Şimdi Ara

dogus oto vw servisleri hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf 7 1.4 tsı comfortline aracim var eğer bir markaya ve o markanın bir modeline karşı özel bir sempatiniz varsa o markanın dışındaki hiçbir yan etken sempatinizin azalmasını hatta yok olmasını saglayamaz diye dusunerekten forumdaki doğuş ve vw elestilerine dikkate almadan 2 sene hep sahibi olmak istediğim golf aracimi doğuş oto kartal dan aldım aradan geçen 2 sene içinde anladimki bu doğuş ve vw servisleri insanı kendi arabasından sogutur neredeyse vw amblemi görmek istemez duruma geldim peki neydi beni bu şekilde düşündüren öncelikle belirteyim doğuş oto showroom ve servislerindeki suratsizlik ukalalık kendini begenmislik mercedes bmw hatta ferrari de yoktur aracı alırken indirim istersin orda hemen seni itin g....ne sokarlar bizde indirim olmaz zaten bizim musterilerimiz indirim talep etmez istemezseniz almayın gibi tavirlardalar servislerine gelince arabada ufak bir sorun olur sorununu anlatmak için bile15 20 gün sonraya randevu verip arabayı goturdugunde sorununu anlatmak için saatlerce serviste beklersin ve bu duruma itiraz edip kizdiginda aldığın cevap çok yogunuz çok araba satiyoruz doğal olarakta servislerimiz hep dolu oluyor olur aşırı fahiş servis fiyatlarida çabası çalışanların ukalaligi suratlarinin asikligi ve daha birçok konu yani işin özü tr.de doğuş varken vw alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle oturayım bari

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Şöyle oturayım bari

Birşeyler alirmisiniz yoksa arkadaşlarımı bekliceksiniz

• Haziran ayı olabilir audi a3 hb pazarlığı yapmak için Ankara Konya yolundaki bayiye gittik efendim dedi araba yok ve uzunca bir süre gelmeyecek. Biz sizin telefonunuzu alalım bir muşterimiz almaktan vazgeçerse size haber verelim. Dedim ki siz sanırım durumu karıştırdınız müşteri olan benim, benim istediğim renk donanım jant o şu bu olmalı sizin onerdiğiniz değil. O zaman aylarca beklersiniz dedi eleman. Valla bu mantıkla bence siz beklersiniz dedim ve çıktım. Bir müşteri temsilcisi sizi (tabir sizin olduğu için kullanıyorum) itin orasına sokuyor ve siz o arabayı alıyorsanız sonraki hareketlerdende fazlasını beklememelisiniz. Sanki ülkede başka markamı yok.

• Hocam bence sizin başka bir Doğuş Otoya gitmenizde yarar olabilir. Bizde Erel'e giderdik maltepe'de orada da böyle ilgisizlik vardı. Tabi Erel'de Audi servisinin olması nedeniyle böyle bir boş vermişlik felan.
    Ayrıca randevu'lar maksimum 15 gün içinde veriliyor. Randevu ile gittiğiniz zaman araçla en iyi şekilde ilgileniyorlar.
    Size Vw Rekor'u ve Avek'i rahatlıkla önerebilirim.
  • Showroom kısmına hak veriyorum ama servislerini biraz fazla abartmışsınız. Ne zaman sıkıntım olsa gidiyorum ve anında yardımcı oluyorlar. Hatta bir kere aracımın altını vurmuştum. Eziği, akan yeri vs. var mı diye bakmak için tam da en dolu saatlerindeyken girdim ve anında aracı kaldırıp baktılar. Far değiştirmek için bile randevu isteyen servisler varken bence VW gayet güzel iş yapıyor. Aracı bakıma veriyorum ve her seferinde ikame araç veriyorlar. Aracımı her seferinde yıkanmış, tertemiz şekilde teslim ediyorlar. İkame aracı da aynı şekilde. Servis randevusunu ise en fazla 3-4 gün sonrasına veriyorlar.

