Şimdi Ara

Doğum Günümde Ailemden Ne İsteyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, doğum günüm yaklaştı ve ailem bana ne istediğimi sordu. Ben de ne istediğime karar veremedim. Zaten PC, telefon ve tablet gibi elektronik aletlere şuanda ihtiyacım yok. Bana önerilerde bulunabilir misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doğum Günümde Ailemden Ne İsteyebilirim?

Doğum gününüz, kutlama ve kendinizi şımartma zamanıdır. Ailenizden özel gününüzü daha da unutulmaz kılmak için çeşitli hediyeler isteyebilirsiniz. İşte doğum gününüzde aile üyelerinizden isteyebileceğiniz bazı seçenekler:

• Duygusal Hediyeler:

• Birlikte geçirdiğiniz anların fotoğraflarını veya videolarını içeren bir albüm veya anı defteri
      • El yazısı bir mektup veya şiir, size olan sevgilerini ve takdirlerini ifade eden
      • Özel hatıralarıyla süslenmiş bir eşya, örneğin işlemeli bir yastık veya gravürlü bir mücevher parçası
    • Pratik Hediyeler:

• Yeni bir cihaz veya elektronik eşya, örneğin bir akıllı telefon, tablet veya dizüstü bilgisayar
      • Günlük hayatınızı kolaylaştıracak bir ev eşyası, örneğin bir kahve makinesi, blender veya robot süpürge
      • Profesyonel gelişiminizi destekleyen kaynaklar, örneğin kitaplar, kurslar veya seminerler
    • Deneyimsel Hediyeler:

• Bir spa günü, masaj veya yüz bakımı gibi rahatlatıcı bir deneyim
      • Bir konser, tiyatro gösterisi veya spor etkinliğine bilet
      • Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz bir tatil veya kaçamak
    • Kişiselleştirilmiş Hediyeler:

• Adınızın yazılı olduğu veya özel bir tasarımla süslenmiş bir mücevher parçası
      • Sizin için özel olarak hazırlanmış bir sanat eseri veya fotoğraf
      • Sizin ilgi alanlarınıza ve hobilerinize uygun bir hediye, örneğin bir kitap, bir deneyim kiti veya bir koleksiyon parçası

Ailenizden ne isteyeceğinize karar verirken, isteklerinizin bütçelerine uygun olmasını sağlamak önemlidir. Ayrıca, onlara önceden fikir vererek hediye seçimlerini kolaylaştırabilirsiniz. En önemlisi, doğum gününüzde en değerli hazinenin sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamandır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dün doğum günümdü. Babam aradı kutladı annemde kutladı. Faceden dört beş kişi kutladı.

Doğum günü kadar saçma bir olay yok. Doğum günün kutlu olsun demeleri bile saçma. Ne yani birilerinin bize bir şey almasını ve mutlu olmayı mı belleyeceğiz bir sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 19 Nisan 2016; 1:42:48 >
  • Azat edilmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Azat edilmeyi
    Parfüm isteyebilirsin.Hatta annen denesin alsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DharmaWorker

Hocam zaten asiri pahali bir sey demiyorum butce zaten en fazla 100 lira.

Bütçen 100 TL olduğuna göre şu an süper bir indirim ve kampanya var.

Kaçırma derim.

Altın gibi değerli melet.

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/50-adet-ok-hisset-prezervatif-kargosuz-215439111?gclid=CN73wbWomcwCFQtAGwodRo8NFQ&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252407*22324028127*58375867047*pla**pla-79003441767&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

• Doğum günü için aileden birşey istemek nasıl bir cümledir. Kaç yaşındasın kardeşim ?
  • Valla yaş 27 her sene aldırırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Bugün benim doğum günüm...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her sene ne alalım diye sorduklarında "Şu dertlerimi üstümden alın yeter" diyorum sonra mumu mezeye dikiyolar.
  • Doğum günü kutlamak çok saçma. Her sene ölüme bir yıl daha yaklaştık diye seviniyoruz.
  • Mavi'nin amerika black serisi var müthiş güzel hacı. Ona bakabilirsin
  • İhtiyacın olan bir şey olsa direkt aklına gelirdi zaten. Boşver, bir şey almana gerek yok.
  • quote:

Zaten kendileri sordular ama dediginiz gibi ihtiyacim olan bir sey yok onun icin onlarla bi yemege ciksam yeter. Tesekkurler onerileriniz icin.

Villada mi yasiyon ayoolll
  • Bir roman serisi isteyebilirsin :)
  • Bu sene bendensiniz de git annene hediye al. Asıl hediyeyi onlar hak ediyor.
  • Adamı amma gömmüşsünüz lan , sanki aileniz size sorsa istemeyeceksiniz .

100 lirayada ne alınırki

mini drone iste bence zevkli bişey
  • Karı
  • Sen git o 100 lirayı fitil yap , hayırsız evlat seni
  • Bimden mendil al, kırmızı ışıkta duranlara sat, para kazan
  • quote:

Arkadaşlar, doğum günüm yaklaştı ve ailem bana ne istediğimi sordu. Ben de ne istediğime karar veremedim. Zaten PC, telefon ve tablet gibi elektronik aletlere şuanda ihtiyacım yok. Bana önerilerde bulunabilir misiniz?

Annenden sana kız bakmasını iste.
  • Kimsede dememis bimden su iste koli koli diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.