merhaba arkadaslar ps3 oyunlarini dogubanktan alanınız varmı? fiyatlar hakkında biraz bilgi verseniz jelatinindemi oluyor oyunlar kitapcık falan online ynamada sorun yasanıyomu yardim edebilecek arkadaslar varsa cok iyi olur. Özellikle pes 2008 ve call of duty 4 'ün fiyatlari hakkında bilgisi olan varsa. cok saolun simdiden
dostum doğu bankın giriş kapısından gir dümdüz yürü sol tarafta en son dükkana gel zaten bir sürü ps3 oyunlarını görüsün gi o dükkana de abi bu oyunlar lazın hemen verir birde dediğin oyular90 ytl diir ben ordan alıyoum sıfır olarak vede cok iyi bir yerdir tavsiye ederim
o dukkanı biliorum ps nin tarihini yazmıstır o dukkan cok saol yinede ama oyunlar pahalıymıs biraz pes hala 90 mı dogubank ta 75 falan beklerdim acıkcası
Doğubankta ve tahtakalede satılanlar ile orjinal teknosa vs.. gibi yerlerde satılanlar arasında ne fark var?
90 milyon yine iyi fiyatmış. Beşiktaş'ta COD4'e 120 milyon diyorlar birde bütün dükkanlar kazık, sanki anlaşma yapmışlar hepsinde COD4 120 milyon. Alayı aç olmuş bunların yuh be...
ben yazın 80 milyona almıştım.adını hatırlamıyorum ama aşağı katta bir dükkandı.sıfır jelatinli
Beşiktaş Sinanpaşa'da ucuz diye biliyorum ben oyunları. En azından 80-90 lira civarında olması lazım. İyi bakın
Beşiktaş Sinanpaşa'da ucuz diye biliyorum ben oyunları. En azından 80-90 lira civarında olması lazım. İyi bakın
sinanpaşaya çok yakın oturuyorum hiç öle uygun falan değil dostum valla hepsi kazıklıycak adam arıyo 120 ytl fiyat çekiyolar unchartede hala cod4 te öle bide sanki çok indirim yapıyolarmış gibi nakit olursa 110 olur diolar
quote:
Orjinalden alıntı: mobilecom
Doğubankta ve tahtakalede satılanlar ile orjinal teknosa vs.. gibi yerlerde satılanlar arasında ne fark var?
teknosa'da satılanları aral ithalat getiriyo. doğubank'takileri aral da getirmiş olabilir kaçak da getirilmiş olabililer.
quote:
Orjinalden alıntı: at_anger
ben yazın 80 milyona almıştım.adını hatırlamıyorum ama aşağı katta bir dükkandı.sıfır jelatinli
peki online oynarken bi problem oldumu hic denedin mi
uğraşmayın Doğubankla falan en hesaplısı sendit.com ve gameseek.co.uk
Jelatindeki Sony şeridine dikkat edin şayet o şerit yoksa 2.el dir
cod 4 ve assasins creed alan yokmu dogubanktan yaa ne kadara aldınız bi yazsanız
yazmışya adam 90 ytl die yukarda .
Beyler judith isimli arkadaşa bakın bence 75 - 80 ytl ye sıfır oyun getiriyor. : D Diğer yerler fazlasıyla kazık..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme