaşım.Allah kolaylık versin

Sözleşmede ne benim istediğim kolçak tipini ne de gelen üründeki tipi belirtmemişler.

Sana satışı yapan personelle görüş.umarım o hatırlıyordur.montaj kağıdına ya da sana gönderilen faturaya imza attın mı ya da atarken durumu bildiren birşeyler yazdin mı.

Satış elemanı istediğimizin geldiğinde ısrarcı. Ben ürünü teslim aldığıma dair imza atmadım. Yani resmi olarak ürünü bana teslim etmediler. Birkaç saat önce mağaza müdürü ile görüştüm. Sorunu çözeriz yarın size bilgi vericim dedi. Umarım ikimizinde problemi çözülür.

Beni de hep döneceğiz deyip oyaladılar.her seferinde tekrar aramak zorunda kaldım.genel merkezi bile bu konuda çok kötü.onlar da şikayetiniz dikkate alınacak ve en geç 24 saat içinde geri dönüş yapılacaktır dedi.hala dönen yok.20 günün üzerinde oldu daha dönecekler

Sanki beni de oyalıyorlar gibi geliyor. Bugün arayacaklardı güya. Bir iki gün daha bekler sonra tüketici mahkemesine giderim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğtaş mobilyadan 14.03.2013 tarihinde satın aldığım carina model koltuk takımı 09.04.2013 tarihinde teslim edildi. Ancak ürünün 3 farklı kolçak seçeneğinden bizim istemediğimiz bir türü kullanılmış. Ayrıca üründe bazı fiziksel kusurlarda var. Ürünün sipariş dökümanında hangi kolçak tipinin kullanılacağı da belirtilmemiş. Ürünün istediğim şekilde yenisi ile değiştirilmesini yada para iadesini isteyebilirmiyim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkür ederim.

En başta alırken sözleşmede belirtmemişler mi.orda yazıldıysa bastırabilirsiniz.hoş benim 3 şubatta sipariş verdiğim, sözleşmede 3 Mart'ta teslim almam gereken ürünlerim ısrarla aramalarım,hakem heyetine bildireceğimi söylemem üzerine ancak 29 unda geldi.genel merkezde 20 gündür şikayetimi değerlendirip dönecek inşallah.işin zor arkadaşım.Allah kolaylık versin

Sözleşmede ne benim istediğim kolçak tipini ne de gelen üründeki tipi belirtmemişler.

Sana satışı yapan personelle görüş.umarım o hatırlıyordur.montaj kağıdına ya da sana gönderilen faturaya imza attın mı ya da atarken durumu bildiren birşeyler yazdin mı.

Satış elemanı istediğimizin geldiğinde ısrarcı. Ben ürünü teslim aldığıma dair imza atmadım. Yani resmi olarak ürünü bana teslim etmediler. Birkaç saat önce mağaza müdürü ile görüştüm. Sorunu çözeriz yarın size bilgi vericim dedi. Umarım ikimizinde problemi çözülür.

Beni de hep döneceğiz deyip oyaladılar.her seferinde tekrar aramak zorunda kaldım.genel merkezi bile bu konuda çok kötü.onlar da şikayetiniz dikkate alınacak ve en geç 24 saat içinde geri dönüş yapılacaktır dedi.hala dönen yok.20 günün üzerinde oldu daha dönecekler

Sanki beni de oyalıyorlar gibi geliyor. Bugün arayacaklardı güya. Bir iki gün daha bekler sonra tüketici mahkemesine giderim.

Hiç durma.ben söyleyip de gitmedim diye pişman oldum sonra.o aralar hakem heyetiyle görüşmüştüm akıl almak için.paranın tamamının iadesi için başvurabilirsiniz demişlerdi.bu durum sana daha da uygun çünkü yanlış ürün gelmiş.değişim yapmazsanız tamamının para iadesi için ihtarname çektireceğim dersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğtaş müşteri hizmetleri de sorduğumda "kolçak tipinin satış sözleşmesinde belirtilmesi gerekir" demişti. Gerekirse kayıtlarından da onu çıkarttırırım.

• Ankara doğtaştan yatak odası ve yemek odası aldım. Daha öncede bahsedildiği üzere fiyatlarda kesinlikle indirim yapmıyorlar ama ben başka bir şehirden indirimli fiyat almıştım aldığım fiyat teklifini gösterince aynı oranda indirim yaptılar. Bundan önce nuh dediler peygamber demediler.
    Ayrıca şikayetlerinizi il olarakta belirtirseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum malum her bayi aynı olmuyor. Markanın eleştirisi ayrı bir konu ama teslimatta geç kalınma v.s gibi şikayetler bayi ile ilgili sıkıntılar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasso40

Ankara doğtaştan yatak odası ve yemek odası aldım. Daha öncede bahsedildiği üzere fiyatlarda kesinlikle indirim yapmıyorlar ama ben başka bir şehirden indirimli fiyat almıştım aldığım fiyat teklifini gösterince aynı oranda indirim yaptılar. Bundan önce nuh dediler peygamber demediler.
    Ayrıca şikayetlerinizi il olarakta belirtirseniz daha faydalı olur diye düşünüyorum malum her bayi aynı olmuyor. Markanın eleştirisi ayrı bir konu ama teslimatta geç kalınma v.s gibi şikayetler bayi ile ilgili sıkıntılar bence.

Bugün değişim talebi için yazışmaları başlattılar ve ürünün değişiminin kesinlikle yapılacağını söylediler. Değişim yapılana kadar yanlış gelen takımı kullanabilirsiniz dediler. Artık beklemedeyim. Zaten resmi olarak ürünü teslim almadım. Çok uzatırlarsa sözleşmedeki teslimat süresi geçmiş olacağı için para iadesi talep ederim.

• Arkadaşlar bende doğtaş mobilya mağduruyum. Ben böyle sahtekar bir firma görmedim fantastik oturma grubu aldım üzerinde düğmeler olan bir ürün ve aldığım günden beri (4 ay oldu) düğmeleri kopuyor. evime 3 defa servis geldi şimdi aradım 4. defa gelecekler. Bende ürün değişimi yada para iadesi istedim bana bu koltukların kul yapısı olduğunu söylediler :) şaka gibi değilmi ben uzaylılar yada ilahi bir güç tarafından yapıldığını zannediyordum yanılmışım :) Neyse dövüş kavga bir kaç yeri aradıktan sonra talebimi aldılar hatta telefondaki bayan 3 defa servis gelmiş 4. defa istekte bulunmuşsunuz dedi burası çok önemli daha sonra talebimle ilgili az önce telefon aldım ve talebimi gerçekleştiremeyeceklerini bildirdiler ve evime 2 defa servis geldiğini bunun gayet normal olduğunu söylediler. 3 dü 2'ye düşürdüler nasıl oldu anlamadım. Servisten kağıt istiyorum vermiyor. Biz mahkemeye iletriz diyor tam bir sahtekarlık siz siz olun bu yazılanlara itibar edin.

• Satış sonrası hizmet tam bir rezalet uzak durun. Mahkemeye vereceğim dedim evime 3 ayda 3 defa servis geldi belge istedim servis vermedi ve eve gelen servis sayısı 2 olarak görünüyor inkar ediyorlar.
  • Konu hortlamış, ama bir şirket hakkında daha düşüncelerim değişti. Bu tarz şirketlerin deşifre olması çok yararlı.
  • doğtaştan uzak durun. gidin sitelerden alacağınız ürünün her yerine siz karar verin. yaptırın. çok daha ucuza çok daha kaliteli mal alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.