Bildirim
doğuş grubunda personel indirimi var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kural 1: Doğuş'ta asla indirim olmaz.
Kural 2: Doğuş'ta asla indirim olmaz. -
olmadığından kesinlikle emin misin? ben vardı diye hatırlıyorum sadece oranı bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Kural 2: Doğuş'ta asla indirim olmaz. -
İndirim var;ama oranını ben de tam bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: deniz1876
olmadığından kesinlikle emin misin? ben vardı diye hatırlıyorum sadece oranı bilmiyorum.
Alıntıları Göster -
Doğuş Grubunda aracın fabrika çıkış fiyatı üzerinden %7 indirim vardır.quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
İndirim var;ama oranını ben de tam bilmiyorum.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: FauFau
Doğuş Grubunda aracın fabrika çıkış fiyatı üzerinden %7 indirim vardır.
O indirim bütün otomobil satıcılarında mevcut. Bugün kim olursan ol gir audiye bmw ye %8 indiiryorlar zaten. Gerisi sana kalmış.
Konu hakkında bir fikrim yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf
quote:
O indirim bütün otomobil satıcılarında mevcut. Bugün kim olursan ol gir audiye bmw ye %8 indiiryorlar zaten. Gerisi sana kalmış.
Konu hakkında bir fikrim yok.
Ben mevcut indirimi söyledim.Diğer firmaların bu tutarda indirim yaptığını Doğuş Grubu çalışanları herhalde biliyordur. -
aaaa. olurmu beyefendi golf alıyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: FauFauquote:
Orijinalden alıntı: yusuf
quote:
Konu hakkında bir fikrim yok.
Ben mevcut indirimi söyledim.Diğer firmaların bu tutarda indirim yaptığını Doğuş Grubu çalışanları herhalde biliyordur.
Alıntıları Göster
anlayan anladı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Kural 2: Doğuş'ta asla indirim olmaz.
Kural 7: Bu doğuştan aldığınız ilk araç ise yarışmak zorundasınız -
%3.5indirim var.çalışanım,araç da aldım -
normal vatandaşa liste fiyatı üzerinden % 2 indirim yapıyorlar, çalışanlara indirim var birde vw den 3. aracınızı alırsanız indirim var. onun dışında kıl aldırmıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: izmir_85
%3.5indirim var.çalışanım,araç da aldım -
Ford'da dayıoğlu,teyzeoğlu,amcaoğlu indirimi bile var.. -
prestij arttırımı var zaten adamlar bide indirimmi vercek alla allaquote:
Orijinalden alıntı: dranov
Ford'da dayıoğlu,teyzeoğlu,amcaoğlu indirimi bile var.. -
Tövbe de...quote:
Orijinalden alıntı: eraser79
prestij arttırımı var zaten adamlar bide indirimmi vercek alla alla
Alıntıları Göster -
bugün gittim amarok baktım bunların bakımları 15.000 km de bir değilmi beyefendi dedim evet dedi. ben nissan kullancısıyım 10 bin kmde bir uygun fiyata bakım yapılıyor dedim . 15 bin kmde girenler genelde 2 kat pahalı oluyor bu durumda sizdede varmı dedim , olurmu bey efendi biz şöyle yağ şöyle filtre şöy son teknoloji kullanıyoruz dedi bende serviste gitmiyorum hiçbir zaman dedim... olurmu efendim VW alıyorsunuz 2 çeşit kliması var 1.cisi dijital klima(opsiyonel) 2.cisi prestijsel klima (standart) vw armasının altında gizli bir sistem mevcut opsiyonel dijital klima devre dışı olduğunda en iyi iklimlendirme ve iyonizer görevini yapıyor negatif elektriği alıyor ailece prestijli prestijli geziyorsunuz dedi.quote:
Orijinalden alıntı: ken_618
Tövbe de...
Alıntıları Göster
-
sıkı pazarlık şartquote:
Orijinalden alıntı: darktreys
bugün gittim amarok baktım bunların bakımları 15.000 km de bir değilmi beyefendi dedim evet dedi. ben nissan kullancısıyım 10 bin kmde bir uygun fiyata bakım yapılıyor dedim . 15 bin kmde girenler genelde 2 kat pahalı oluyor bu durumda sizdede varmı dedim , olurmu bey efendi biz şöyle yağ şöyle filtre şöy son teknoloji kullanıyoruz dedi bende serviste gitmiyorum hiçbir zaman dedim... olurmu efendim VW alıyorsunuz 2 çeşit kliması var 1.cisi dijital klima(opsiyonel) 2.cisi prestijsel klima (standart) vw armasının altında gizli bir sistem mevcut opsiyonel dijital klima devre dışı olduğunda en iyi iklimlendirme ve iyonizer görevini yapıyor negatif elektriği alıyor ailece prestijli prestijli geziyorsunuz dedi.
Alıntıları Göster
-
vw de pazarlık pek işe yaramıyor.quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
sıkı pazarlık şart
Alıntıları Göster -
aaa hem vw hem indirim...quote:
Orijinalden alıntı: architron
vw de pazarlık pek işe yaramıyor.
Alıntıları Göster
daha alt seviye markalara bakınız lütfen... -
quote:
VW Türkiye slogan: TOK SATICI -
1999 senesinde babam indirimle ibiza almıştı ama köprünün altından çok su akmıştır herhaldequote:
Orijinalden alıntı: darth90quote:
VW Türkiye slogan: TOK SATICI
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- balata değişimi garantiyi bozar mı
- şarjlı araç kamerası
- galeriden araba alınır mı
- nissan micra yorumlar
- suzuki grand vitara 1.9 ddis motor ömrü
- audi q4 e-tron türkiye fiyatı
- yeni cla
- peugeot e 208 fiyat
- toyota hilux 2025
- fiat pulse
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X