Şimdi Ara

Doğum Günü Hediyesi olarak alınacak Ekran Kartı Tavsiyesi-Ayrıntılar Konuda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yıllık samimi arkadaşımın 1 ay içinde doğum günü var ve Lise yıllarımızda aynı sırayı paylaşırken bile bilgisayar oyunları bizim için tutkuydu, şimdi yaş ilerledi o biraz koptu ben daha abarttım

Sohbetlerimizde hala eski günlerde ki Oyunları konuşuruz, artık şu bilgisayarını yenile demiş olsam da yakın zaman da mümkün görünmüyor cevabını almıştım, COD serisini çok sever ama sistemi COD MW1 den sonra artık çakıldı çünkü ekran kartı X1650

Bende yeni bir sistem hediye alamam ama bir Ekran kartı almayı düşünüyorum, ekstra güç girişi olmamalı çünkü power küçük

Sistemi;

Core 2 Duo E6300
    2 gb ram (artık olmadı 2 gb ram daha bonus hediye alırım )
    gerisi önemli değil neyse kasa Asus ve power 350 Watt oda haliyle Asus (kendi deneyimlerim sonucu 300W Asus kasam vardı üniversite yıllarımda 8800GT kullanıyordum yani 350W giriş seviyesi bir kart için yeter diye düşünüyorum)

Kafamda oluşan seçenek HD7750 oldu eğer sizden fazklı daha iyi alternatifler çıkmazsa 7750 de karar kılarım

Son bir ekleme daha yapayım, kullandığı monitörün çözünürlüğüde düşük yanlış hatırlamıyorsam 1280x1024 olabilir, bu nedenle giriş seviyesi olsada güncel oyunlarda az çok performans alınacağını düşünüyorum.

Gereksiz yorumlar yapılmamasını rica ediyorum, örneğin "o sistem çöp" vb yorumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laroz -- 22 Ağustos 2013; 15:48:05 >

• gtx 650 veya hd 7750 alabilirsiniz diye dusunuyorum.2 gb daha ram hediye edin.islemci ekran kartina yetmeyecektir, darbogaz olacaktir.ileriki zamanlarda da quad bir islemci alip upgrade eder :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd7750 + 2gb ram hediye edin. en mantıklı çözüm. biraz daha para artırırsanız belki 7770 de olur ama muhtemelen 7750 den fazla performans alamaz pek işlemci değiştirmeden
  • bütün parayla sadece ekran kartı alın :) geri kalanı o düşünsün .
  • laroz kullanıcısına yanıt
    HD 7770 al derim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

HD 7770 al derim ...

7770 te ekstra 1 adet güç girişi var mesajı dikkatli okuyun lütfen..

7750 1gb GDDR5 en mantıklı seçim olur.
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Pardon ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hd 7750 1 gb ddr5 asus alınız.
    eksen bılgısayarda var.
  • O işlemciye en iyi gidecek kart GDDR5 6670'dir. 7750 de darboğaza girebilir. 6670 alın, fiyattan fırsatla yanına bir de ram alırsınız.
  • ben de HD6850 alın derim efsanedir kendisi
  • 141tl ye eksen den 6670 alın, yanınada 2gb lık ram daha alırsanız cod serisini her türlü oynar.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=96122
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

141tl ye eksen den 6670 alın, yanınada 2gb lık ram daha alırsanız cod serisini her türlü oynar.

Evet haklısınız, 6670 özelliklerini inceledim 7750 ile aralarında uçuk bir farkta yok, fiyat konusunda değil ama boşa gitmemiş olur kart, aslında Quard Core İntel veya AMD işlemcili sistemi olsaydı 7850 alırdım

Ayrıca tüm yorum yazanlara çok teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

HD 7770 al derim ...

7770 te ekstra 1 adet güç girişi var mesajı dikkatli okuyun lütfen..

7750 1gb GDDR5 en mantıklı seçim olur.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim hiç böyle arkadaşlarımız olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: laroz

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

141tl ye eksen den 6670 alın, yanınada 2gb lık ram daha alırsanız cod serisini her türlü oynar.

Evet haklısınız, 6670 özelliklerini inceledim 7750 ile aralarında uçuk bir farkta yok, fiyat konusunda değil ama boşa gitmemiş olur kart, aslında Quard Core İntel veya AMD işlemcili sistemi olsaydı 7850 alırdım

Ayrıca tüm yorum yazanlara çok teşekkür ediyorum.

aynen öyle 6670 alırsanız boşa gitmemiş olur paranız tam performansta kullanırsınız bu arada sende bizdensin kart konusunda. keşke benimde böyle arkadaşlarım olsaydı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.