Golf 7 siparişi ben de vermiştim ve satış temsilcilerinden ben de çok çektim. Verdiğim siparişi unutup bir sonraki aya koyup bana bir de utanmadan "sizin siparişi haziran değil temmuz siparişlerine koyduk, siparişiniz en az 1 ay gecikecek" dediler. Anında iptal edip 2. ele yöneldim. Fiyatlarda gram indirim yapmamaları ise ayrı bir olay zaten. Kavga dövüş aracın yanında orjinal lastik paspaslarını alan bir arkadaşım oldu. Hala her gittiğimizde satış temsilcisiyle göz göze geliyoruz. Diğer markalarda ise boya korumasından tutun lastik paspasına, bagaj havuzunu, bagaj ağını vs. hediye ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Showroom kısmına hak veriyorum ama servislerini biraz fazla abartmışsınız. Ne zaman sıkıntım olsa gidiyorum ve anında yardımcı oluyorlar. Hatta bir kere aracımın altını vurmuştum. Eziği, akan yeri vs. var mı diye bakmak için tam da en dolu saatlerindeyken girdim ve anında aracı kaldırıp baktılar. Far değiştirmek için bile randevu isteyen servisler varken bence VW gayet güzel iş yapıyor. Aracı bakıma veriyorum ve her seferinde ikame araç veriyorlar. Aracımı her seferinde yıkanmış, tertemiz şekilde teslim ediyorlar. İkame aracı da aynı şekilde. Servis randevusunu ise en fazla 3-4 gün sonrasına veriyorlar.

Golf 7 siparişi ben de vermiştim ve satış temsilcilerinden ben de çok çektim. Verdiğim siparişi unutup bir sonraki aya koyup bana bir de utanmadan "sizin siparişi haziran değil temmuz siparişlerine koyduk, siparişiniz en az 1 ay gecikecek" dediler. Anında iptal edip 2. ele yöneldim. Fiyatlarda gram indirim yapmamaları ise ayrı bir olay zaten. Kavga dövüş aracın yanında orjinal lastik paspaslarını alan bir arkadaşım oldu. Hala her gittiğimizde satış temsilcisiyle göz göze geliyoruz. Diğer markalarda ise boya korumasından tutun lastik paspasına, bagaj havuzunu, bagaj ağını vs. hediye ediyorlar.

Hocam servis konusunda haklı olabilirsiniz belki başka bir serviste durum farklı olabilir ama doğuş oto kartal mi tövbe ve showroom konusunda genellikle aynı durum var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Audi ve Volkswagen Servisi
    3 hafta önce açıldı
    Izmir Citroen servis tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Haziran ayı olabilir audi a3 hb pazarlığı yapmak için Ankara Konya yolundaki bayiye gittik efendim dedi araba yok ve uzunca bir süre gelmeyecek. Biz sizin telefonunuzu alalım bir muşterimiz almaktan vazgeçerse size haber verelim. Dedim ki siz sanırım durumu karıştırdınız müşteri olan benim, benim istediğim renk donanım jant o şu bu olmalı sizin onerdiğiniz değil. O zaman aylarca beklersiniz dedi eleman. Valla bu mantıkla bence siz beklersiniz dedim ve çıktım. Bir müşteri temsilcisi sizi (tabir sizin olduğu için kullanıyorum) itin orasına sokuyor ve siz o arabayı alıyorsanız sonraki hareketlerdende fazlasını beklememelisiniz. Sanki ülkede başka markamı yok.

Aynen hocam benmi vw araç sahibi oldum onlar mi bana sahip oldu anlamadim

• Ya şu yazdıklarımızı eksileyen hangi hazımsız bir insan acaba.
    Şimdi bir olay anlatacağım inanmayabilirsiniz çoğunuz.
    Vw Rekor'a gitmiştik saat 15:30 saatleri. Randevumuz yok. 1 gün sonra Bursa'ya abimin yemin töreni için aracın bakımı yapalım dedik. Kış lastikleri felan takalım dedik. Aralık aylarıydı geçen sene.
    Adamlar aracımızı saat 16:00 gibi muayene soktular. Lastiklerimizi de taktılar. Bilen bilir servisler 17:00'de kapanır. Adamlar saat 18:30 da aracı bize teslim ettiler. Aracı izliyorduk tüm çalışanlar bizim araçla ilgileniyordu seri bir şekilde ellerinden gelen en iyi hizmeti verdiler.

Bir olay daha var kötü anı bu sefer. Vw Erel'e aracımızın arka kapısında bir hasar nedeni ile vermiştik. Boya yapılmıştı. Aracı 2 gün sonra almaya gittik. Ne görelim arka kapının üst tavana bombeli olan yerin sol tarafında el kadar bölümü cilalanmamış güneşte bakınca çok aşırı belli oluyordu. Eksik bir cila yapılmıştı. Sonra servise gösterge camının oynadığını ve ses yaptığını söylemiştik. Bunun içinde götürmüştük. Aracı almaya gittik çözüldü denildi. Bir geldik halen ses var. En sonunda Erel mi bir daha ASLA dedik. Rekor ile tanıştık ve hiç sorun yaşamadık.

