Şimdi Ara

Doğtaş Mobilya Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğtaş Masko mağazasından aldığım koltuk takımına ait 1 adet berjer defolu olarak teslim edildi.

Tutanak tutuldu ve değişim için işlemler başlatıldı.
    2023 Kasım ayından beri her ay Doğtaş müşteri hizmetlerini arıyorum her ay bana teslimatın en kısa sürede yapılacağı söyleniyor.

Şikayet var’a da yazdım dönüş yok.
    Tüketici hakem heyeti ile süreci ilerletmek zorunda bıraktılar.

Başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç?
    İade kararı güncel fiyat üzerinden olacaktır dimi?
    Çünkü zaten piyasının 1,5 - 2 katı fiyata satmaya çalışıyorlar. Bir de ilk ödeme tutarından iade alınıyorsa can sıkıcı olur.

Doğtaş Mobilya Rezilliği

Doğtaş Mobilya Rezilliği

• Doğtaş pişmanlıktır. Tüketici Hakem heyeti kararına dahi uymadı bizim firma başlangıçta. Ücret iadesinde hakem heyeti ne karar verirse onu alırsınız o da fatura tutarı olarak belirlenir. Yani iadede ödediğiniz geri alınır. Değişim isterseniz başvururuyu ona göre yapmanız lazım

• Cevap için teşekkürler. Şimdi görüşmeleri yaptık. Öncelik ellerinde var ise aynı ürün ile değişimi yok ise güncel tutarı ile iadesi gerçekleşecekmiş.

Yani o modele karşılık bu sene üretilen diğer model ne kadar ücretten satıştaysa o tutarı iade etmek zorundalarmış. Ya da bu seneki eşdeğeri ile değişim yapmak zorundalarmış.

Gerçekten yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Tamamen pişmanlıkmış Doğtaş Mobilya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.