Şimdi Ara

Doğubank'dan Makine alan var mı ? Güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar doğubank'dan canon 60D satılıyor 2 yıl resmi garantili faturalı diyor bu fiyat sadece body için fiyatta 1630 tl sorum şu burdan alışveriş yapan var mı ? hayyamdaki dünkanlar gibi midir resmi garanti faturalı diyorlar kararsız kaldım alıp almama konusunda yardımcı olabilicek biri varsa bu konuda düşüncelerini burda paylaşabilir mi ? iyi günler herkeze...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 19 Mayıs 2013; 16:42:36 >

• Resmi garanti iki türlü oluyor. İkisi de legal yollardan ülkeye getirilmiş, gümrük vergisi vs. filan ödenmiş ürünlerdir.
    1) Distribütör
    2) İthalatçı

Birincisinin servis ağı daha geniş daha tecrübelidir, ikincisinde ise tam tersi olabilir, belli olmaz. Ben distribütörlerin servislerini tercih ederim. Çok yakında alphaturk forumu üyesi arkadaşımızın Sony markalı makinesi servise gitti ve ücretsiz olarak geçirgen aynasını yenisiyle garanti kapsamında değiştirdiler ki kullanıcı hatası bir durum. Aynı şeyi ithalatçının servisi yapar mı bilemiyorum. Maalesef genel bir kanı var, ürün servise gitti mi servis kullanıcı hatası deyip para isteyecek, herzaman böyle bir durum söz konusu değil. Servis için bir başka konu da yedek parça ki, ürün servis hizmeti alırken mühim olan en kısa sürede tüketiciye teslim edilmesidir. Dis. servislerinde her türlü parça bulunur.

• anladım hocam
  • ben geçen sene 550 d aldım iki lensi ile birlikte garantili makınamda sıkıntı oldu yardımcı oldular değiştirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail262603

ben geçen sene 550 d aldım iki lensi ile birlikte garantili makınamda sıkıntı oldu yardımcı oldular değiştirdiler

aslında polat fotoğrafçılıkta hayyamda uygun fiyata 60D var ama burası nasıl bir yerdir onu bilmiyorum 2 yıl garanti veriyorlarmış ama güvenilir mi ? yani garanti de sorun çıkarırlar mı ? acaba doğubank bana pek düzgün biryer gibi gelmiyor açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 20 Mayıs 2013; 2:19:14 >
  • valla aldığım yer sağlamdı kardeş benim doğu banktaydı ama makinenin garntisi vardı erkayalardı makine 1700 tl ye aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Teknosa'da çalışan var mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.