Aracı Erel'den aldık bize + ları yok değil. Orjinal paspas, indirimli boya koruma ve cam filmi.
    Yani anlatmak istediğim genel olarak her servis'in kendine göre kalitesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 18 Ekim 2014; 17:18:55 >

• Örnek veriyorum beğenmediğiniz o vw çalışanları gidip beyaz eşya alınca aynı muamele kendilerine yapılıyor yada bir devlet kurumuna gidince yine aynı muameleyi görüyorlar. Sonra bundan şikayetçi oluyorlar. İş kendilerine gelince bu seferde onlar beyaz eşya satıcısına, devlet kurumu personeline vs aynı davranıyor.

Doğuş otonun zerre suçu yok. O bir şirket. Şirketler kar etmek için kurulur ve eminim sektöründe en fazla kar sağlayan markalardan biridir. O zaman o şirket başarılı demektir.

Bu durum için sorumlu olan adeta beyniyle değil güdüleriyle hareket eden insanlarıdır. Başka ülkelerde böyle kişiler barınamıyor ama bizim ülkemizde çoğunluk böyle olunca konuşmak bile boş oluyor.
  • Yerimizi alalım biz de

• ultrass34 U kullanıcısına yanıt
    Elleri gönülleri çok boldur servise gidince çay yemek ikram ederler. Ama tonla fark ödeyip aldığınız araçlar sorun çıkarınca çirkefliğe yatarlar.
  • Mercedes si biliyorum sadece iyi olarak digerleri hepsi ayni tarak birde ford a gidin koc otoya servis mi sanayi mi dersin
    Burde toyota da iyi diyorlar

• Showroom olayina kismen katilirim
    Ama servis konusunda 2 yildir VW kullanıyorum KAVACİK ACARLAR OTO ya gidiyorum bbakin icin on numara ilgililer ama diğer servisleri bilmem
    GELSİN EKSİLER

• Aracimi alirken de sonraki süreçte de dediginiz hiç bir muameleye maruz kalmadim.

Istedigim renk motor donanima sahip aracı 20 günde teslim aldım , servise 2 defa soktum. Servis danismanlari puanlama sistemi nedeniyle nerdeyse elimi opeceklerdi ...

Siz de anketlerde en düşük puani verin size öyle yapanlara adam olsunlar.

Ben ilk bakimda ankette bi iki soruya mükemmel cevabı vermedim diye servis danismani aradi 10 dk dil döktü.

Ben araba alma sürecinde en kötü muameleyi hondadan gördüm , adamlar yeni crv nasilsa yok satacak diye sorularima bile cevap vermiyordu.

Ayni şey Nissan yeni Qq da da oldu .

Vw tersine en ilgili firmaydi benim tecrubem...

Biraz da size bağlı , arada bi tavrinizi gösterin.

Bence arada patronun kim olduğunu hissettirmek lazim

• Valla garantili aracım olmadı hiç.. Hiç birinde de yetkili servis kazığı yemedim.. Gidiyorum özel servise, selam muhabbet.. Çocuklara söylüyorum neyi var neyi yok bakıp onarıyorlar.. Sen sağ ben selamet

Geçen gün aksesuar sormak için Peugeot servise gittim, istediğim tüm parçaların fiyatını verdiler, benzer uygulama yapılan aracı gösterdiler, benim araca baktılar vb.. Gayet ilgili göründüler bana..

• Sanayide iyi bir usta bulun ilgi alakanın kralını görürsünüz, paranızın çoğuda size kalır.

• Ben devlet memuruyum. Çocuklara hiçbir şey öğretmesem bile kimse beni meslekten atmaz. Ama maaşımın hakkını vermeye çalışıyorum. Köyde lojmanda kalırken, vatandaş, akşam saat dokuzda kapıya dayanırdı. Diploma örneği vb. işler için. Karda kışta, kangalların arasından geçer, işlerini görürdüm.

Geçmişte esnaflık da yaptım. 5 lira kazanacağız diye takla atardık. Giyim mağazalarında, çoğunlukla asgari ücretle, hatta bazen daha düşük ücretle çalışan kızlara bir bakın. Akşama kadar 1000 tişört katlıyorlar. 80 000 lira para verirken insan muamelesi görmemek hiç normal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrass34

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Şöyle oturayım bari

Birşeyler alirmisiniz yoksa arkadaşlarımı bekliceksiniz

pek gelen olmamış haftabaşınımı bekliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

Mercedes si biliyorum sadece iyi olarak digerleri hepsi ayni tarak birde ford a gidin koc otoya servis mi sanayi mi dersin
    Burde toyota da iyi diyorlar

Daha önce aurisim vardı toyota çok iyiydi hem servis hem showroom konusunda ozellikle cekmekoy alj

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.