Şimdi Ara

doğuş grubunda personel indirimi var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
25.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • indirim yapabilmesi için bayinin elinde araç olması lazım. kimi firmalar o aykı yada yıldaki kotayı tutturmak için karını hiçe sayara araç satıyordu. ama vw de araç için önce kapora alıyorlar araç ondan sonra sen vazgeçsende sırada bekleyen bir sürü müşteri var. çevremde gördüğüm kadarıyla en çok indirim renault'da oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1876

merhaba arkadaşlar;
    sorum garanti personeli olup doğuş grubundan otomobil alan var mı? indirim sözkonusu mu ? şimdiden teşekkürler

Arkadaşım. Garanti bankasında çalışan dostlarımız vardı. Hep arabaları Volkswagen marka olurdu. Neden hep VW. Size başka marka yasak mı diye sormuştum. VW'nin Garanti bankasında çalışanlara % 5 veya %15 indirim yaptığını, kredilerde de kolaylık sağladığını söylemişti.

Yalnız şu var. Bir personel aynı anda sadece bir araba alabiliyormuş. Bizzat şahidim. Sürekli Garanti Bankası Avcılar şubesi ile çalıştığımız için biliyorum.
  • illaki vardır ki bu her firmada var.

ama onunda belli şartları vardır. misal bir sene içinde sadece bir araç alır. 6 ay satışa koyamaz vs gibi.

misal;
    fordda çalışan enişteme %8 %9 gibi bir indirim yapıldı. kocaeli otokoçta çalışıyor ve en fazla indirimi onlar alıyorlar. arçelik te çalışan adam %5 %6 gibi vs vs böyle düşer.
    tek şartları, 1 sene içinde başka araba alamaz.
  • bir müşterim beyaz 1.6tdi comfortline passat'ını bu hafta teslim alacak...tam liste fiyatını bilemiyorum ama sanırım 74bin küsür liste fiyatı varken 71000'e alıyor...sunroof,kokpitte büyük dokunmatik ekran,dış kromajlar vs birçok opsiyon saydı...damadının doğus oto'daki yakın arkadaşı etkili olmuş...ancak çalışan üzerine alınmıyor araba,kendi üzerine...
  • Babam Fiat ve Ford için %8 yan sanayi indirimine sahip, çalıştığı firmadan ötürü.
  • Güncel olarak bu konuda tecrübesi olan var mi?
  • Yüzde 2.5 ila 5 arasında birşeydi sanırım. Bende kulaktan dolma bilgiye sahibim.

Ben aracı alırken 0 km fiyatı 30.200 dü. Sadece telefonda pazarlıkla 29.600 e kadar düştü. 600 TL mevcut fiyatın %2 si yapar. Yani ben o indirimi kolaylıkla aldıysam personeli de alır gibime geliyor.

Edit: Aracı Doğuş'tan değil Rekor'dan almıştım. Netice de distribütör firma Doğuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 13 Temmuz 2013; 23:29:18 >
  • Yanlış hatırlmamıyosam 40-50.000 tl lik bir araç için 500 tl civarı bişeler oluyodu
  • Herkes farkli birsey soyluyor bunu biryerlerde yazili olarak bilen bir arkadas ya da kendi tecrube etmis biri yok mu?
  • var var hatta ciddi var bir arkadaş passat almıştı 1.4 tsi ne kadardı tam hatırlamıyorum ama hatrı sayılır bir indirim almıştı. ama tanıdıkları birhayli sözü geçen bir adamdı onun üzerinden almışlardı
  • Bildiğim kadarıyla cihanair hep alıyor personel indirimi.
  • indirim istiyorsanız gidin başka markaya bakın beyfendi
  • Marketlerde : VERESİYE YOKTUR
    Dogusta. : İNDİRİM YOKTUR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende passat için kaporamı verdim şuan aracımı bekliyorum. anadoludaki vw satıcıları passatta liste fiyatı üzerinden 1 kurus indirim yapmadılar bana. ben ist dan verdim siparişi onlar yaklaşık %2 iskonto yaptılar. ama bekleme sürecinde(yaklaşık 22 gün oldu sipariş vereli) 2 zam geldi :(.
    az kaldı bir daha vw ye tövbe dememe.
  • Cihan'i arayin size guzel bi indirim yapar

Onun disinda kurus indiremezsiniz.

• Calisan 6
    Emekli 5, 5

Geridi tamamen yanlistir.

Bilmeden atip tutun anca...

• Garanti çalışanıyız, %6 indirim var, Golf 7 için sıraya yazıldık bekliyoruz. Eylül Ekim gibi araç gelecekmiş, yeni kasa mazda3 ile aynı zamana denk gelirse mazda3 alırım büyük ihtimalle.
  • Doğuş personel indirimi wv de 3, seat da 5, bayiye görede değişiyor bunun üzerine normal müşteriye yapılan %3 veya %4 aralığında ek indirimide alıyorsunuz güncel bilgi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.