Şimdi Ara

Doğum günü hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 buçuk sene önce burada, konu dışında tanışıp evlendiğim eşimin 29. doğum günü için hediye önerileri sormaya geldim. hani öyle çok ihyiyaç olan şey zaten alınır. ben böyle onu mutlu edecek bir şey arayışındayım. o yüzden farklı fikirler almak istedim. google da sorup ararken DH'a denk geldim. mazi gözümde canlandı ve soluğu konu dışında aldım. yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum.  not : eşim erkek , bunu belirtmediğimi sonradan farkettim dffgfhfht

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikacan -- 20 Ekim 2023; 23:50:23 >

• Spor yapıyorsa 2 kg Protein Tozu.

Oyun oynuyorsa Logitech mekanik klavye mouse seti.

Kahve seviyorsa French Press veya Hario v60.

Risk almıyım sevinsin gariban diyorsan Old Spice Babalar Günü seti al.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

güzel öneriler olabilir ama spor yapmıyor, oyun oynamıyor, kahve asla sevmez kahvenin her ekipmanı benim var zaten. bir dh ölücüsü olarak old spice ın devasa stoğu var evde bi de   bu yüzden hiçbişey bulamadım ya. zor bi adam. bi kindle merakı vardı onu da geçenlerde kendisi aldı hepten elim kolum bağlandı

• Alet edavat takım seti al. En ilgisiz, tornovida kullanmayı bile bilmeyen erkek bunu sever.

Naturawin 105 Parça Özel Alışım Çelik Profesyonel Alet Takım Fiyatı (hepsiburada.com)

• Arabanız varsa sıfır yeni gıcır halı paspas alabilirsin..

• bütçe nedir acaba

• Klasik parfüm olabilir yada mont. 29 Ekimde benim doğum günüm eşim mont almış hoşuma gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    BUGÜN DOĞUM GÜNÜM
    12 yıl önce açıldı
    Bugün benim doğum günüm...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğum günü gazetesi

www.instagram.com
    DOĞUM GÜNÜ GAZETESİ (@dogum_gunu_gazetesi) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/dogum_gunu_gazetesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.