Şimdi Ara

DOĞTAŞ 40.YIL 40 ÜRÜNDE %40 İndirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
19.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

quote:

hemen notumu alayım
    motokids bugun için 1095 lira
    speedo arabalı karyolada 1300 lira
    nisanda indirime girerse fiyata tekrar bakarız ikisinden biri %40 indirime girerse alırım.

bu modellerde indirim varmı?

motokids 1128 lira olmuş
    speedo da 1298 lira
    şahane indirim yapmışlar
    tabi yersen

süper olmuş:)
    ben de yataklara baktım ama zaten mart ayındaki kdv doğtaştan kampanyasıyla bugünkü %40 indirimli fiyatlar arasında fark yok.

• ARTE L ve ARTE RELAX Köşelerde indirim görünmüyormu arkadaşlar..
  • Geçen hafta indirim olacağını duyunca sevinmiştim, evimde eksik olan zigon sehpaları alırım diyordum. ben de @otomobilci_x gibi fiyatları yazmıştım. geçen hafta 497 TL olan Fiore Zigon Sehpa şimdi %20 indirimle 511 TL olmuş. indirim yapıldığına sevinelim mi bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phibes

Geçen hafta indirim olacağını duyunca sevinmiştim, evimde eksik olan zigon sehpaları alırım diyordum. ben de @otomobilci_x gibi fiyatları yazmıştım. geçen hafta 497 TL olan Fiore Zigon Sehpa şimdi %20 indirimle 511 TL olmuş. indirim yapıldığına sevinelim mi bilemedim.

Ya hu arkadaşlar sizi anlamak gerçekten güç..bende takip ediyordum bir üstte yazdığım ARTE modelinin fiyatlarında hatrı sayılır indirim yapılmış..bu arada adamlar her ürüne %40 yaptık dememişler ki 40 üründe %40 demişler ee senin takip ettiğin ürünler bu 40ın içinde yoksa adamların suçu ne..tamam beğenmeyebilirsin indirimi ama adam dediğini yapmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykaya09

quote:

Geçen hafta indirim olacağını duyunca sevinmiştim, evimde eksik olan zigon sehpaları alırım diyordum. ben de @otomobilci_x gibi fiyatları yazmıştım. geçen hafta 497 TL olan Fiore Zigon Sehpa şimdi %20 indirimle 511 TL olmuş. indirim yapıldığına sevinelim mi bilemedim.

Ya hu arkadaşlar sizi anlamak gerçekten güç..bende takip ediyordum bir üstte yazdığım ARTE modelinin fiyatlarında hatrı sayılır indirim yapılmış..bu arada adamlar her ürüne %40 yaptık dememişler ki 40 üründe %40 demişler ee senin takip ettiğin ürünler bu 40ın içinde yoksa adamların suçu ne..tamam beğenmeyebilirsin indirimi ama adam dediğini yapmış..

hocam siz niye sinir yaptınız anlamadım. :) doğtaş ile bir alakanız var da ondan mı çıkıştınız. benim doğtaş ile bir sorunum yok, ki evdeki mobilyalarımın 3 te 2 si doğtaş ürünü, reklam olsun diye yağcılık yapmak için de söylemedim. zamanında aldığımda beğendiğim ürünler burada buldum ve fiyat olarak bana uygundu aldım. yalnız burada iş değişiyor. bizim gibi takip etmeyen bir vatandaş mağazaya gittiği zaman indirim yapmışlar diyebilir fakat devir değişti hocam. insanlar araştırıyor, internette her geçen gün forumlarda bu konular konuşuluyor. geçen hafta baktığım bir ürünü şimdi almak istediğimde, indirim olmasına rağmen daha pahalıya geliyor ise burada gariplik sezmem gayet normaldir. bu sayfada kimse firmayı da kötülememiş, sadece bizler yararlanalım diye bir konu açılmış fakat istediğimiz gibi olmadığı için insanlar bunu dile getiriyor. biraz empati olsa, anlayışla karşılasak daha güzel olurdu.

