Şimdi Ara

Doğu ekspresi YATAKLI VAGONLARDA kız arkadaşla kalabiliyor muyuz ? SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara -kars arası giden bu turistik tren yolculuğunda yataklı özel vagon kiralayabiliyormuşuz içinde tuvalet lavabo falan da varmış şimdi ben bunu KIZ arkadaşımla kiralamak istesem pek laik devletimiz karışıyor mu ? aynı odada kalamazsınız vs diye ?

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    TulparHAN demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bak ben kendi açımdan söyleyim benim kızımın yada kardeşimin başına gelse çocuğu çeker vururum. Evlenmek isteyen gelir evlenir sahiplenir Eşi yapar bu kadar basit öbür türlü hoş bir şey değil 18 yaşını geçti diye her şeyi yapacak değil yok öyle bir şey kendini bilen birisi de zaten yapmaz.

" Ö çocoğo cokor vororom "  kesin vurursun umarım benim gibi bir gence denk gelmezsin de hesap sormaya yeltendiğinde ağzınla burnun yer değiştirmez ne diyeyim . Ayrıca çocuğa neden kin güdüyorsun olm sanki kızını zorla götürüyor  

Bak ben kendi açımdan söyleyim benim kızımın yada kardeşimin başına gelse çocuğu çeker vururum. Evlenmek isteyen gelir evlenir sahiplenir Eşi yapar bu kadar basit öbür türlü hoş bir şey değil 18 yaşını geçti diye her şeyi yapacak değil yok öyle bir şey kendini bilen birisi de zaten yapmaz.

Yapay Zekanın Yanıtı

TCDD Yataklı Vagonlarda Kız Arkadaşla Seyahat Etme Hakkında Bilgiler

TCDD yataklı vagonlarda evlilik cüzdanı olmadan kız arkadaşınızla seyahat edebilirsiniz. Ancak bazı kurallara uymanız gerekir:

• Birlikte seyahat ettiğinizi kanıtlayan belgeler hazır bulundurun (örneğin, nüfus cüzdanları).
    • Aynı cinsiyetten değilseniz, vagon kompartımanında üçüncü bir kişiyle seyahat etmeniz gerekebilir.
    • Bazı tren hatlarında, örneğin Doğu Ekspresi'nde, özel "aile kompartımanları" mevcuttur. Bu kompartımanlarda evli olmanız gerekmez.

2 yataklı 1. mevki kompartımanlar, yataklı vagonlarda en konforlu seçeneği sunar. Ancak bu kompartımanlar genellikle daha pahalıdır.

Evlilik cüzdanı varsa: Evliyseniz, yataklı vagonda seyahat etmek için evlilik cüzdanınızı göstermeniz yeterlidir. Bu durumda, aynı cinsiyetten olsanız bile başka bir kişiyle seyahat etmenize gerek yoktur.

Not: Kurallar ve düzenlemeler tren şirketlerine göre değişebilir. Seyahatinizden önce TCDD'nin resmi web sitesinden veya müşteri hizmetlerinden bilgi almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evlilik cüzdanı isterler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzelmiş yataklar yolculuğa çıkasım geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Evlilik cüzdanı isterler

Kim namus bekçiliği yapıyorsa en namussuzu odur derim bende isteyen adama . Bir de aşırı saçma mesela 2 tane gay tuttu bunlar arkadaştır diye cüzdan falan istemeyecekler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

Ne güzelmiş yataklar yolculuğa çıkasım geldi.

Ses yalıtımı iyiyse ve çok sallanmıyorsa idare eder gibi

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt

Kız arkadaşınla sevişeceksin bilmiyor muyuz ?

Biliyoruz %100 sevişeceksin bunun namusla alakası yok ha kız arkadaşının ailesi nasıl bir aile ise böyle bir şeye izin veriyor onu da anlamadım

Yasa gereği evlilik cüzdanı veya evli olduğunuza dair evrak beyan etmeniz gerekir yoksa aynı yataklı vagona binemeyeceksiniz.

• quote:

Kız arkadaşınla sevişeceksin bilmiyor muyuz ?

Biliyoruz %100 sevişeceksin bunun namusla alakası yok ha kız arkadaşının ailesi nasıl bir aile ise böyle bir şeye izin veriyor onu da anlamadım

Yasa gereği evlilik cüzdanı veya evli olduğunuza dair evrak beyan etmeniz gerekir yoksa aynı yataklı vagona binemeyeceksiniz.

Kız 18 yaşından büyük e ben de büyüğüm gerisi kime ne o zaman ? Benim sevismemin topluma ne gibi bir zararı olabilir ki ergenlik yaşı 15 en erken 25 te evlenebiliyoruz o 10 yılda ne yapacaz onu da açıklasın o her şeyi yasaklamayı bilen devlet :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

" Ö çocoğo cokor vororom "  kesin vurursun umarım benim gibi bir gence denk gelmezsin de hesap sormaya yeltendiğinde ağzınla burnun yer değiştirmez ne diyeyim . Ayrıca çocuğa neden kin güdüyorsun olm sanki kızını zorla götürüyor  

iş en değerline geldiğinde durumlar değişir karşındakinin ne yapacağını kestiremezsin istersen 2 metre ol fark etmez zamanında sat komandosunu götü boklu tinerci kalbinden bıçaklayıp öldürdü.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

tulpar seni apple forumunda görünce aklı başında biri zannetmiştim yazdıklarını dönüp okuyor musun hiç

• Maalesef hocam evlilik cüzdanı isteniyor ya da kimlikte soyisimler tutacak. Biz eşimle binmistik, istemişlerdi.
    Bir de sanırım hızlı tren olayı yüzünden Doğu ekspresi şu anlık çalışmıyor. Siteye girdiğimde Kars'a tren yok yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineMelawen -- 2 Ağustos 2020; 4:14:52 >
  • Iki çift gidin. Biletleri aynı cinsler bir arada kalacak şekilde alın. Sonra odaları değiştirirsiniz.

Bu konuda en şanslı escinseller sanırım memlekette. En tutucu yere de gitsen kalsan kimse bir şey demez.

• Ulan bende çok istiyorum şu yolculuğu yapmayı. İnşallah aileden kurtulduğumda bişey olmazda şu trene rahat rahat binerim.

2'niz ayrı ayrı o da alın. Sonrada bi odaya geçin takılın işte misss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paarthurnaax -- 2 Ağustos 2020; 2:4:1 >
  • yıl olmuş 2020 zina her yerde zaten trende yapılsa ne olur yapılmasa ne olur.

• yallah izmire.

• bilet 58 tl ye dusmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.