Şimdi Ara

DOĞTAŞ 40.YIL 40 ÜRÜNDE %40 İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
19.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar indirim henüz olmadı, 1 NİSAN itibari ile başlayacak takip edelim..
  • başladı mı indirim, başladıysa niye sayfalarında yo?
  • Evet indirim başladı. Bugün modoko'daki mağazalarına gittim. 1 tane koltuk takımı, 1 tane de yemek odası takımında vardı %40 indirim. Gördüğüm kadarıyla pahalı modellerde yapılmış. 7000 TL idi mesela koltuk takımı, indirimle 4200. Bu arada gördüğüm kadarıyla diğer bütün ürünlerde de %20 indirim var. Yani aslında genel fiyatlardan %25 yapılmış gibi oluyor.
  • Arkadaşlar Dün bende Doğtaş mağazasına gittim..

Beklediğim ürünlerde indirim yoktu, Mağaza müdürü en çok tercih edilen ürünlerde indirim yapıldı dedi ama bence öyle olmamıştı,

Köşe koltuk olarak Arte isimli bir model vardı onda 500tl gibi bir indirim olmuş..ben koltuk baktığım için diğer bütün ürünleri tek tek bakamadım..

Uzun zamandır almak istediğim İnnova köşeyi pazarlık yaparak aldım. Yeni fiyatlarda innove köşe zamlanmış fakat uzun uğraş sonucunda geçen ayın fiyat listesinde 2400tl ye köşe ve kare puf artı 2 yastık hediyesi ile aldım :)

Bu arada bir çok yeni model gelecekmiş bu ay..o yüzden mağazada yer açmak istiyorlarmış. teşhir ürünlerini geliş fiyatlarının bile altına verebileceklerini söylediler. gittiğim mağazada arte modelinin oturma odası takımı vardı 3bin küsür olan fiyatını 2500tlye verebiliriz dediler..ihtiyacı olanların mağazalara bir uğramasını tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

hemen notumu alayım
    motokids bugun için 1095 lira
    speedo arabalı karyolada 1300 lira
    nisanda indirime girerse fiyata tekrar bakarız ikisinden biri %40 indirime girerse alırım.

bu modellerde indirim varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semioli

http://www.dogtas.com.tr/Mayis_Kampanya.pdf

Sanırım üstteki linkteki fiyatlar?

Üsttekiler değilse daha belli olmamış galiba..

indirim falan yok bunlar normal satış fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykaya09

Arkadaşlar Dün bende Doğtaş mağazasına gittim..

Beklediğim ürünlerde indirim yoktu, Mağaza müdürü en çok tercih edilen ürünlerde indirim yapıldı dedi ama bence öyle olmamıştı,

Köşe koltuk olarak Arte isimli bir model vardı onda 500tl gibi bir indirim olmuş..ben koltuk baktığım için diğer bütün ürünleri tek tek bakamadım..

Uzun zamandır almak istediğim İnnova köşeyi pazarlık yaparak aldım. Yeni fiyatlarda innove köşe zamlanmış fakat uzun uğraş sonucunda geçen ayın fiyat listesinde 2400tl ye köşe ve kare puf artı 2 yastık hediyesi ile aldım :)

Bu arada bir çok yeni model gelecekmiş bu ay..o yüzden mağazada yer açmak istiyorlarmış. teşhir ürünlerini geliş fiyatlarının bile altına verebileceklerini söylediler. gittiğim mağazada arte modelinin oturma odası takımı vardı 3bin küsür olan fiyatını 2500tlye verebiliriz dediler..ihtiyacı olanların mağazalara bir uğramasını tavsiye ederim..

her haftasonu 1-2 üründe %5 indirim yapılıyor. sadece 1-2 ürün indirime girmiş oluyor. mağaza sahibi veya satıcıdan direkt bilgi alamıyorsanız haberiniz olmaz. indirimli diye aynı fiyatları veriyorlar. bir süre mağazaya gidip internetten de takip etmezseniz fark edemezsiniz. illa doğtaş'tan alınacaksa bence 1-2 hafta birden fazla mağazadan takip edilip öyle alınmalı.. ben öyle yaptım. gerçi teslimatta sorun yaşadık hala evime teslim edilmedi ama neyse parayı verdik bir kere bekliyoruz:(( herkes dikkatli olsun marka iyi bence ama satış temsilcileri kendilerini kurnaz zannediyor. satana kadar çok güzel, sattıktan sonra müşteri hizmetleri numarasıyla muatap oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: abarisa

quote:

Orijinalden alıntı: baykaya09

Arkadaşlar Dün bende Doğtaş mağazasına gittim..

her haftasonu 1-2 üründe %5 indirim yapılıyor. sadece 1-2 ürün indirime girmiş oluyor. mağaza sahibi veya satıcıdan direkt bilgi alamıyorsanız haberiniz olmaz. indirimli diye aynı fiyatları veriyorlar. bir süre mağazaya gidip internetten de takip etmezseniz fark edemezsiniz. illa doğtaş'tan alınacaksa bence 1-2 hafta birden fazla mağazadan takip edilip öyle alınmalı.. ben öyle yaptım. gerçi teslimatta sorun yaşadık hala evime teslim edilmedi ama neyse parayı verdik bir kere bekliyoruz:(( herkes dikkatli olsun marka iyi bence ama satış temsilcileri kendilerini kurnaz zannediyor. satana kadar çok güzel, sattıktan sonra müşteri hizmetleri numarasıyla muatap oluyorsunuz.

hangi mağazadan alışveriş yaptınız?