• @Phibes ;

Sana katılıyorum. Sehpalara bakıyordum. İstediğim Ürün 397 TL idi . Libera Zigon... Şimdi %20 indirimli fiyatı ; 409 TL ... Buradaki indirimi nasıl görmem gerekir. Ha dersiniz ki başka ürünlerde indirim var. Özürdilerim o halde kalkıp sehpaların üstüne %20 indirimli yazmayacaksınız...
  • yüzde 20 lerin tamamına yakını zam yemiş,isteyen googledan aratip istedigi esyaları önbellekten fiyatlarına bakabilir, %40 lıklarda bir miktar indirim var.
  • quote:

quote:

quote:

hocam siz niye sinir yaptınız anlamadım. :) doğtaş ile bir alakanız var da ondan mı çıkıştınız. benim doğtaş ile bir sorunum yok, ki evdeki mobilyalarımın 3 te 2 si doğtaş ürünü, reklam olsun diye yağcılık yapmak için de söylemedim. zamanında aldığımda beğendiğim ürünler burada buldum ve fiyat olarak bana uygundu aldım. yalnız burada iş değişiyor. bizim gibi takip etmeyen bir vatandaş mağazaya gittiği zaman indirim yapmışlar diyebilir fakat devir değişti hocam. insanlar araştırıyor, internette her geçen gün forumlarda bu konular konuşuluyor. geçen hafta baktığım bir ürünü şimdi almak istediğimde, indirim olmasına rağmen daha pahalıya geliyor ise burada gariplik sezmem gayet normaldir. bu sayfada kimse firmayı da kötülememiş, sadece bizler yararlanalım diye bir konu açılmış fakat istediğimiz gibi olmadığı için insanlar bunu dile getiriyor. biraz empati olsa, anlayışla karşılasak daha güzel olurdu.

Yok hocam yanlış anlamışsınız bende tüketiciyim tek bir ürününü almadım daha bu haftaya kadar :) sinnir felan yaptığım yok ta yani bazı ürünlerde indirim var yok diyemeyiz ama arada tırt yazanda olmuş ban yazanda onu anlayamıyorum..neyse bizde bu haftasonu aldık bakalım bir doğtaş ürünü mağdur olmasak bari :)

• Şubat ayından sonra zam geldigini biliyorum bunun üzerinden indirim yaptılarsa böyle tablolar çıkabiliyor ortaya.. Benim takıma eklemeyi düşündüğüm İnnovia berjer var ama 1 Mart'da %10 zam aldı %40 indirim falan da uğramayacak sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abarisa

Şubat ayından sonra zam geldigini biliyorum bunun üzerinden indirim yaptılarsa böyle tablolar çıkabiliyor ortaya.. Benim takıma eklemeyi düşündüğüm İnnovia berjer var ama 1 Mart'da %10 zam aldı %40 indirim falan da uğramayacak sanırım.

hocam o berjerde benim de gözüm kaldı ama çok para 650 den aşağıya düşürtemedim onu haftasonu. bakalım bi kampanyada denk getirirsek inş. artık..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abarisa

Şubat ayından sonra zam geldigini biliyorum bunun üzerinden indirim yaptılarsa böyle tablolar çıkabiliyor ortaya.. Benim takıma eklemeyi düşündüğüm İnnovia berjer var ama 1 Mart'da %10 zam aldı %40 indirim falan da uğramayacak sanırım.

hocam o berjerde benim de gözüm kaldı ama çok para 650 den aşağıya düşürtemedim onu haftasonu. bakalım bi kampanyada denk getirirsek inş. artık..

650TL olsa ben 2 tane alırım hemen nakit hemde ama nedense bu ürünlerde nakit indirimi de yapmıyorlar. Sasirtici!?
  • hera antik meşenin takibindeydim ben de. Şubatta 3800'e anlaştım, Martta 4200'e bıraktılar. Şimdi 4800'e geliyor. (Bazalı istiyorum). Siz nasıl pazarlık yapıyorsunuz bilmiyorum. Ben beceriksizim sanırım. Hangi mağazaya gitsem, biz de standart fiyat diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incinay

hera antik meşenin takibindeydim ben de. Şubatta 3800'e anlaştım, Martta 4200'e bıraktılar. Şimdi 4800'e geliyor. (Bazalı istiyorum). Siz nasıl pazarlık yapıyorsunuz bilmiyorum. Ben beceriksizim sanırım. Hangi mağazaya gitsem, biz de standart fiyat diyorlar.

