arkadaşlar şu doğum günü partilerini tek bi çatı altında yapsak şööle büyük bir pasta felan yani diyorum ki tek bir başlık altında toplasak fena olmazdı di mi?
quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası biri samplus'ı durdursuuuuuunn Yok valla veri tabanında bi tane doğum günü kalmadı. Mecburem durduk anlıcaan
quote:Orjinalden alıntı: samplus quote:Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası biri samplus'ı durdursuuuuuunn Yok valla veri tabanında bi tane doğum günü kalmadı. Mecburem durduk anlıcaan
quote:Orjinalden alıntı: BlackBird34 @samplus yoksa bugun senin doğum gününmü Diil vallaa Sabahtan beri aklımda bu gün bütün doğum günlerini horluyum diye bu saate nasip miş
quote:Orjinalden alıntı: samplus quote:Orjinalden alıntı: BlackBird34 @samplus yoksa bugun senin doğum gününmü Diil vallaa Sabahtan beri aklımda bu gün bütün doğum günlerini horluyum diye bu saate nasip miş senin mumlar ne zaman üflencek bakiim samplus jııım
quote:Orjinalden alıntı: yaz yağmuru quote:Orjinalden alıntı: samplus quote:Orjinalden alıntı: BlackBird34 @samplus yoksa bugun senin doğum gününmü Diil vallaa Sabahtan beri aklımda bu gün bütün doğum günlerini horluyum diye bu saate nasip miş senin mumlar ne zaman üflencek bakiim samplus jııım ,Aşağı yukarı1 sene var da benim öle mumla falan işim olmaz. Ben kundak yapıp itfaye hortumuyla söndürüyorum />
quote:Orjinalden alıntı: samplus quote:Orjinalden alıntı: yaz yağmuru quote:Orjinalden alıntı: samplus quote:Orjinalden alıntı: BlackBird34 @samplus yoksa bugun senin doğum gününmü Diil vallaa Sabahtan beri aklımda bu gün bütün doğum günlerini horluyum diye bu saate nasip miş senin mumlar ne zaman üflencek bakiim samplus jııım ,Aşağı yukarı1 sene var da benim öle mumla falan işim olmaz. Ben kundak yapıp itfaye hortumuyla söndürüyorum /> hey maşallah suyu bol buldun ohhhh bi nefese karşın on bin milyon damlacık neese birlikte kutlarıs hortumlarlan
quote:Orjinalden alıntı: yaz yağmuru quote:Orjinalden alıntı: samplus quote:Orjinalden alıntı: yaz yağmuru quote:Orjinalden alıntı: samplus quote:Orjinalden alıntı: BlackBird34 @samplus yoksa bugun senin doğum gününmü Diil vallaa Sabahtan beri aklımda bu gün bütün doğum günlerini horluyum diye bu saate nasip miş senin mumlar ne zaman üflencek bakiim samplus jııım ,Aşağı yukarı1 sene var da benim öle mumla falan işim olmaz. Ben kundak yapıp itfaye hortumuyla söndürüyorum /> hey maşallah suyu bol buldun ohhhh bi nefese karşın on bin milyon damlacık neese birlikte kutlarıs hortumlarlan />