Bizde parayı verdik bekliyoruz bakalım.

ben dediğiniz gibi yaptım..aynı ürünü yakın bir semtteki bir mağazaya sordum 2400tl ye aldım ben ürünleri diğer sormuş olduğum mağaza 2500 e kadar indi..

• Ben de telefonla sordum bulunduğum yerdeki mağazaya kadına diyor ki,İndirimli ürünler hangisi diyorum siz hangi ürünü istiyorsunuz söyleyin biz indirim var mı yok mu söyleyelim diyor.

Takip etmeyenleri düdüklemek üzerine yapılmış bir strateji uyguluyor sağolsun konuştuğum bayi. Bana indirimsiz fiyattan satarsan ne olacak peki indirimli malı.
  • Sehpalarda indirim var mı?
  • izmir karabağlar:((
    benim ürün geldi, evdeki koltuk takımını tuttuk başka birine verdik. geldi kurulmak üzere açıldı ve görüldü ki soldan istediğimiz köşe uzanması sağdan gelmiş! bir de üstüne siz öyle istememiş miydiniz? denince bende sigortalar attı. 3 hafta beklemiştik şimdi 2 hafta bekliyoruz bakalım evde bir oda boş eldeki eski takımdan da olduk. perşembeye kadar geliyor denildi bakalım istediğimiz gibi olacak mı? salona da yeni takım düşünüyordum ama başıma gelenlerden sonra doğtaş'tan uzak duruyorum şimdi 4 nisanı bekliyorum izmirde modeko mobilya fuarı var. oradan hem güzel hem hesaplı bir ürün bulurum nasılsa..
  • hani ben sitede bişey göremedim
  • Benim anladığım kadarı ile nisan indirim fiyatları bayilerinde beklediği gibi değil. o yüzden bana da aynısını söylediler önce siz bakın beğenin yardımcı olacağız dediler..bir kaç da öneri sundular ama biz innovia köşeyi beğenmiştik zaten ve onun fiyatı yeni listede zamlıydı ve bize mayıs ayı kampanyasının fiyatları üzerinden indirim yaptılar.sanırım size de öyle bir yaklaşımda bulunmak istemiş olabilirler. Yani sizin istediğiniz ürüne göre yeni veya eski kampanyadan yardımcı olacaklar diye düşünebiliriz. Tabi ki fiyat araştırması yapmadan hemen fiyata kapılmayın :)
  • Kısaca TIRT ?
  • quote:

izmir karabağlar:((
    benim ürün geldi, evdeki koltuk takımını tuttuk başka birine verdik. geldi kurulmak üzere açıldı ve görüldü ki soldan istediğimiz köşe uzanması sağdan gelmiş! bir de üstüne siz öyle istememiş miydiniz? denince bende sigortalar attı. 3 hafta beklemiştik şimdi 2 hafta bekliyoruz bakalım evde bir oda boş eldeki eski takımdan da olduk. perşembeye kadar geliyor denildi bakalım istediğimiz gibi olacak mı? salona da yeni takım düşünüyordum ama başıma gelenlerden sonra doğtaş'tan uzak duruyorum şimdi 4 nisanı bekliyorum izmirde modeko mobilya fuarı var. oradan hem güzel hem hesaplı bir ürün bulurum nasılsa..

Hocam imzaladığınız kağıtta ne yön istediğinizi çizmediler mi? onu gösterseydiniz. Bende innova köşe aldım ve kağıtta çizim olarak belirttiler hangi köşe olduğunu.

• şöyle birşey var bendeki fotokopisinde yani verilen nüshasında sağ sol diye belirtilmemiş ama kendilerinde olan asıl nüshasında var. buna rağmen onların tabiriyle fabrikadan yanlış çekilmiş:(( ne demekse sonuçta ben mağdur oldum. 2 haftadır boş oda duruyor.
  • quote:

şöyle birşey var bendeki fotokopisinde yani verilen nüshasında sağ sol diye belirtilmemiş ama kendilerinde olan asıl nüshasında var. buna rağmen onların tabiriyle fabrikadan yanlış çekilmiş:(( ne demekse sonuçta ben mağdur oldum. 2 haftadır boş oda duruyor.

Çok zor durumda kalmışsınız hocam..en azından bi özür hediyesi felan isteyin bence.
  • net olark hangi ürünlerde acaba indirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anka SD

net olark hangi ürünlerde acaba indirim..

http://www.dogtas.com.tr/images/fiyatlistesi.zip
  • quote:

quote:

hemen notumu alayım
    motokids bugun için 1095 lira
    speedo arabalı karyolada 1300 lira
    nisanda indirime girerse fiyata tekrar bakarız ikisinden biri %40 indirime girerse alırım.

bu modellerde indirim varmı?

motokids 1128 lira olmuş
    speedo da 1298 lira
    şahane indirim yapmışlar
    tabi yersen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.