Satıcıyı bezdirdik sanırım :) yaklaşık 1 ay telefon ile taciz sonrasında da yaklaşık 1 saat mağazada fiyat indirimi istedik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: incinay

hera antik meşenin takibindeydim ben de. Şubatta 3800'e anlaştım, Martta 4200'e bıraktılar. Şimdi 4800'e geliyor. (Bazalı istiyorum). Siz nasıl pazarlık yapıyorsunuz bilmiyorum. Ben beceriksizim sanırım. Hangi mağazaya gitsem, biz de standart fiyat diyorlar.

Doğrudan bir ürüne odaklandıysanız, o ürünü eninde sonunda alacağınızı anlamışlardır. Alıcıyım ama bu fiyattan kesinlikle almam deyin, buna da inandırın. Fiyat indirimi olmazsa, diğer markalardan alabilecek bir müşteri gibi görünün. O zaman sizi kaybetmemek için indirim yaparlar.
  • Sağolun. Valla öyle yapayım artık ne edeyim. Hayır Ankara'da 4 mağazasını gezdim bir de. Adamlara söylüyorum; bakın bu üründe indirim yapın alacağım. Aklımızda başka bir ürün daha var. (isim veriyorum hatta 'ipek') Kimse burnundan kıl aldırmıyor arkadaş. Hayır es kaza bir yerlerde, orada çalışanların herhangi birisiyle tanışmış olsam, indirim yapmayacak mıydınız? Vay efendim, tek fiyatmış. Ha asıl şaşırtan adamlar hepsinde aynı fiyatı verdi. Misal tepe'de bir mutfak köşe takımı beğendik. Bilkent'te 1500, Ankamall'de 1400, sitelerde 1200'dü. :) O adamlarda yok mu tek fiyat. Hayır koskoca firmasınız, fiyat farklılaştırması diye bir şey de mi duymadınız? :)
  • Arkadaşlar bu doğtaş işini çözemedim. DÜn yenimahalle bayiine gittik. (Gitmediğim tek bayi ankarada) Ankara distribütörünün kendileri olduğunu, kesinlikle 1 tl oynamayacağını, mağazalara indirim farkı tanınmadığını, tanınıyorsa sözleşmenin fesh edileceğini söyledi. Adamla yarım saat konuştum, dil döktüm, bana mısın demedi. Bu bize pahalı dedim, şurada başka modelde beğendik şu fiyata ikisi arasındayız dedim. Bir yardım et dedim. Valla yapabileceğim hiçbir şey yok diye yeminler etti. Ben çözemedim. Ankara'da var mı indirim alabilen?
  • Biz scarlet serisine baktık bir ay boyunca 4.998 den bir kuruş aşağı inmediler. Şu an baktım %20 indirim var deniyor ama yine aynı fiyat. Bence kanmayın indirim laflarına. Onlar da indirim yaptım deyip milleti kandıran üçkağıtçılara ayak uydurmuşlar :(
  • hala aynı mı durumlar? yalandan mıymıs ındırım
  • çokkkk pahalı çok acaba kar marjı yüzde kaç :))) haftasonu enzadan 3 takım aldım visage yemek odası, visage yatak odası+yataş blue star yatak ve city köşe takımı 7800 TL. opeşin fiyat verdiler,liste fiyatıda 10.000 tl civarıydı.biraz daha uygun istiyen varsa rapsodiye mutlaka uğrasın takımları hem çok hoş görünüyor hemde tarz ben sunta munta muhabbetlerinden anlamadığım için enzadan aldım ama aklımda rapsodide kaldı.
  • İSTİKBALDE DÜZGÜN BİR OTURMA ODASI 2 TANE ÜÇLÜ KANEPE 2 TANE TEKLİ KOLTUK 3 BİNDE AŞAĞI YOK GİBİ,TAKİPTEYİZ BAKALIM.
    BİRLEŞİP BÜYÜK BİYERDEN TOPLU ALIŞVERİŞ YAPSAK İYİ FİYAT ALIRIZ HERALDE,ORGANİZE LAZIM NE DERSİNİZ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.