Şimdi Ara

DOĞTAŞ 40.YIL 40 ÜRÜNDE %40 İndirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
19.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğtaş'ın Ocak 2012 fiyat listesi elimde vardı.
    İndirime giren ürünlerde öyle %40'lık reel bir indirim olmasa da yaklaşık %18'lik bir indirim sözkonusu.
    Pek sıcak sayılmaz: Ilık denilebilir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Doğtaş'ın Ocak 2012 fiyat listesi elimde vardı.
    İndirime giren ürünlerde öyle %40'lık reel bir indirim olmasa da yaklaşık %18'lik bir indirim sözkonusu.

Hocam Arte modelinin karşılaştırmalı fiyatlarını ocak ve nisan olarak yazabilirmisinz acaba? onda büyük indirim olduğunu söylediler.
  • bu kampanyayı gördüm ve direk mağazasına gittim başıma gelen olay bir kitaplık begendim indirim de var tabiki güya %40 üst katlarda arada kalmış birşey gözüme çarptı. bu üründe indirim var mı dedik evet %40 ne kadar 1369 tl denildi ancak önceden kalma etiketi kaldırmayı unutmuşlar :)) dikkatli bakınca burada 1100 tl yazıyor dedim. apar topar onu oradan kaldırdılar felan filan işte onlar eski fiyattı felan filan bir sür muhabbet . yani önceden 1100 tl ye sattıkları ürünü şimdi %40 indirimle 1369 tl ye veriyorlar . Burası TÜRKİYE :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykaya09

quote:

Hocam Arte modelinin karşılaştırmalı fiyatlarını ocak ve nisan olarak yazabilirmisinz acaba? onda büyük indirim olduğunu söylediler.

Tabii ki;
    ARTE....................... Ocak 2012 .............. Nisan 2012
    Tv Standı................. 1.495,00 TL
    L Köşe .................... 2.714,00 TL ............ 2.195,00 TL
    Relax köşe ............... 1.989,00 TL ............ 1.585,00 TL
    Tekli ......................... 609,00 TL ............. 494,00 TL

Kabaca ocak fiyatlarına göre % 20 indirmişler....

Arte'nin yatak odası ürünlerinde kampanya yok anlaşılan...
    (ocak fiyatları KDV Doğtaş'tan indirimli peşin fiyatlar üzerinden verilmiştir.)

• şöyle bi baktım tekli koltuğa bile %40 indirimle 920 tl yazmışlar tekli koltuğun normal fiyatıda 1500 civarı önce bindirip sonramı indirdiler eski fiyatına dicem tekli koltuk için yine pahalı 900tl gibi bir fiyat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baykaya09

quote:

Tabii ki;
    ARTE....................... Ocak 2012 .............. Nisan 2012
    Tv Standı................. 1.495,00 TL
    L Köşe .................... 2.714,00 TL ............ 2.195,00 TL
    Relax köşe ............... 1.989,00 TL ............ 1.585,00 TL
    Tekli ......................... 609,00 TL ............. 494,00 TL

Kabaca ocak fiyatlarına göre % 20 indirmişler....

Arte'nin yatak odası ürünlerinde kampanya yok anlaşılan...
    (ocak fiyatları KDV Doğtaş'tan indirimli peşin fiyatlar üzerinden verilmiştir.)

Teşekkürler hocam,

en azından benim gitmiş olduğum mağaza dürüst davranmış arte de güzel indirim olduğunu söylemişlerdi..

• hocam ankaradaki doğtaşlar bir kişinin tekelinde olduğu için kesinlikle indirim yapmıyorlar. ben de kimseyle pazarlık bile yapamıyorum. ankara dışında telefonla arayarak istanbul, izmir gibi yerlerden de fiyat teklifi aldım. istanbuldaki bir doğtaş mağazasının telefonde bile verdiği teklif ankarada aldığım fiyattan 400 tl düşüktü. (ankarada 3800, istanbuldan 3400 tl) Ama ankarada olduğum için istanbuldan sipariş versem, ve mobilyada bir arıza olsa kimle muhatap olacağım diye düşünerekten (kazıklanacağımı bile bile) sanırım mecburen yine ankaradan alacağım.
  • K.Maraş'taki Doğtaş müşterisiyle güzel iletişim kurabiliyor ve ben mobilyalarımı alırken İstikbal ve Bellona'dan fiyat olarak bir çentik pahalı olduğunu bile bile aldım çünkü kalite olarak Doğtaş'ın İstikbal ve Bellona'dan 2 çentik (çentik neyse bu arada ) iyi olduğunu görüyorum..

Doğtaş iyi seçim bence..
  • Bu model köşe ve 1 ikili ve berjer almayı düşünüyorum aynı renk. 3300 TL civarında fiyat nasıl?

DOĞTAŞ 40.YIL 40 ÜRÜNDE %40 İndirim
  • bu da yatak acılan şekli

• quote:

Orijinalden alıntı: bortecinenumu

Bu model köşe ve 1 ikili ve berjer almayı düşünüyorum aynı renk. 3300 TL civarında fiyat nasıl?

3300 tl uygun sayılır .model güzelmiş. Süngeri 32 dansite veya 28 dansite olmasına dikkat edin ilerde çok çabuk çökmemesi ve rahatlık bakımından önemli çünkü. Ayrıca yatak olduğunda boy uzunluğuna dikkat ettiyseniz fiyat iyidir. ben yeni aldım 3 bin tl (2 adet üçlü yataklı+2 adet berjer)

• bindir indir taktiği.. :)
  • TEBRİK EDERİM TARİH OLMUŞ KONUYU HORTLATMIŞSINIZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

TEBRİK EDERİM TARİH OLMUŞ KONUYU HORTLATMIŞSINIZ.

Güzel kardeşim konu tarih olmadı çünkü söz konusu indirim halen devam etmekte..
  • quote:

Bu model köşe ve 1 ikili ve berjer almayı düşünüyorum aynı renk. 3300 TL civarında fiyat nasıl?

bu modelin adını öğrenebilir miyim?
  • 50 liralık falan kitaplık var mı katalogda bakanlar akıllarında kalmıştır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

50 liralık falan kitaplık var mı katalogda bakanlar akıllarında kalmıştır belki.

o dedğiin fiyata yakın ancak ikeada olur.ayrıca internette nuev var değişik ürünleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert70

quote:

bu modelin adını öğrenebilir miyim?

bu modelin aynısı yataşta 2000tl. hiç bir fark yok aynı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maeds

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

50 liralık falan kitaplık var mı katalogda bakanlar akıllarında kalmıştır belki.

o dedğiin fiyata yakın ancak ikeada olur.ayrıca internette nuev var değişik ürünleri var.

Bilgilendirme için teşekkürler
  • beyler tüm evin mobilyasını 5 yıl önce evlenirken doğtaştan aldım. şu anda öyle çok kullanılmayanlar dahi dağılmaya başladı. kapı kulpları durduk yerde bozuldu. kaliteli diye çok para bayılmayın hiçbir kalitesi yok. aradığınızdada ilgilenmiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.