Şimdi Ara

DOĞUŞ OTOMOTİV VE AVEK OTOMOTİV REZALETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
6.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gözümde müşteri memnuniyeti 1. Sıradadır. Araba sıfır kafam rahat yok her zaman aldığın yerle muhatap olmak durumundayız.
    1. Vw
    2. Honda
    3. Skoda
    4. seat
    Bunların Ankara bayileri komple kapanmalı zannederim arabaları bedava dağıtıyorlar Showroom a girmek gelmiyor insanın.
    En güzel karşılama ve ilgiyi
    1. Opel
    2. Renault
    3. Hyundai
    4. Toyota

Bunların ankara bayilerine gittikçe gidesi geliyor insanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ya yaş küçük yada bu kadar deneyimsiz birini kandırdılar yada yada konu fake
    Sabah aracı bırakıcam akşam alıcam ve bu 10 bin bakımı olacak ? Bu iş servislerde 3-4 saatir
    Cam filminden şikayetçi olucam akşama kadar araxı bırakıcam ve yapılmıycak bende eyvallah diyicem çıkıcam ? Hiiiç bana inandırıcı gelmedi yada para kazanmak nedemek bilmiyosunuz.

Yağlama için hiç bi servis yağı temizliyim tekrar yağliyim demez bu da fake
    Katalitik konvektör muhabbeti konuda unutulmuş :) sonuç ne oldu anlamadık

Sonuç konu fake üye troll konu kilit ban!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 14 Haziran 2016; 22:33:52 >
  • Bir de pug'u yerin dibine sokarlar.
    Iki kez yolumun uzeri diye corlu goren'e gittim.
    Ilgi alaka guzeldi. Ikisinde de randevum yoktu buyrun gelin araya sikistiririz dediler ikisinde de bekletmediler zamaninda da teslim ettiler.
    Serviste su koltuklara yaydiklari naylon musambadan istedim arada sirada ustalarim ustu basi pisken oturdugu icin buyrun topu burada istediginiz kadar alin dediler.
    Birinde faturaya far ampulu degisimi yazmislar. Hayirdir bu nedir farlarim saglamdi dedim. Degistiren ustayi cagirdilar abi arka plakalik ampullerinden biri yanmiyordu onun degistirdim dedi. Vay arkadas dedim.

Ben memnun kaldim. Nerde cokluk orda .okluk demisler vw servisleri full cakiyor musteri sorunlari yok.

• absolut2055eab754ee kullanıcısına yanıt
    Avek den ben de gecen yil beyaz renk seat leon arac aldim. Ben de aldigimda ellerinde kalan son arac oldugunu ve depoda bekledigini soylediler araci teslim alacagim gune kadar goremeyecegimi soylediler. Ben de piyasada arac olmadigi icin mecbur kabul ettim. O zaman anlamaliydim bir terslik oldugunu. Daha ilk hafta aracin dokunmatik ekrani bozuldu. Almanyadan gelecek diye uzun sure bekledim. Daha sonra yine ilk bir ay icerisinde arac yolda giderken stop etti ve tum aksam kendini kilitledi. Motor arizasi verdi. Tekrar servise goturdum ite kaka. Beyin bozulmus o da almanyadan siparis verilecek denildi. Ben artik tamirini istemiyorum dedim, ilk ay icinde boyle arizalar oluyorsa basindan beri ayipli urundur dedim ve iade talep ettim. Tabi umurlari olmadi. Ee dedim tuketici mahkemesi icin avukata danisayim bari. Ama aldigim cevap resmen dalga gecer nitelikteydi. Avukat hakli olmama ragmen onlarin cok buyuk oldugunu avukatlarin ve sirketin mahkemeyi baski altina aldigini ve kazanmamin cok zor oldugunu soyledi. Evet arkadaslar avek mi, dogus grubu mu? Bir daha asla. Suan arabayi zoraki kullaniyorum zerre kadar hevesim kalmadi. Sanzimandan gelen sesler bende de var ve tabi ki servis buna normal diyor. Ha bu arada araci servise biraktigimda test surusunde kaputa tas carpmis ve boyasi astara kadar soyulmustu. Bunun gibi dsha nicesini sayabilirim size. Kisacasi avek den uzak durun arkadaslar.

• Sizin arac muhtemelen sikintiliydi ellerinde kalani iteleme yoluna gittiler.mahkeme yolu görünüyor yani.yada tamir ettirip direk satacaksınız

• VW marka araç asla almam. Hele ülkemi soykırımla suçlayan bir ülkenin aracını asla...
  • Milletimiz ve dogus oto arasindaki iliski tam bir stockholm sendromu, baska bir aciklamasi yok. Google da vw grubu hangi markayi yazsaniz servislerde asagilanma, musteriyi azarlama, kaziklama vs. cikiyor karsiniza.

Biraz kendine saygisi olan bu tarz firmalara bulasmaz, geri kalani hakediyor demektir.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Distribütör için bişey diyemem ama makyajlı kasa daha derli toplu bir araç. Biraz haksızlık etmişsin hocam be...

• Arabayı aldıktan 1 gün sonra şikayet eden adam daha önce 1 haftalık arabasından çok memnun olduğunu yazmış buyrun
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110539859&p=1&anchorToGo=110554437#110554437

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    birincisi cam filmi ve klima kromları yüzünden arabayı kötüleyecek ve kaldırıp çöpe atacak değilim. anlamak istemiyosun sanırım. satış sonra müşteriyle iletişimden şikayetim var. zaten okuma yazma biliyorsan eğer SATIŞ SONRASINI DENEYEMEDİM BİLMİYORUM yazıyor.
    ikincisi de, konvektör arızasını vag com üzerinden hallettiler.

için rahatladı mı sayın avek yetkilisi?

senin neyine cevap veriyorsam onu da bilmiyorum. saçma sapan sorularla gelmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolut2055eab754ee -- 14 Haziran 2016; 23:47:27 >
  • Geçmiş olsun. Paranla rezil olmak budur.

• Gecmis olsun.

• Benim Passattaki sorunlar kendiliğinden düzeldi
    Aman nazar değmesin şuan ne ses nede bişey var
    5bin km oldu ayda ortalama 1000 km yol yapıyorum
    İnşallah başım ağrımaz

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    umarım hiç bir sorun yaşamazsınız da doğuşun eline düşmezsiniz. kazasız belasız günlerde kullanın.

geçmiş olsun diyen arkadaşlara da burdan teşşekkür ediyorum.
  • Türkiye'deki VW hayranlığını bu yaşıma kadar anlayamadım, bundan sonra da anlayamicam heralde. Haftasonu Ankara Doğuş Otomotion'ın önünde arabayı park edecek yer bulamadım, otopark hınca hınç doluydu. VW galerisinin içi ana baba günüydü sanırsın bedava dağıtıyolar. VW'nin bu zor günlerinde Türk halkı elinden gelen desteği esirgemiyor.
  • Vag almaya tirsiyor insan. Kia mis la ustabaşı ile her bakımda 1 tur atiyoruz, sikayetlerimi bir bir dinleyip bizzat uğraşıyor adam. Cesaret veriyor, bu bakimda da on panjurdaki kromaji solmus deyip degistirtmeye calisacam 😀 5 yaşına 1 sene kaldı hala ilgi alaka guzel. Ha parayi da aliyorlar 5-6 yuz kagıt orasi ayri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Benim Passattaki sorunlar kendiliğinden düzeldi
    Aman nazar değmesin şuan ne ses nede bişey var
    5bin km oldu ayda ortalama 1000 km yol yapıyorum
    İnşallah başım ağrımaz

Seninki gelmiş geçmiş en kalitelisi ve az yakanı. Hastasıyım seninkine ama param yok okuyoruz. Allah sonraki şanslı sahibine bağıslasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 15 Haziran 2016; 1:48:03 >
  • vw pişmanlıktır

• Benim anlamadığım şu; böylesi problemler çıkıyor ve siz 15bin bakımını bekliyorsunuz.

Bizde Golf tdi var araç trafikte durduğu zaman sirkeleme yapıyordu. Götürdük servise bıraktık bize ikame jetta verdiler ve arızayıda garanti kApsamında hallettiler.

Sizin durumunuzsa gerçekten çok can sıkıcı birşey birsürü para öde karşılığı bu mu olmalı.

• emreoz25 E kullanıcısına yanıt
    üstteki yazımda da yazdığım gibi 7000 km den sonra çıkan seslerin aciliyetini bildiğim için için 15000 önce 3 defa servise götürdüm (zonguldak ve izmit olmak üzere). her seferinde bişey olmaz dediler, normaldir dediler. daha sonra 15000 bakımında söyledim bazı şanzımanlardan çıkabiliyor dendi. cam filmi ve kromu kastediyorsanız; cam filmini avek taktığı için diğer bayiler karışmadı. açıkcası da kromun da acelesi yok nasılsa garantili denildi üstelemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolut2055eab754ee -- 15 Haziran 2016; 3:10:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.